Şimdi Ara

Bu Sistemde Oynayabılecegım Yüksek Grafikli Oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başlıktata anlacılacağı gibi Sistemimi Zorlucak Yüksek Grafikli Oyunlar arıyorum yaklaşı 3-4 ay once aldım bılgısayarı.
    işkemci:Phenom II X4 945 3.0 GHZ 8MB CACHE BELLEK
    RAM: 4 GB 1333 MHZ DDR3
    EKRAN KARTI: HD5670 IceQ GDDR5 1GB 128 BİT ATI DX11
    HARDİSK:1 TB
    işletim sistemi:Windows 7 Ultimate 64bit
    evet arkadaslar bu sıstemde oynuyacam ve oynamak tan zevk alacagım yuksek kalıtelı oyun beklıyorum sızden.Stareji ve FPS&RPG ve Yarış tarzı oyunlar olursa coğunlukla sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesyeser -- 15 Ekim 2010; 17:49:16 >

• 2009-2010 yılında çıkmış herhangi bir oyunu al oyna ne diye konu açıyorsun ki?
  • benim istedigim türde bildigin güzel bir oyun varsa söyle o zaman
  • Metro 2033 ile crysis i mediumda ancak oynarsin.
  • crysis'ı ben 1.8 işlemci 512 ekran kartıyla hight oynuyodum sen ne diyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesyeser

crysis'ı ben 1.8 işlemci 512 ekran kartıyla hight oynuyodum sen ne diyon

kaç fps alıyordun ki?

neyse ben oyun önereyim

mw2
    metro 2033

oyna bunları
  • Arma II
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sagol arkadasım oyun onerılerın ıcın ama sıradan oyunlar onerıyorsun daha bılınmedık oyunlar yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesyeser

crysis'ı ben 1.8 işlemci 512 ekran kartıyla hight oynuyodum sen ne diyon

Kaç fps ile oynuyordun?5 mi yoksa 10 muSöylediğim oyunları senin sistemin fullde bırak oynatmayı göstermez bile.Millet 5970 ile 30 fps ancak alıyor sen dandik ekran kartıyla mediumda ancak 25-30 fps filan alırsın.
  • kardesım lutfen tartışma konusu halıne getırme konuyu bu bılgısayar yıne pıyasaya gore ıyı bende zaten sıstemımı zorlayacak oyun ıstedım.fps 10 da belkı oynuyordum crysıs o bılgısayarda ama zevk alabılıyordum oynadıgım oyundan.o yuzden o onemlı degıl.
  • Süper Mario Oynayın AA-AF Açtın mı Tadından Yenmez 3.5 Fps Alırsın.

Front Mission Evolved
    Medal Of Honor
    Mafia II
    Bunlar Sana Yeterlidir.
  • Arkadaşım senin zevk alacağın oyunu biz nereden bilelim? Koca forum var işte arayıp baksana kendin hangisinden zevk alıyosan al onu oyna...
  • sistem zorlayacak diye pc toplanmaz oyun oynanmaz ne saçma bir mantık. git benchmark aç o zaman zorlansın istiyorsan.
  • Deccalı kur bak forumda araştır kur hayatta kaldıramaz senin pc
  • ben mı anlatamadım sız mı anlamadız ben bu sıstemde oynayabılecegım yuksek kalıte oyun ıstedım oynamak ıstedıgım oyun turlerını de yazdım yanı konuyu tartısmaya cekmeyın.
  • sen sistemi zorlayacak falan yazınca arkadaşlar hava atma gibisinden algıladı sanırım o bakımdan başlığı düzeltirsen daha sağlıklı yorumlar gelebilir önerilerim sıradan kaldı çünkü kaliteli graifkli fps bu var işte. dead rising 2 yi öneririm rpg olarak. fear2 de güzel bir tercih olur fps açısından.
  • Hayır kasacak oyun denmişte arkadaşın ekran kartı haricinde sistemi güzel. Yani o ekran kartını yüksek çözünürlüğe ayarla (1680x1050 - 1920x1080) bak nasıl yamultuyor kartı. Ha tabi bazı arkadaşlar gibi 500 TL ye ekran kartı al hala oyunları 1240x1024 te oynuyorsanız bilemem...
  • Medal Of Honor
    Mafia II
    Aliens Vs Predator
    Batman: Arkham Asylum
    Just Cause 2
    Formula 1 2010
    Metro 2033
    Singularity

bunları dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 15 Ekim 2010; 17:34:43 >
  • Ekran kartı hariç sistem güzel.Ama o ekran kartıyla yeni oyunları mediumda bile oynayamazsın.
  • Ya milletin işi gücü yok hava atmak için konu açıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.