Şimdi Ara

Bu Sistem Nasıl? (Acil Yorumlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam bi kağıtta yazılı getirdi, büyük ihtimal bilgisayarcıdan almıştır.

Intel core i5 2500 3.30Ghz 1155p 6m BOX (95W)

Gigabyte B75M 1600Mhz Kingston CL11 (KVR16N11/8G)

Western digital 500GB 64 MB SATA3 Intellipower caviar green (WD5000AZRX)

Gigabyte Gtx650 GV-N6500C-2GI 2gb (128bit) DDR5 VGA/2xDVI/HDMI

Vento Ta-K53 450W PFC MIDI TOWER ATX

Speed SP-CT02 3.5'' USB2.0 kasa içi kart okuyucu siyah

LG GH24NS95 DVD-RW 24X Sata Siyah

Ben pek anlamam ama baya iyi gibi. Birde fiyatları lazım en uygun fiyata nerden bulabilirim hepsini?

----------------------------------------------

Arkadaşlar yeni sistem yazdırmış gelmiş babam kağıda. Bu sistem güzel gibi fiyatları falan nasıl? Daha ucuza bulunur mu aynısı?

Asus P8Z77-V LX Z77 1155PIN DDR3-2400MHZ (O.C.) PCI-E S+E+V 154.80 Dolar

Intel core i5 3570K 3.40GHz 1155Pin 6MB 650MHZ GFX VGA 64BIT BOXED(22nm) --- 282.60 Dolar

8 GB DDR3-1600MHz (2*4) HYPERX KINGSTON KHX1600C9D3K2/8GX --- 76.80 Dolar

500 GB Sata3 7200RPM 16MB WESTERN DIGITAL CAVIAR BLUE WD5000AAKX --- 63.30 Dolar

1 GB ATI SAPPHIRE HD7850 256BIT GDDR5 PCI-E 2xDVI+HDMI (11200-16-20G) --- 219.60 Dolar

DVD+RW 24X16X48X8X8X32X ASUS 24B5ST SATA DUAL SİYAH KUTUSUZ --- 20.88 Dolar

SPEED 3.5 SİYAH USB 2.0 PANO SİYAH İNTERNAL KART OKUYUCU --- 4.80 Dolar

ASUS VENTO TA-K53 BLACK-BLUE 450W 2XUSB 80MM FAN --- 71.40 Dolar

Toplam 894.18
    KDV 160.95
    Genel Toplam 1.055.13 (1.905 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzuman -- 6 Nisan 2013; 20:03:19 >

• Baban kac tututomus dedi?Yani butcen ne ?Alacak yer olarak vatandan %25indirim den uygun fiyata alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

Baban kac tututomus dedi?Yani butcen ne ?Alacak yer olarak vatandan %25indirim den uygun fiyata alabilirsin

Fiyat söylemedi bak bakalım internetten fiyatlarına dedi
  • ram kaç gb tam belli değil ama tahminim bu bilgisayara o bilgisayarcı 1500 tl civarda bir fiyat vermiştir bu fiyata çok daha iyi özellikte bilgisayar alabilirsin.
    B75M gibi dandik bir anakarttan çok daha iyi bir anakart olan bir bilgisayar yani.
  • E. kartında pek iş yok,diğer bileşenler sana yeter.
    Babanı sıkıştır,nereden almış bu bilgileri.
  • Kardes bu sistemi bosver.Sor babana kaca kadar verebiliriz butce soylesin ona gore bilgili tecrubeli arkadaslar varan bilgisayardan guzel bi sistem toplarlar sana :)

• Şuan uyuyor kendisi. Kardeşim için alacak eski masa üstü bilgisayarı yenilemek istiyor. Bütçe çok fazla değil 1.000-1.500 arası olabilir.

Peki ben size sorsam vatan bilgisayardan bunun denginde ya da bundan daha iyi bir sistem toplanabilir mi o fiyata ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Nasıl?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Eisenheim

Şuan uyuyor kendisi. Kardeşim için alacak eski masa üstü bilgisayarı yenilemek istiyor. Bütçe çok fazla değil 1.000-1.500 arası olabilir.

