Arkadaşlar diyelimki aşağıdaki gibi bir sistemimiz var bu oyunları oynatırmu ACELE 1-----*533 MHZ'lik Anakart 2-----*512 MB RAM 266 MHZ 3-----*6600GT Ekran Kartı 256 MB, 4-----*P4-2,5 İşlemci Lütfn yardım 6600GT ekran kartı yok bu ekran kartını alsam CALL OF DUTY 2-Sniper Elite-Medal Of Honor tarzı yada diğer Kaliteli oyunları oynatırmı?
Sanırım oynatır.Bende önce p4 2.8 256 ram fx 5200 ekran kartı ile medel of honor oynayabiliyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: Nightwish-Nemo
Sanırım oynatır.Bende önce p4 2.8 256 ram fx 5200 ekran kartı ile medel of honor oynayabiliyordum.
Çok rahat oynarsın ama doom3 te bırascık kasar pc
quote:
Orijinalden alıntı: Deltorya
Çok rahat oynarsın ama doom3 te bırascık kasar pc
Alıntıları Göster
Sen bu sistemle çiftetelli bile oynarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: 1sTLee
Sen bu sistemle çiftetelli bile oynarsın.
Alıntıları Göster
Bu arada bu oyunla ilgili sorunlarını oyunlar bölümüne yazarsan daha çok bilgiye sahip olabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Deltorya
Bu arada bu oyunla ilgili sorunlarını oyunlar bölümüne yazarsan daha çok bilgiye sahip olabilirsin
Alıntıları Göster
kardeş bu oyun ile ilgili bir mesele değil.Ayrıca Sistem hakkında bigi alacağımArkadaşlar dikkat edin ama FSB hızı ve Ramler 800 MHZ değil iyi inceleeyin
quote:
Orijinalden alıntı: IRMAK_KIZIM
kardeş bu oyun ile ilgili bir mesele değil.Ayrıca Sistem hakkında bigi alacağımArkadaşlar dikkat edin ama FSB hızı ve Ramler 800 MHZ değil iyi inceleeyin
Alıntıları Göster
oynarsın tabiki
celeron 1.7 ,512 ram,5200 ekran kartı ile call of duty 2 ,most wanted, serius sam 2 çalışıyoo tabii herşey minimumda
seninkiyle benimki arsında at ile eşşek kadar fark var
quote:
Orijinalden alıntı: mnevzat
oynarsın tabiki
celeron 1.7 ,512 ram,5200 ekran kartı ile call of duty 2 ,most wanted, serius sam 2 çalışıyoo tabii herşey minimumda
seninkiyle benimki arsında at ile eşşek kadar fark var
Alıntıları Göster
yaw oynanmazmı bee.. hemde hoplata zıplata oynarsın ahhhh ahhhhhh bizim böle bi pc miz olmadiki oyun oynayalımm
quote:
Orijinalden alıntı: Malâyani
yaw oynanmazmı bee.. hemde hoplata zıplata oynarsın ahhhh ahhhhhh bizim böle bi pc miz olmadiki oyun oynayalımm
Alıntıları Göster
baya uzun süre oynarsın, ama ileride herkesinki gibi çöpe
quote:
Orijinalden alıntı: crematoria
baya uzun süre oynarsın, ama ileride herkesinki gibi çöpe
Alıntıları Göster
arkadaşlar hala anlamadınız gırgır geçiyorsunuz.Diyorumki Anakart FSB hızı 533-Ramlerde aynı ve P4 2,4 işlemcili bir bilgisayara 6600Gt alsam olurmu
quote:
arkadaşlar hala anlamadınız gırgır geçiyorsunuz.Diyorumki Anakart FSB hızı 533-Ramlerde aynı ve P4 2,4 işlemcili bir bilgisayara 6600Gt alsam olurmu
Alıntıları Göster
yormayin adami yaw :)
quote:
Alıntıları Göster
Dostum adamlar oynamış işte hem neden dalga gecsinlerki,
quote:
Orjinalden alıntı: IRMAK_KIZIM
quote:
Orijinalden alıntı: gorrabave
Dostum adamlar oynamış işte hem neden dalga gecsinlerki,
quote:
Orjinalden alıntı: IRMAK_KIZIM
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Rex
Alıntıları Göster
canlarım ciğerlerıim yok BİRŞEY TAMAM
quote:
canlarım ciğerlerıim yok BİRŞEY TAMAM
Alıntıları Göster
bırak fsbleri,ramlerini takma kafanaaa.elindeki sistem babalar gibi oynar....
quote:
Orijinalden alıntı: dephyr
bırak fsbleri,ramlerini takma kafanaaa.elindeki sistem babalar gibi oynar....
Alıntıları Göster
ohoooo sen bununla neler neler oynarsın biliyormusun ben birzamanlar cel. 600 işlemci 256 sd ram 133 mhz ve 32 mb gf2 ekran kartıyla Mafia oyununu kapattım hiç kuşkun olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: SpooNFinE
ohoooo sen bununla neler neler oynarsın biliyormusun ben birzamanlar cel. 600 işlemci 256 sd ram 133 mhz ve 32 mb gf2 ekran kartıyla Mafia oyununu kapattım hiç kuşkun olmasın
Alıntıları Göster
peki eminmisiniz
quote:
peki eminmisiniz
Alıntıları Göster
Yaw deliler gibi oynatır hiç merak etme,son ayarda oynarsın oyunları kasmadan.Kaldırma sorunu olmaz takma kafana.
BENDE CEL .2.4 256 RAM 128FX 5200 VGA VAR BEN ONDA MOST WANTED OYNUYORUM YAAAA SENİN MAKİNA RAHAT OYNATIR.