Şimdi Ara

bu sistem sadece ekran kartıyla düzelir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemci: INTEL E8400 Core2 DUO 3.0 GHz Socket 775 6MB, 1333 MHz, 45nm
    Anakart: Gigabyte EP35C-DS3R 1333F
    Bellek: kingston 4 GB DDR3 1333 MHz
    Ekran Kartı: saphire HD4850, 512 mb 256 bit
    Sabit Bellek: samsung 329 gb 6mb
    Kasa: aopen 450watt

merhabalar bu sistemi yıllar önce almıştım ve halen kullanmaktayım
    bu sistemi iyileştirmek için neyi değiştirmem gerekiyor
    bu sistem iş yapmaz ise yeni bir sistem mi toplamalıyım
    yardımcı olabilecek herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 28 Ekim 2014; 17:14:41 >

• yok mu yardım edecek
  • amaç yüksek düzeyde oyun oynamak ise tamamını yenilemeniz gerekir.internet ve genel olarak 2007 öncesi oyunları çok rahat oynatır.
  • Cpu anakart destekliosa q8400 olabilir birasda oclerain.
    Anakart 8 gb ram destekliosa 4 gb ram daha alırsın.
    Monitörün vga girişli ise msi gtx750 2 gb dvi girişli ise psu kaldırıosa r7 260x olabilir.

Kesin cevaplamak için bütçeni monitörün girişini ve psunun 12 v 5v 450 w yazan yerlerini çek bakalım duruma anakartına bi bakmam lasım

Edit: Anakartın q8400 işlemci destekliyor fakat 4 gb ddr3 ram destekliyor en fazla ddr2 de 8 gb destekliyor biraz saçma olmuş ama öle üretmişler sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 25 Ekim 2014; 16:24:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kasanın parçalarını satmaya çalışın.Powe Supply ve Kasa(iskeleti) kalsın onlara extra para verip alacağın parçaların bütçesini kısma ama yinede sen bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörde hem dvi cikisi var hem de analog cikisi var. ayricâ bende dvi HDMI dönüştürücü aparati var

Yardimlariniz için teşekkürler
    http://hizliresim.com/XYgNL0
    http://i.hizliresim.com/XYgNL0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 26 Ekim 2014; 8:36:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: callofdutyf

amaç yüksek düzeyde oyun oynamak ise tamamını yenilemeniz gerekir.internet ve genel olarak 2007 öncesi oyunları çok rahat oynatır.

Affedersiniz ama boş yorum yapıyorsunuz. Ben imzamdaki sistemle çoğu 2013 ve bazı 2014 oyunllarını çatır çatır oynuyorum. Arkadaş sadece ekran kartını değiştirse yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

quote:

amaç yüksek düzeyde oyun oynamak ise tamamını yenilemeniz gerekir.internet ve genel olarak 2007 öncesi oyunları çok rahat oynatır.

Affedersiniz ama boş yorum yapıyorsunuz. Ben imzamdaki sistemle çoğu 2013 ve bazı 2014 oyunllarını çatır çatır oynuyorum. Arkadaş sadece ekran kartını değiştirse yeter.

[amaç yüksek düzeyde oyun oynamak ise bu cümleyi doğru algılamamışsınız sanırım. millet boşunamı para veripte sistemini güncelliyor zandediyorsunuz.imzamdaki sistem ile (gigabyte 4 gb 770 o.c.) ekran kartı ile 1080p crysis 3 son ayarlarda 35-40 fsp anca alıyorum.ama siz low ayarlar 1024x768 çözünürlük gibi oynayacaksanız bilemem.ben yüksek yada en yüksek ayarları kastediyorum.tabi bu oyundan oyuna degişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callofdutyf -- 26 Ekim 2014; 10:29:12 >

• quote:

quote:

quote:

[amaç yüksek düzeyde oyun oynamak ise bu cümleyi doğru algılamamışsınız sanırım. millet boşunamı para veripte sistemini güncelliyor zandediyorsunuz.imzamdaki sistem ile (gigabyte 4 gb 770 o.c.) ekran kartı ile 1080p crysis 3 son ayarlarda 35-40 fsp anca alıyorum.ama siz low ayarlar 1024x768 çözünürlük gibi oynayacaksanız bilemem.ben yüksek yada en yüksek ayarları kastediyorum.tabi bu oyundan oyuna degişiyor.

1600X900 "Ultra" ayarlarda (+30 fps) oynadığım oyunlar :

BF3
    GTA IV
    CS:GO
    Just Cause 2
    Saints Row IV
    Sniper Elite V2
    State of Decay
    Skyrim V
    Witcher 2
    WoT

• quote:

quote:

quote:

quote:

1600X900 "Ultra" ayarlarda (+30 fps) oynadığım oyunlar :

BF3
    GTA IV
    CS:GO
    Just Cause 2
    Saints Row IV
    Sniper Elite V2
    State of Decay
    Skyrim V
    Witcher 2
    WoT

ben size crysis 3 ten bahsetmişim siz bana diger oyunlardan örnek göstermişsiniz.ayrıca ben belirttim, oyunundan oyuna bu durumun değiştiğini.
    4850 ekran kartını bende kullandım.günümüz oyunları için yetersiz.mevcut sistemine göre en uygun ekran kart gtx 750 ti modeli.oyunun çıkış yılları itibariyle yanılıyor olabilirim.
    ama amaç yüksek düzeyde oyun oynamak ise (gtx 770 ve r280 gibi kartlarla) sisteminin tamamını yenilemesi gerekir.

