Şimdi Ara

Bu Sistem Nasıl Arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus M4a87td (önerilerine ihtiyacım var kararsızım)
    Sapphire 5770 1gb ddr5
    Kingston 4gb 1600 mhz Hyperx ddr3
    Akasa 450 w (sisteme yeter mi?)
    Samsung 500 gb hdd

Arkadaşlar her türlü ekleme çıkarmaya açığım yarım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Navy -- 6 Eylül 2010; 13:44:12 >

• Anakartı 870/880g çipset alın, yani sata 3 + usb 3.0 desteği de olur, ek olarak raid ve 6 çekirdek işlemci desteği de bulunuyor.

Kasa yeterli olur ama almışken 500w 'lık bir model seçin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

Anakartı 870/880g çipset alın, yani sata 3 + usb 3.0 desteği de olur, ek olarak raid ve 6 çekirdek işlemci desteği de bulunuyor.

Kasa yeterli olur ama almışken 500w 'lık bir model seçin...

Anakarta önerin var mı?Şunu alsan iyi olur dediğin.Bu konulara baya bir uzak kaldım da...
  • Arkadaşlar bir yardım
  • anakart zaten 870 çipsetli, sata3 + usb 3 + 6 çiitli işlemci desteğine sahip. Değiştirmeye gerekte yok o fiyata o özellikte anakartta yok. Akasa 450W sisteme yeterli. Orta halli güzel bir sistem olmuş. Neyi kaça aldığınızı/bulduğunuzu da yazarsanız ona göre öneri yapılabilir.
  • Sistem güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

anakart zaten 870 çipsetli, sata3 + usb 3 + 6 çiitli işlemci desteğine sahip. Değiştirmeye gerekte yok o fiyata o özellikte anakartta yok. Akasa 450W sisteme yeterli. Orta halli güzel bir sistem olmuş. Neyi kaça aldığınızı/bulduğunuzu da yazarsanız ona göre öneri yapılabilir.

Sistemi vatan ,gold ikisinden toplamayı düşünüyorum.Öneriniz varmı ?Daha ucuza bulacağım yerler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Nasıl?
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir up..Biraz daha yorum yokmu dostlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.