Şimdi Ara

Bu sisteme powersupply onerirmisiniz acil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel core2 duo e7500, Kingston 2gb 400 MHz RAM, Nvidia Geforce 1 GB 9600 GT, Samsung 500gb hd 1.5mb/s.

Beyler ucuz olsun kalite olsun ve eğer satmayı falan düşünen varsa ikinci el bile olabilir sahibinden falanca da bulursanız sevinirim çok acil çünkü yardim bu arada RAM değişecek 2x2 dual ddr3 1333mhz RAM yakacak ona gore bakarsanız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CircassiaN98 C kullanıcısına yanıt
    max bütçe nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbridge

max bütçe nedir?

Yani 100 tlyi gecmezse iyi olur ama öncelikle bu PC için kaçlık gerekir solermisin bi

• Ve bu arada şuanda 350 w quake powersupply var yeterli mi sence

• CircassiaN98 C kullanıcısına yanıt
    selamlar sisteminizde ufak tefek değişiklikler yaparak yükseltmeyi düşünüyorsunuz sanırım

http://www.vatanbilgisayar.com/vs-serisi-450w-guc-kaynagi.html

corsair vs serisi forumda sıkça öneriliyor 450wlık işiiizi görecektir 130 tl lik fiyat haftasonu daha ucuzluyacaktır, ilerde daha güncel bir sisteme geçtiğinizde de bir yere kadar idare edecektir sizi.

şu an zaten 350w lık psu ile çalışmıyor mu sisteminiz memnun değil misiniz? Eğer yeni ekran kartı da alacak ve uzun süre kullanacaksanız psu değiştirin
  • Öncelikle bu isten anlayan tanıdığım biri vardı o yetersiz demişti oradan aklımda kaldı bide simdi söylediğim damları alçak yetersiz olur diye düşündüm. Bir de nvdianın kendi sitesinde benim ekran kartına girdim en az 400w powersupply diyor... Son zorunda bu söylediğim RAM değişikliği powersupply için çok değişiklik yaratımı...

Bide konumu ozetliyim Müsaadenizle: Zaten bilgisayarın çok iyi bi PC değil yani bu yüzden en azından alabileceği enyuksuk verimi almaya çalışıyorum o yuzden sizlerede bi danisiyim dedim çok teşekkürler ilgilendiğimiz ve zaman ayırdığımız için cevaplarinizi bekliyorum insallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

100 TL yi geçmesin derseniz;
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94622

Senin verdiginle diğer arkadasin verdiği arasında ne fark edecek bu fiyat farkı neden var.

• quote:

Orijinalden alıntı: CircassiaN98

quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

100 TL yi geçmesin derseniz;
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94622

Senin verdiginle diğer arkadasin verdiği arasında ne fark edecek bu fiyat farkı neden var.

Corsairin 12 volt çıkışı 408 watt, hıghpowerin 336 watt. Bir pc de en çok watt çeken 2 parça ,işlemci ve ekran kartıdır ve bu iki parçada 12 volt çıkışından beslenirler.

• formdan 650w alabilirsin ikinci el yeterli olur fazlasıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.