Şimdi Ara

bu sisteme 180 Watt PSU yeter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir sistem toparlıyorum.sanırım 180W güç kaynağı var ama yeter mi yetmez mi bilmiyorum.

p4 3.4ghz 1mb ön bellek 800fsb işlemci
    2gb ddr2 667mhz ram
    160gb sata hdd
    ide dvd-rw
    zotac 8400gs gddr2 512mb 64bit ekran kartı

• sorun çıkartma ihtimali yüksek hiç yoktan 300w psu kullanırsanız problem olmaz

300W psular 30 liradan başlar :)
  • p4 un standartı 12v kanalından 18a verebılen psu dur buda dıger kanallarla mınımum 250w psu dur zaten sıfır 250w altı psu olmaz ve satılmaz elındekı p4 ıcın guc gırısıne sahıp bıle olmayan eskı at power olabılır .uysa bıle kesınlıkle kullanma derım
  • 100W psu olduğunu ilk defa gördüm. Bir 100W lık ampül taksan çalıştırmayacak yani.
  • kardeşim bence al bir 350 wattlık psu veya 300 wattlık kafanda rahat olur sistemde 30 tl den başlıyor fiyatlar karar senin yetmez bence mavi ekran kapanma sorunlarından yakınırsın 2 gün sonra teknik yardım da yardım istersin
  • yardımlarınız için teşekkürler, @pegasus1881 teorik bilgi için ayriyetten teşekkürler.
    300W aldım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

100W psu olduğunu ilk defa gördüm. Bir 100W lık ampül taksan çalıştırmayacak yani.

Haha bu hiç bir şey, benim şuan kullandığım pc 80 watt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    geçen yıl açıldı
    Bu Psu kaç Watt?
    5 ay önce açıldı
    Bu psu sistemi besler mi *
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

100W psu olduğunu ilk defa gördüm. Bir 100W lık ampül taksan çalıştırmayacak yani.

Haha bu hiç bir şey, benim şuan kullandığım pc 80 watt

valla 180 watt duydum ama 80 watt ilk defa senden duyuyorum kaç yılından beri kullanıyorsun pc yi acaba

• Ya PC'yi kullanmaya başlayalı 1 hafta anca olmuştur. Bizim eski şeylerin arasında buldum Şu beyaz bilgisayarlardan bu arada, bide baya büyük bir ekranı var :D

Ekleme: Internet explorer Donanım Haberi açmadı nedense artık ekran kartı mı yetmedi naptı Chrome yükledim açıldı :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 27 Şubat 2012; 19:05:02 >
  • quote:

Ya PC'yi kullanmaya başlayalı 1 hafta anca olmuştur. Bizim eski şeylerin arasında buldum Şu beyaz bilgisayarlardan bu arada, bide baya büyük bir ekranı var :D

Ekleme: Internet explorer Donanım Haberi açmadı nedense artık ekran kartı mı yetmedi naptı Chrome yükledim açıldı :

işlemci kaç ghz kardeşim merak ettim bakabilir misin

• Sizin sistemin 254 watt güç tüketimi var. Psu calculator ile güç hesabınızı kendiniz yapabilirsiniz.
    http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 1 Mart 2012; 6:55:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

quote:

Ya PC'yi kullanmaya başlayalı 1 hafta anca olmuştur. Bizim eski şeylerin arasında buldum Şu beyaz bilgisayarlardan bu arada, bide baya büyük bir ekranı var :D

AMD Athlon 1.1 Ghz :D 32 MB ekran kartı. Bildiğimiz ekran kartı ama 32mb ilginç :D

• quote:

quote:

quote:

AMD Athlon 1.1 Ghz :D 32 MB ekran kartı. Bildiğimiz ekran kartı ama 32mb ilginç :D

Telefon işlemcisi mi koymuşlar size?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon işlemcisi mi koymuşlar size?

Hahahaha Bildiğiniz AMD telefon varsa bu arada alabilirim :D Şaka maka o zamanların iyi PC'siymiş :D GTA Vice City 0 kasma ile çalışıyor :P

• 50-60 watt HTPC kasalar var ohooo ilginç geldi 180W a şaşırılması

örnek
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-minivesa-ii-60w-adaptorlu-monitor-arkasina-takilan-mini-itx-kasa.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.