Bildirim
Bu sisteme bu kart gidermi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gider hocam 2500k güncel bir çok kartı çalıştırabilir -
2500k 2. nesil heralde O biraz düşük kalmış şuan için o.c ile yeterli gelir 12 gb ram render için değilse abartılı 8 idealdir. 750w psu abartmışsın kaliteli 650 w alabilirsin Ekran kartı iyi bir kart kasma felan yapmaz Bazı ayarlar kısarak ultrada işlemci sorun çıkarmazsa oynarsın seri şekilde. Normalde kasma olmaz HDD ye bağlı biraz da
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sorgulayıcıyım
2500k 2. nesil heralde O biraz düşük kalmış şuan için o.c ile yeterli gelir 12 gb ram render için değilse abartılı 8 idealdir. 750w psu abartmışsın kaliteli 650 w alabilirsin Ekran kartı iyi bir kart kasma felan yapmaz Bazı ayarlar kısarak ultrada işlemci sorun çıkarmazsa oynarsın seri şekilde. Normalde kasma olmaz HDD ye bağlı biraz da
Hangi ayarlari kismam gerekir ultra icin bocam anlamadim. Birde r9 280x de kronik bi sorun varmis o hangi sürümde hocam bilginiz varmıdır. Artifact sorunu olmasından korkuyorum açıkçası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sistemin bütün parçalarıı ve mönitör nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: gokhyildiz
sistemin bütün parçalarıı ve mönitör nedir?
Intel Core i5 2500K
3X4 1666 mhz Geil 12 GB RAM
ASUSTeK P8Z68-V
500 GB Western Digital WDC
Silverstone Precision Ps06 atx
Samsung B2230 21.5
750W power (markayı hatırlamıyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 4 Nisan 2015; 22:41:47 > -
Bu kasaya bu ekran kartı sorunsuz darboğaz olmadan kullanabilirsiniz.
Tavsiyem XFX, Sapphire, Gigabyte yada Zotac marka almanız. -
Bence darboğaz olduğu zaman overclock yap. -
Hepinize tesekkurler baska yorumu olan varmı darboğaz ve psu sıkıntısı cikarmayacak sekilde bi ekran karti tavsiyesi min 2 gb vram olan
Birde şöyle birsey sorayim r9 280x alsam cw sorunu olsa fatura baskasinin adina kayitli olsa ama urunu ben alip gondersem garantiye değişim sikinti olurmu r9 280x de cw dışında baska ne sorun var acaba artifact varmi mesela?
http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx780-oc-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html
Arkadaşlar birde bu karti düşünüyorum da sitede direxct 11.1 yazıyor 11.2 olmaması cok fark edermi ? Birde Kartin OC versiyon olmasinin avantaji yada dezavantaji nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 5 Nisan 2015; 0:15:58 >
Çoğu güncel oyunu abartı bi çözünürlük olmadan akıcı bi şekilde oynarsin
Up
Upppppp
Hocam uplamak kurallara aykırı
hiç bir sıkıntı olmaz söylenmiş işte -
İ5 2500k mı darboğaz yapıcak
quote:
Orijinalden alıntı: Nerd Miner
Hocam uplamak kurallara aykırı
hiç bir sıkıntı olmaz söylenmiş işte
Ben son attigim sorulata cevap ariyodum hocm
Hocam işlemciniz yeterince güçlü. Darboğaz olucağını sanmıyorum. Ki yapcaksa bile ne kadar yapcağı önemli aslında. Her türlü içiniz rahat olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X