Şimdi Ara

Bu sisteme en uygun ekran kartı fiyat (önemsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimlerde sistem yazıyor en uygun ekran kartı hangisidir?
     Bu sisteme en uygun ekran kartı fiyat (önemsiz) Bu sisteme en uygun ekran kartı fiyat (önemsiz) Bu sisteme en uygun ekran kartı fiyat (önemsiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endurable -- 19 Ağustos 2014; 16:29:49 >

• İşlemci nedir emin olalım ama sanırsam çok iyi değil r7 240 falan takılır en fazla sanırsam sen genede söle işlemcini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

İşlemci nedir emin olalım ama sanırsam çok iyi değil r7 240 falan takılır en fazla sanırsam sen genede söle işlemcini

İntel Pentium inside
  • Bilgisayarıma sağ tık yap özelliklere bas orada yazan işlemci adını tam olarak yaz

• quote:

Bilgisayarıma sağ tık yap özelliklere bas orada yazan işlemci adını tam olarak yaz

Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz (2CPUs), 2.9GHz
  • İyimuş güç kaynağın kaç watt ?

• 250 wolt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İyimuş güç kaynağın kaç watt ?

250 wolt
  • http://www.vatanbilgisayar.com/r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Bu normalde 150 tl kampanya varmıs internet üzerinden 115 tl ye düşürmüşler kaçırmadan al

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Bu normalde 150 tl kampanya varmıs internet üzerinden 115 tl ye düşürmüşler kaçırmadan al

nerede taktırabiliriz
  • Zor bişey değil kasanın yan kapağını çıkartcan anakarttaki girişine takıp monitör kablosunu bağlıcaksın internette tonla ekran kartı takma videosu var bol bol izleyip fikir edinebilirsin

• quote:

Zor bişey değil kasanın yan kapağını çıkartcan anakarttaki girişine takıp monitör kablosunu bağlıcaksın internette tonla ekran kartı takma videosu var bol bol izleyip fikir edinebilirsin

Peki hocam bununlar hangi oyunlar kasmadan oynanabilir görüntü kalitesi önemli değil
  • monitör çözünürlüğü nedir
  • quote:

monitör çözünürlüğü nedir

1360x768
  • Hocam güç kaynağının resmini çekermisin buna aşağıdaki resim gibi kasanın yankapağını aç sol üst veya sol altta kutu gibi bişey onun bi fotoğrafını çekermisin burdaki gibi?

• quote:

Hocam güç kaynağının resmini çekermisin buna aşağıdaki resim gibi kasanın yankapağını aç sol üst veya sol altta kutu gibi bişey onun bi fotoğrafını çekermisin burdaki gibi?

Çekmeyi denerim hocam

• hocam bütçe önemsiz demişsiniz en fazla ne kadar verebilirsiniz
  • quote:

hocam bütçe önemsiz demişsiniz en fazla ne kadar verebilirsiniz

125-130 falan zaten bu sisteme o kadar pahalı bi ekran kartı gitmez diye düşünmüştüm birde hocam bana biraz müddet verseniz kasayı olduğu gibi sökmem lazım masanın etrafı kapalıda
  • O zaman r7 240 al hocam psuyu göstermene gerek yok ben bütçe önemsiz diyince 250 tllik bi öneri yapcaktım sendeki psunun durumuna göre
  • quote:

O zaman r7 240 al hocam psuyu göstermene gerek yok ben bütçe önemsiz diyince 250 tllik bi öneri yapcaktım sendeki psunun durumuna göre

Hocam birdehttp://www.vatanbilgisayar.com/r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#yorumlar yorumlar kısmında bir arkadaş 300 walt gerekiyor demiş bendeki 250 walt bi sorun çıkarmı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.