Şimdi Ara

Bu Sisteme Ekran Kartı Tavsiyeniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üç kart arasında kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim

sistem budur

c2duo e6750 2.66Ghz
    MSI p35 Neo anakart
    4GB DDR2 800Mhz A-DATA VİTESTA extreme edition
    320GB WD HDD
    Tagan 600watt PSU

eski kartım 320mb 320bit 8800gts di

Ekran kartı olarak 250-300tl bandında bir ürün arıyorum

1-HD6850 2-Gtx550Tİ 3-(yoksa artık bu sistemden bi cacık olmaz diyip eski nesil 1GB 9800gt mi almalıyım 200tl ye)

-En çok kafama takılan konu sistemle ekran kartının performans uyumu yani bu sisteme hd6850 taksak uyumlu olurmu yoksa işlemci yada anakart falan kartın tam performansta çalışmasını frenlermi??? boş yere fiyat farkı ödemiş olurmuyum,gtx550ti nasıldır ? test sonuçlarına baktığımda 6850 den zayıf olduğunu gtx460 ile gts450 arasında yer aldığını görüyorum (amd kullanan arkadaşlar lütfen objektif yaklaşalım 50tl daha ver 6850 al demeyin lütfen bu sistemle 6850den tam performans alınırmı o konuda yardımcı olunuz,birde intel tabanlı sistemde amd kartları uyumlu oluyormu(soru saçma gibi ama merak ettim ) son sorum hangi ekran kartını alırsam alayım msi marka düşünüyorum hem anakartımla aynı olur diye hemde cyclone serisi soğutmada çok başarılı deniyor sizin görüşleriniz nelerdir ???
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İntel tabanlı sistemde ister nvida ister ati kullanabilirsin sorun yok aynı şekil amd tabanlı sistemdede nvida kullanabilirsin.
    250-300 Tl ekran kartı için üst seviye ekran kartı alınabilecek bütce demektir bana göre ( ikinci elde )
    Sıfır alma niyetin varsa zaten seçenekler sınırlı 5770 yada 10-20 tl farkla 6850
    İşlemcine o.c yaparsan 6850 al derim yada 4 quad qore işlemciye geçersen veya ilerde sistemini değiştiricem diyrsan.
    Psuda önemli tabi 5770 ile 6850 arasında fark var.
    Seçim sana kalmış
  • YANİ BU SİSTEMLE E6850 TAM PERFORMANS VERMEZ DİYEBİLİRMİYİZ , ÇÜNKÜ YAKIN ZAMANDA DEĞİŞİKLİK YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM SİSTEMDE TEKRAR.
  • işlemciyi 3.6 ghz gibi bi değere aşırırsan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin.Linus -- 2 Aralık 2011; 12:41:19 >
  • anakartım pcı expres 2.0 desteği yok (pcı 16x destekli ) bu tam performans almamda sıkıntı oluştururmu ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.