Bildirim
Bu Sisteme OverClock Yapılabilir Mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sandy bridge tabanlı bi anakarta elbet overclock yapılabilir ama nekadarlık bi overclock dan bahsediyoruz ben duzgun bi işlemci soğutucu ve kaliteli olmayan bi termal macun olmadan overclock yapılmasını pek sağlıklı bulmuyorum açıkcası.
-
quote:
Orijinalden alıntı: X-Posed
sandy bridge tabanlı bi anakarta elbet overclock yapılabilir ama nekadarlık bi overclock dan bahsediyoruzben duzgun bi işlemci soğutucu ve kaliteli olmayan bi termal macun olmadan overclock yapılmasını pek sağlıklı bulmuyorum açıkcası.
Eğer oc oluyorsa zalman cnps10x extreme alacağım zaten içinden macun çıkıyor. Bu arada eminsiniz değilmi olur o.c. Diğer konulara göz attığım kadarıyla h67 anakartlarında oc olmuyormuş heralde... -
H67 anakrtı arkadasım kullanıyordu ve bildiğim kadarıyla oc oluyor. siz yinede bi kaç kişiye daha fikrini sorun belki benim bilmediğim bir durum vardır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X