Şimdi Ara

Bu sisteme önerileriniz var mı?Kaç yıl götürür?GTX 970

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 2-3 gündür konu açıyorum ve sonunda toparladım.9 ay taksitle falan halledicez bu işi Şimdi bu sisteme ekran kartı olarak değil de işlemci olarak önerileriniz var mı?Daha pahalı olmasın beni yine 3-4 yıl götürebilecek ucuz işlemci önerileri de yapabilirsiniz.Ve bu sistem beni kaç yıl Ulta-High götürür?YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :) Edit:Gece olunca kafa gitti tabi resim aşağıda ekledim şimdi :)))
     Bu sisteme önerileriniz var mı?Kaç yıl götürür?GTX 970

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HartBrake -- 23 Mayıs 2015; 15:04:03 >

• HartBrake H kullanıcısına yanıt
    hangi sistem bfoto felan eklememişsinki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sistem?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada sistem mistem yok.Ama hep en son çıkan oyunları oynarım falan diyorsan,gtx 970 kartla en geç 2 sene içinde medium-low düşmek zorunda kalırsın.Ultra zaten şu an bile gtada kasıyor diyenler var.Overclock moverclok fasa fiso,5-10 fps verir.Ama mediumdan high'e çıkamazsın overclokla.
    Sorunlu bir kart zaten gelecek vaadetmiyor.He biz aldık,hem de lol oynamak için aldık ne akla hizmet bilmiyom,her günüm kargolarda geçiyor.Çok coil whine var.

Başka kart önerir misin dersen,öneremem.Hepsi aşağı yukarı aynı sona çıkıyor.Bu yamyamlar bugün 20 gblık 10000 mhzlik kart çıkarsalar,bir ay sonra bunun kasacağı bir oyun ve o oyunu ultrada oynatacak daha pahalı bir kart sürerler ortaya.

Ortalık yıkılıyor,kargo araçlarının gtx 970ten başka bir şey taşıdığı yok,iade eden,değiştiren,yenisini alan ama adamların umurlarında değil.Basmışlar bir dünya çöpten kart,alayı coil whine'lı,herifler koca dünyayı inek gibi sağdılar.

İşlemcilerde i5 daha 5-6 sene götürür.

Kıronun biri de fena atar yapmış,bakalım nereye kadar eksileyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarumon -- 23 Mayıs 2015; 9:33:30 >

• Sarumon kullanıcısına yanıt
    '' gtx 970 kartla en geç 2 sene içinde medium-low düşmek zorunda kalırsın ''

bu kısımdan sonrasına okumaya tenezzül bile etmedim, bastım eksiyi.
  • gtx 970 baya güçlü bir kart fps takıntınız yoksa sizi 4 yıl götürür ayarları kısa kısa
  • i5 4690k al oyun içinse baktın 3-4'sene sonra kasmaya başladı bas o.c' yi takır takır oyna.

Ram olarak 2x4' 1600'mhz ram al yeterli.

Anakart olarak Msi gaming 5- 7 ve asus z97 pro gamer, alabilirsin seni yarı yolda bırakmaz hiçbir zaman !

Ekran kartı zaten gtx970' kral bi ekran kartıdır, sistemi hazır aldığın yere toplatıcak isen, basında durup söyleyip ekran kartı'nı test ettir baktın c.w var, değiştiriler zaten aldığın yerde.

genel olarak böyle yani bu parçalar idealdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarumon

Ortada sistem mistem yok.Ama hep en son çıkan oyunları oynarım falan diyorsan,gtx 970 kartla en geç 2 sene içinde medium-low düşmek zorunda kalırsın.Ultra zaten şu an bile gtada kasıyor diyenler var.Overclock moverclok fasa fiso,5-10 fps verir.Ama mediumdan high'e çıkamazsın overclokla.
    Sorunlu bir kart zaten gelecek vaadetmiyor.He biz aldık,hem de lol oynamak için aldık ne akla hizmet bilmiyom,her günüm kargolarda geçiyor.Çok coil whine var.

Başka kart önerir misin dersen,öneremem.Hepsi aşağı yukarı aynı sona çıkıyor.Bu yamyamlar bugün 20 gblık 10000 mhzlik kart çıkarsalar,bir ay sonra bunun kasacağı bir oyun ve o oyunu ultrada oynatacak daha pahalı bir kart sürerler ortaya.

Ortalık yıkılıyor,kargo araçlarının gtx 970ten başka bir şey taşıdığı yok,iade eden,değiştiren,yenisini alan ama adamların umurlarında değil.Basmışlar bir dünya çöpten kart,alayı coil whine'lı,herifler koca dünyayı inek gibi sağdılar.

İşlemcilerde i5 daha 5-6 sene götürür.

Kıronun biri de fena atar yapmış,bakalım nereye kadar eksileyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denuedo kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf eklendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.