Şimdi Ara

Bu Sisteme Bu PSU Yeter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarı alalı 1 ay oldu oyunlarda ekran kararıyor mause klavye falan donuyo tek çağre res oluyo sorunun psu dan kaynaklandığını düşünüyorum sizce bu sisteme bu psu yeterli mi? ve donmanın psu ile alakası olabilir mi?

i3 2120 3.30ghz işlemci
    asus p8h61 lx3 plus anakart
    vtx3d hd5750 1 gb ekran kartı
    kingston ddr3 4 gb 1333 mhz ram (tek modül)

350w gerçek 400watt power

• quote:

Orijinalden alıntı: luthelx3

arkadaşlar bilgisayarı alalı 1 ay oldu oyunlarda ekran kararıyor mause klavye falan donuyo tek çağre res oluyo sorunun psu dan kaynaklandığını düşünüyorum sizce bu sisteme bu psu yeterli mi? ve donmanın psu ile alakası olabilir mi?

i3 2120 3.30ghz işlemci
    asus p8h61 lx3 plus anakart
    vtx3d hd5750 1 gb ekran kartı
    kingston ddr3 4 gb 1333 mhz ram (tek modül)

350w gerçek 400watt power

artar bile sorunun başka bir şey ancak psu arıza vs olabilir başka psu ile dene
  • psu markası ne tam olarak ? Sistemin 200w civarı çeker max ve yetmesi lazım. Sorun psu'dan olmayabilir.

Yazılımsal veya ekran kartı gibi başka bir donanımdan kaynaklı bir sorun olabilir.
  • legacy gamer x2 kasa yanında geldi power markasını bilmiyorum ama kasa şu işte

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/legacy-x2-gamer-serisi-350w-400w-peak-ce-roh-60511768

ben psu ile ilgilidir diye düşünüyorum pc yi toplayalı 1 ay oldu başka neden olabilir ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    geçen yıl açıldı
    Bu psu sistemi besler mi *
    5 ay önce açıldı
    650W bu sisteme yeter mi ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.