Şimdi Ara

Bu Sistemi Nasıl Kurabilirm ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle doğru yere konu açtığımı umuyorum...
    Arkadaşlar ben ses sistemimin bass vurduğu zaman led lambalarının yanmasını istiyorum... Sizce böyle birşey yapabilirmiyim ? yardımlarınızı bekliyorum.

• yaparsın hocam yanlız içinin açılması gerekir ses sistemlerinden anlayan bi elektronikçiye gidersen halleder
  • ses sistemi değilde ben yine 3.5mm lik jakla ses kartına takılan sese duyarlı bir sistem yapmayı düşünüyordumhttp://forum.donanimhaber.com/m_49669428/tm.htm bi arkadaşda konusunu açmış zaten ama sadece basslar için
  • öylede güzel olmaz hocam ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

Öncelikle doğru yere konu açtığımı umuyorum...
    Arkadaşlar ben ses sistemimin bass vurduğu zaman led lambalarının yanmasını istiyorum... Sizce böyle birşey yapabilirmiyim ? yardımlarınızı bekliyorum.

pik programlama biliyorsanız çok raha bir şekilde bir sensör alıp ona ses sinyalini kod olarak girerseniz her sesi algıladığında ışık yakar ama pik programlama ve devre oluşturmayı bilmeniz gerekir.

nette hazır kodları bulu derleye bilirsiniz.
  • Yok abi en ufak fikrim bile yok one ki
  • o zaman ver birine parayı yapsın sana istediğini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Nasıl?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oda mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

Öncelikle doğru yere konu açtığımı umuyorum...

Sahibinden.com da gormuştum duvara yapisabilen vumetreler var(istediğin seyin adı bu).Uzerindeki mikrofonla oradaki sesi algılayıp ona göre 15-20tonu ayrı sekilde veriyordu.Arastir derim.
     Bu Sistemi Nasıl Kurabilirm ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı ne kadar bu şeyin
  • Fiyatı ne kadar sorması ayıp ? :D
  • ya müziğe duyarlı led yapcam en mantıklısı bencehttp://www.youtube.com/watch?v=mxY34Dhyw38&feature=related adam yapmış valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.