• Selam sen bu ekran kartını al tak hem 65 w güç harcıyor ekran kartı sapphire amd r7 250 nerdeyse tüm oyunları orta segementte açıyor.Amd sevmiyosan Nvida önerebilirim.
  • 30-50 civarı o kadar da önemli degil ,
    eger ki tek ekran kartını değiştirmem yetecekse biraz daha iyi bir ekran kartıyla değiştirmeyi isterim açıkçası
    şöyle 2gb 256 bit bir ekran kartı uygun olur mu benim için
  • Ekran kartini degistir butceni soylersen iyi olur ona gore oneri yapariz r7 250 alabilirsin arkadisin onerdigi gibi fiyatini yukseltebilitsen r7260 filanda olabilir hatta 265 alabilirsin ama darbogaz yapmaz heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • r7 265 ekran kartı almayı düşünüyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/urun_kiyaslama.aspx?lang=tr-TR&kat=341&uKods=13805,13828,12452,14141,13010,12080

buradaki ekran kartlarını almayı düşünüyorum benim sistemimde sorunsuz bir şekilde çalışır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 28 Ekim 2014; 17:24:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

r7 265 ekran kartı almayı düşünüyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/urun_kiyaslama.aspx?lang=tr-TR&kat=341&uKods=13805,13828,12452,14141,13010,12080

buradaki ekran kartlarını almayı düşünüyorum benim sistemimde sorunsuz bir şekilde çalışır mı ?

güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 28 Ekim 2014; 17:25:01 >
  • yokmu cevap
    yukarıdakilerden birini alacağım benim sistemime uyar mı ?
    veya uygun olup olmadıgına bakabileceğim bir site linki verebilecek var mı
    yardım eden herkese teşekkür ederim
  • 3000tl bütçen varsa komple değiştir sistemi ama fazla yoksa sadece ekran kartını değiştir oyunlarda idare eder ileride DDR4 belleli sistem kurarsın paran varsa güzel bir kasa ve psu al ileriye dönük.

http://vatanbilgisayar.com/r9-270x-dual-x-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti-14274.html sistemine sadece bu ekran kartını al yeter.

http://vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-200r-550w-midt-atx-siyah-kasa-16196.html Kasa ve psu olarak bunu tavsiye ederim uzun yıllar kullanırsın ileride sistem toplarsan bile kasa yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: kırkgöz

3000tl bütçen varsa komple değiştir sistemi ama fazla yoksa sadece ekran kartını değiştir oyunlarda idare eder ileride DDR4 belleli sistem kurarsın paran varsa güzel bir kasa ve psu al ileriye dönük.

http://vatanbilgisayar.com/r9-270x-dual-x-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti-14274.html sistemine sadece bu ekran kartını al yeter.

http://vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-200r-550w-midt-atx-siyah-kasa-16196.html Kasa ve psu olarak bunu tavsiye ederim uzun yıllar kullanırsın ileride sistem toplarsan bile kasa yeter.

3000tl mi
    cevap için teşekkürler haftasonu büyük ihtimalle alırım

• quote:

Tamamen yanlış bi cevap ne güzel 450 w psu var r7 250 ile çok rahat bf4 oynayabilirsin (bende var) bende duo kullanicisiyım sapphire r7 250 ile bf4 multiplayerde ultrada cok rahat oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan_TR

quote:

Tamamen yanlış bi cevap ne güzel 450 w psu var r7 250 ile çok rahat bf4 oynayabilirsin (bende var) bende duo kullanicisiyım sapphire r7 250 ile bf4 multiplayerde ultrada cok rahat oynuyorum

amaç yüksek düzeyde oyun oynamak ise bu cümleyi anlayan birisine tercüme ettirin orta yada düşük ayarlarda oynayabilirsin.millet boşunamı para veriyorda r290 ,gtx 970 veya 980 alıyor zandediyorsun. sen 1080p ver high, ultra ayarlarda anti aliasing full de crysis 3, wachs dogs,Need For Speed Rivals,Wolfenstein The New Order ve Hitman Absolution oyunlarda kaç fps de oynatıyorsun? ha sen 35-40 fps alıyorsunda biz mi 4gb 770 ekran kartı ile o degerlere anca ulaşıyoruz.ve gtx 770 4 gb ekran kartını satıpta gtx 970 alıyoruz.veya forumdakiler alıyor.millet keyfindenmi sistemini güncelliyor ? hadi kendi işine bak sen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.