Şimdi Ara

bu sisteme bu ekran kartı gider mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar basit bir sistemim var 100 lira civarı ekran kartı alıcam, world of warcraft oynuyorum ve hani yeni oyunlara biraz biraz yetsin istiyorum.

Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz işlemci
    2 GB Ram
    32 bit işletim sistemi

ve bunu almayı düşünüyorum

ZOTAC 9500GT GDDR2 1GB 128BIT
    http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-zt-95tek2m-fsl-9500gt-gddr2-1gb-128bit-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=34915#divDigerResimler

Fiyatı uygun gibi geldi sizce nasıl bu sisteme gider mi?
    Pek anlamam ama

• sisteme gider gitmesinede,yeni oyunlara biraz biraz yetmez gibi geliyo bana...
  • 2 nci el 3870 veya 8800gt alabilirsiniz çoğu oyunu en azından orta seviyede açar yeni oyunlarıda açar
  • Sisteme giderde sana ve oyunlara gitmez
  • bütçenin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama şunu söyliyebilirim ki seçtiğin bu ekran kartı pek fazla oyunu çalıştırabileceğini sanmıyorum 100TL daha verip bi kart almak daha mantıklı bana göre..
  • 3870 ekran kartım var e5300 işlemcim ve g31 anakartım var medal of honor 2010 nu çok rahat takılmadan oynıyabiliyorum
  • wow oynuyormuşsun.Para verdiğin oyunu rahatça oynayamıyorsun.Bence bütçeni arttır.300 tl ye hd6850 veya gtx460 768 mb veya gts 450 gibi kartlara bak.200 TL den aşağısı kurtarmaz.100 TL verip ekran kartı alacağına hiç alma daha iyi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sisteme bu psu yeter mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.