Şimdi Ara

bu sisteme güç kaynağı lazım mı,lazımsa kaç wattlık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hd 3850 ekran kartı,2gb ram,amd 5200+ işlemci,500 gb seagate harddisk.bu sisteme güç kaynağı lazım mı,lazımsa kaç wattlık?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Lazım değil direk 220V verebilirsin

Recom power engine 550W al bizede kendinide iyilik yap
  • Buzdolabı içinde uzay montaj yap , hem işlemci serin kalır hem de güç derdin olmaz.
  • acemiyiz bu güç kaynağı işlerinde,dalga geçebilirsiniz ama yapıcı olursanız iyi olur.eski sistemim kötü olduğundan böyle yazıyorum,tavsiyelerinizi beklemeye devam ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

hd 3850 ekran kartı,2gb ram,amd 5200+ işlemci,500 gb seagate harddisk.bu sisteme güç kaynağı lazım mı,lazımsa kaç wattlık?

İsabet oldu...

Aynı sistemi ben de kurmak istiyorum... Tek fark AMD 6000+ işlemci düşünüyorum... Dün geceden beri PSU ve anakart meselesi kafama takılmıştı...

PSU olarak alacağım ASUS veya GIGABYTE marka kasanın üzerindeki PSU'yu kullanmayı düşünüyordum... Bir de bu sisteme en uygun anakart hangisi olur?...

Tecrübeli arkadaşlardan anlaşılabilir cevaplar bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 27 Eylül 2008; 2:10:35 >
  • pulstar,sence amd 6000+ core 2 duonun hangi modeliyle başabaşdır
  • kaliteli 400w yeter o sisteme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

pulstar,sence amd 6000+ core 2 duonun hangi modeliyle başabaşdır

Bilmiyorum... Intel ürünleriyle ilgilenmiyorum... 4,5 yıldır AMD kullanıyorum bana yetiyor... 4,5 yıl önce bu bilgisayarı toplamak için mağazaya girdik, Intel alacaktık fakat istediğimiz işlemci yoktu... Muadili AMD işlemci vardı ve Intel'e oranla çok çok ucuzdu ve biz de onu aldık... Normalde hiç hesapta yokken monitör alacak para kaldı elimizde ve o zamanın en iyi monitörlerinde LG F700B monitörü eldeki paranın üzerine biraz daha koyarak aldık... O gün bugündür AMD'ye karşı sempatim vardır...

Oyun ve grafikle işim olmaz... Bilgisayarda internete girerim, bol film izler, TV seyrederim...

Yılbaşında 20" monitör ve birde ekran kartı (imzamdaki ürünler) aldım... Ancak ekran kartı aşırı ısınmadan dolayı ilkbahar aylarından itibaren kilitlenmelere sebep oldu... Çıkartmak zorunda kaldım ve onboard ekran kartı ile devam ediyorum... Fakat şimdide filmlerde ve TV yayınlarında sorun yaşamaya başladım... Film seyrederken görüntü iyi değil, TV seyrederken de sistem yetersiz kalıyor... Özellikle şifreli yayınları izlerken aynı anda Internet Explorer falan açamıyorum... 1680x1050 çözünürlükte kullanmam gereken monitörü 1152x864 çözünürlükte kullanabiliyorum...

Bu nedenle yeni bir sistem toplamam şart oldu... Ancak ekran kartı ve PSU meselesi çok sıkıntı veriyor... Bir de anakarta karar veremedim... Gönlümden yine ASUS almak geçiyor ama bilemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 27 Eylül 2008; 3:46:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kimiferhat

kaliteli 400w yeter o sisteme.

Hocam kaliteli 400W yeter de nasıl 400W yeter?... Ben ASUS ve GIGABYTE kasalar üzerinde duruyorum... Bunların 400W seçeneklilerinden alsam işimi görür mü?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 27 Eylül 2008; 3:51:21 >
  • Cooler Master RC-332 alabilirsin. Ama dikkat et üzerinde 390W Cooler Master psu olanından al.
  • evet cooler master asus aopen gigabyte gibi kasaların psu ları yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.