Şimdi Ara

Bu Sisteme Bu Güç Kaynağı Rahat Yetermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI Gaming X Gtx 1050 2gb

1Tb Harddisk

İ5 3450 3.10 Ghz işlemci

Asus p8h77-m le anakart

Bu Sisteme Bu güç kaynagı rahat yetermi Bu Sisteme Bu Güç Kaynağı Rahat Yetermi

• O sisteme 350W 80+ bile yeter
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    peki işlemci ve anakart ekran kartıyla darbogaz yaparmı o ekran kartına benim işlemcim ve anakartım rahat yetermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacas

peki işlemci ve anakart ekran kartıyla darbogaz yaparmı o ekran kartına benim işlemcim ve anakartım rahat yetermi

Sorun olmaz.
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    peki teşekkürler son sorum olacak.Msi Gtx 1050 nin tek fanlı olanıda var ben indirimde oldugu için msi gaming x 2 fanlısın aldım tek fanlıyla arasında oyunlarda performans olarak kaç fps fark olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacas

peki teşekkürler son sorum olacak.Msi Gtx 1050 nin tek fanlı olanıda var ben indirimde oldugu için msi gaming x 2 fanlısın aldım tek fanlıyla arasında oyunlarda performans olarak kaç fps fark olur

FAN ile FPS arasında bir ilişki yok, dolaylı olarak var. Ekran kartı güçlü bir oyunda enerjisini yükseltecek ve GPU ısınacaktır, çift FAN, tek FAN'a göre daha çok soğutur ve GPU'nun verimine takviye yapar. Bu kart için güçlü bir oyunda çok fark edeceğini sanmıyorum, orta çaplı bir oyunda çok az fark eder.
  • fazlasıyla yetecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu psu sistemi besler mi *
    6 ay önce açıldı
    bu sisteme bu psu yeter mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.