Peki ben size sorsam vatan bilgisayardan bunun denginde ya da bundan daha iyi bir sistem toplanabilir mi o fiyata ?

Tabiiki toplanr. Pc ye gecince 2 öneride ben atarım

• quote:

Şuan uyuyor kendisi. Kardeşim için alacak eski masa üstü bilgisayarı yenilemek istiyor. Bütçe çok fazla değil 1.000-1.500 arası olabilir.

toplandı bile işlemci açısından değilde ekran kartı açısından benimkisi fark atar. genel performansa baktığımızda gene benimkisi ağır basar.

vatanbilgisayar %25 indirmli fiyatları

MSI
    970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    162 TL

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    300 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    140 TL

COOLER MASTER
    RC-K380 600W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    223 TL

SEAGATE
    3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk
    122 TL

SAPPHIRE
    HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    516 TL

Toplam : 1463 TL.

Bu fiyata en iyi F/P budur diyorum aksini iddia eden kanıtlasın.

Buyrun ben sürekli araştırıyorum benim önerilerimi rahatlıkla dinleyebilirsin ben önerdiğim her parçayı mutlaka araştırmışımdır
    veya kullanmışımdır uyumu stabilitesi vs.. bu sistem her türlü işini görür.Günümüz oyunları en yüksek ayarda donmadan oynarsın masaüstü işlemlerinide donmadan yaparsın.
    Her açıdan seni mutlu edecek bir sistemdir. Bir sorun oldumu çekinmeden sorabilirsin istediğinede sordurabilirsin.

• @bjk__murat

Hocam teşekkürler. Birde benim yazdığım sistemin toplam fiyatını söyleyebilir misin? Ben çoğu parçayı bulamadım. Babam tutturdu benim yazdığım ne kadar diye sorup duruyor.

Ayrıcahttp://dente.com.tr/

Bu sitede infinity gtx2500 yazan bilgisayar nasıl? Fiyatına göre?
    dente gamezone kategorisinde.
  • quote:

Dengi ne kelime, bundan çok daha iyisi toplanır.. Hemen topluyorum sana Vatan'dan güzel bir sistem.. Haftasonu git al, keyifle kullan..

İşlemci: AMD FX X6 6300

Anakart: MSI 990XA-GD55

Ekran Kartı: Sapphire 7870 O.C. 2 GB 256 Bit

RAM: G-Skill 8 (2x4) GB Ares Blue DDR3 1600 MHz CL9

Sabit Disk: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB 7200 Rpm

Kasa+PSU: Cooler Master RC-K380 600 Watt MidT ATX

DVD: ASUS DRW-24B5ST 24X DL SATA Siyah (Kutusuz)

TOPLAM: 1500 lira %25 haftasonu indirimli fiyatlarla..

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

toplandı bile işlemci açısından değilde ekran kartı açısından benimkisi fark atar. genel performansa baktığımızda gene benimkisi ağır basar.

vatanbilgisayar %25 indirmli fiyatları

MSI
    970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    162 TL

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    300 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    140 TL

COOLER MASTER
    RC-K380 600W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    223 TL

SEAGATE
    3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk
    122 TL

SAPPHIRE
    HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    516 TL

Toplam : 1463 TL.

Bu fiyata en iyi F/P budur diyorum aksini iddia eden kanıtlasın.

Buyrun ben sürekli araştırıyorum benim önerilerimi rahatlıkla dinleyebilirsin ben önerdiğim her parçayı mutlaka araştırmışımdır
    veya kullanmışımdır uyumu stabilitesi vs.. bu sistem her türlü işini görür.Günümüz oyunları en yüksek ayarda donmadan oynarsın masaüstü işlemlerinide donmadan yaparsın.
    Her açıdan seni mutlu edecek bir sistemdir. Bir sorun oldumu çekinmeden sorabilirsin istediğinede sordurabilirsin.

