Şimdi Ara

BU SİSTEM WATCH DOGS U AÇARMI? (HANGİ AYARLARDA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sapphire Hd7770 1gb ddr5 128 bit 1000mhz ekran kartı

2Gb ram

Evet ram çok düşük ama bu 2 gb ram ile gta 4 ets 2 Battlefield 3 ü yüksek ayarlarda oynuyorum

Watch dogs hangi ayarda açar

• Hocam bende fx 6100 , gtx650 , 4 gb ram var ancak mediumda takılma olmadan oynayabildim.Büyük ihtimal lowda anca açar özellikle işlemcin çok düşük.
  • o ram ile hiç şansın yok. minimum system req. 6gb oyunun. 4 hadi bi derece, fakat 2 yemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Admiral Thrawn

Hocam bende fx 6100 , gtx650 , 4 gb ram var ancak mediumda takılma olmadan oynayabildim.Büyük ihtimal lowda anca açar özellikle işlemcin çok düşük.

Hmm aslında 1.9 düşük de çoğu dengi oyunu kasmadan oynuyorum 1 hafta önce bf3 aldım medium high arası 40 fps falan alıyorum bu oyun kaldırırmı acaba yüklesemmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: shagunz

o ram ile hiç şansın yok. minimum system req. 6gb oyunun. 4 hadi bi derece, fakat 2 yemez.

evet haklısınız ama minimum 4 gb ram isteyen birçok oyunu ben high arası oynuyorum gta 4 bf 3 hitman absolution... watch ı acaba yüklesemmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwDead -- 4 Haziran 2014; 19:38:12 >
  • TwDead kullanıcısına yanıt
    oyunu açmaz diye bişey sözkonusu değil. ram %100 kullanıma ulaştığında oyunda ani donmalar yaşamaya başlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwDead

quote:

Orijinalden alıntı: Admiral Thrawn

Hocam bende fx 6100 , gtx650 , 4 gb ram var ancak mediumda takılma olmadan oynayabildim.Büyük ihtimal lowda anca açar özellikle işlemcin çok düşük.

Hmm aslında 1.9 düşük de çoğu dengi oyunu kasmadan oynuyorum 1 hafta önce bf3 aldım medium high arası 40 fps falan alıyorum bu oyun kaldırırmı acaba yüklesemmi

Watch dogsu pek söylediğin oyunlara denk düşünme çünkü mekaniği biraz yüksek.Açık dünya sandbox tarzı olduğu için detaylar biraz fazla o yüzden pek oynama şansın olmaz dediğim gibi lowda oynamak zorunda olabilirsin.

Arkadaşım senin %5 şansın var. Biraz fazla uçmadın mı? Ve ayrıca lütfen Battlefield 3 ya da 4'ü Watch Dogs ile karşılaştırmayın BF 3 Watch Dogs'tan çok uzak bir oyun ya da 4 ne bileyim. :)
    açar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhyingyang

açar

Çok sağolun valla 6 aydır düşünüyom la acaba kaldırır mı diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor hocam. Orjınal fılan alıcaksan alma.
  • Abi benim intel core duo 2 pentium 2.33 ghz işlemci 1 gb nvidia ekran kartı (ezberlemedim ama iyi) 3 gb ram watch dogs açar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.