Şimdi Ara

bu sisteme ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar yaklaşık 2 sene önce bi sistem topladım ki pek bişey bilmeme rağmen gene iyi geldi bana ki çokta makul fiyatlara toplamıştım fakat bu siteyi gezdiğimde aslında ne kadar az bilgiye sahip olduğumu öğrendim sizlere bir danışayım dedim

sitemim
    core 2 quad q8400 2.66 ghz
    anakart asus p5kpl-cm ddr2
    ekran kartı palit radeon hd 3850 1gb 256 bit ddr2
    kasa bross 6030d 300w çift fan
    2gb kingston ram
    işletim sistemi win7 ultimate

eğer siz olsaydınız ne gibi bi değişiklik yapardınız?
    şu an sanırım öncelik bi ram almak:)

• bu sistemi ilk alırken daha sağlam bir kasa ile almanı önerirdim ama 2 sene kullandığına göre bişey olmamış dediğin gibi bir ram al devam et.
  • Kullanım amacını yazmamışsın, oyun olduğunu varsayarsak, monitor büyüklüğünü ve sevdiğin oyunları yazmamışsın...

Tahmin ederek tavsiye veriyorum:

Yerinde olsam 2gb ram, ucuz bir psu ve ikinci el (0 da olabilir) 5770 alırdım...

3850'yi forumun ikinci el bölümünde satabilirsin...

anakartın overclock performansını bilmiyorum ama işlemciye bir miktar overclock yapabilirsin...(psu aldıktan sonra)

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3534

http://www.netsiparis.com/detay/12833163014/VTX-HD5770--128BIT--1GB-GDDR5-VGA-DVI-HDMI-PCIX

Oyun performansı iki kata kadar artabilir...

• aslında bişeyler oluyo ama:D aldık bi kere

evet amacım oyun için 82 ekran toshiba lcd tv(hdmi ile) bağlı şuan

ram ilk işim zaten bi haftaya kadar onu alırım sonrada psu alana kadar da diğerlerini seçerim
    ya ben bu atid2vag hatasından bıkmış durumdayım nvidia ya mı dönsem diyorum:S
    birde bugün bi arkadaşım ddr 3 anakart al dedi q8400 lerden ddr3 te daha iyi verim alınabiliyormus
  • quote:

Orijinalden alıntı: playhard

aslında bişeyler oluyo ama:D aldık bi kere

evet amacım oyun için 82 ekran toshiba lcd tv(hdmi ile) bağlı şuan

ram ilk işim zaten bi haftaya kadar onu alırım sonrada psu alana kadar da diğerlerini seçerim
    ya ben bu atid2vag hatasından bıkmış durumdayım nvidia ya mı dönsem diyorum:S
    birde bugün bi arkadaşım ddr 3 anakart al dedi q8400 lerden ddr3 te daha iyi verim alınabiliyormus

ddr3 ddr2 farkı pek yok, ddr2 takviye etmelisin, 2gb daha, sonra windows 7 ultimate 64 bit kur...

psu kesin değiştir...

Full hd oynadığın için 6870 almanı tavsiye ediyorum, 5770 yetersiz gelebilir, ikinci el düşünürsen 5850, bütçe kısıtlıysa 6850 (en ucuzundan)...

Amd ekran kartlarında hata, sürücü hatası vs yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sisteme öneriler neler ?
    10 yıl önce açıldı
    Bu sisteme ne kadar vermeliyim?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.