Murat şu imzandan kurtul be kardeşim artık

Sisteme gelirsek muratın topladığı sistem sizinkini havada tek eliyle döver fakat lcd si yok
    Eğerki fiyatı biraz daha düşür dersen ona göre bi düzenleme yapıp ekran kartını 7850 ye çekerek bi Lcd eklenebilir..
    Ama o senin yazdığın bilgisayarı alma.. 128 bit ekran kartı nedir ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Dengi ne kelime, bundan çok daha iyisi toplanır.. Hemen topluyorum sana Vatan'dan güzel bir sistem.. Haftasonu git al, keyifle kullan..

İşlemci: AMD FX X6 6300

Anakart: MSI 990XA-GD55

Ekran Kartı: Sapphire 7870 O.C. 2 GB 256 Bit

RAM: G-Skill 8 (2x4) GB Ares Blue DDR3 1600 MHz CL9

Sabit Disk: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB 7200 Rpm

Kasa+PSU: Cooler Master RC-K380 600 Watt MidT ATX

DVD: ASUS DRW-24B5ST 24X DL SATA Siyah (Kutusuz)

TOPLAM: 1500 lira %25 haftasonu indirimli fiyatlarla..

Ellerine sağlık Angel....Eisenheim direk bu sistemi al bende aynısını önercektim al bunu 10 numara Sadece ekran kartı powercolor HD7870 pcs+ yap aynı fiyat zaten..

• Çok teşekkürler arkadaşlar. Hangisi daha iyidir son 2 yazılan sistemlerden?
  • Babama bi türlü anlatamıyorum. bjk__murat'ın yazdığı sistemi söyledim. Aynı fiyat çok çok daha iyiymiş diyorum. Ekran kartı neymiş dedi sapphire falan filan söyledim, en iyisi nvidiaymıs ekran kartının diyor. Tamamda bu 256 bit senin söylediğin 128 bit diyorum hala en iyisi nvidia, asus, gigabyte falan diyor.

bjk__murat'ın yazdığı sistemi yazıp o bilgisayarcıya göstermesini istedim. Bakalım bilgisayarcı ne kadar fiyat verecek. İLk yazdığım sistem için 1450 lira demiş.
  • quote:

Babama bi türlü anlatamıyorum. bjk__murat'ın yazdığı sistemi söyledim. Aynı fiyat çok çok daha iyiymiş diyorum. Ekran kartı neymiş dedi sapphire falan filan söyledim, en iyisi nvidiaymıs ekran kartının diyor. Tamamda bu 256 bit senin söylediğin 128 bit diyorum hala en iyisi nvidia, asus, gigabyte falan diyor.

bjk__murat'ın yazdığı sistemi yazıp o bilgisayarcıya göstermesini istedim. Bakalım bilgisayarcı ne kadar fiyat verecek. İLk yazdığım sistem için 1450 lira demiş.

O bilgisayara o para verilmez.. Parayı çöpe atmaktan bir farkı yok...
    O bilgisayarın aynısını 1000 TL ye hatta daha düşüğe toplanır...
    Adam temiz 500 lira atıcak cebine.
    Sen babanı getir buraya biz ikna ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 4 Nisan 2013; 0:15:20 >

• Babana söyle biz bu konuda boşuna millete tavsiye etmiyoruz sistemler babana sistem tavsiyeleri bölümünün hepsini okut güncel konuları alınan sistemleri fotolarını göster ona bu Bilgisayarcılar bilgisayarcı değil hepsi bi miktar sermaye ile küçük dükkan açıp kendilerini uzman sanıyorlar...benim daha yaşım o kadar büyük değil ama o kendilerine bilgisayarcı diyen adamlara TAŞ çıkartırım.... Daha dün 2 kişi tavsiyemle pc aldı foto falanda koydular foruma bakabilirsin...çokta memnunlar
  • Babam yeni bir sistem yazdırmış kağıtta getirdi onuda. Fiyatları dahil yazdım ilk mesajda. Fiyatları normal mi yoksa daha ucuza bulunur mu?
  • hocam birakin bilgisayarciyi gidip vatan bilgisayardan alin turkiyede mahalle bilgisayarcilari kadar rezil esnaf yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.