Bildirim
Bu Sisteme Bu Güç Kaynağı Rahat Yetermi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O sisteme 350W 80+ bile yeter -
peki işlemci ve anakart ekran kartıyla darbogaz yaparmı o ekran kartına benim işlemcim ve anakartım rahat yetermi -
quote:
Orijinalden alıntı: Blacas
peki işlemci ve anakart ekran kartıyla darbogaz yaparmı o ekran kartına benim işlemcim ve anakartım rahat yetermi
Sorun olmaz. -
peki teşekkürler son sorum olacak.Msi Gtx 1050 nin tek fanlı olanıda var ben indirimde oldugu için msi gaming x 2 fanlısın aldım tek fanlıyla arasında oyunlarda performans olarak kaç fps fark olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Blacas
peki teşekkürler son sorum olacak.Msi Gtx 1050 nin tek fanlı olanıda var ben indirimde oldugu için msi gaming x 2 fanlısın aldım tek fanlıyla arasında oyunlarda performans olarak kaç fps fark olur
FAN ile FPS arasında bir ilişki yok, dolaylı olarak var. Ekran kartı güçlü bir oyunda enerjisini yükseltecek ve GPU ısınacaktır, çift FAN, tek FAN'a göre daha çok soğutur ve GPU'nun verimine takviye yapar. Bu kart için güçlü bir oyunda çok fark edeceğini sanmıyorum, orta çaplı bir oyunda çok az fark eder. -
fazlasıyla yetecektir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X