Şimdi Ara

BU SİSTEM KASAR MI ?!!!! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci INTEL Pentium D 925 3.0GHz LGA775 DUALCORE 64bit 2x2 MB
    Anakart INTEL Sc-775, I965G SES+LAN+VGA
    Bellek ELIXIR 1 GB, 667 MHz, DDR II (2 Adet)

Sabit Disk SEAGATE 160 GB, 7200 RPM, 8 MB Cache, NCQ, SATA 2, Barracuda 7200.9

Ekran Kartı GALAXY 256 MB, GeForce 7300 GT, PCI-Ex, DDR2 TV-Out DualDVI

bu sistemimle oyunun high kalitesinde kasmadan oynar mıyım arkadaşlar ( alacagım pc oldugu için şimdiden öğrenmek istedim şimdiden teşekürler )

-------CABAL ONLİNE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ---------

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapWorld -- 28 Haziran 2007; 23:26:13 >

• Kardeş ekran kartını değiştir(1900series yada 8600series falan) olsun paran varsa
  • kardeş bi kere bunun yeri burası değil dahili bileşenler bu sistem kasar hiç kusura bakama ekran kartı en azından bi 7600 gt ve 8600gt olsun derim ramide 2gb yapalım + işlemcide core 2 duo e4300 veya e6300 olsun baya idare edr seni
  • eğer yukardaki oyunsa rahat oynarsın
  • ver parasını alsın cocuk o zaman , dostum senin yazdıgın oyunu alıcagın sistem cok da guzel kaldırır, imkanın varsa arkasın dedigi gibi yeni nesil bir sistem topla , ayrıca bunları ikinci el e de yazma iyi aksamlar
  • ekran kartı pek iyi sayılmaz.orta seviyede oynarsın oyunları.7600gt alabilirsen eğer hem ucuz yollu hem de bu karttan cok daha iyi bir şekild eoynarsın.eger bütçen iyi ise 8600gt yerine 7950gt alırsın full oynarsın bütün oyunları
  • İKİNCİ ELDE NE İŞİN VAR GİT DAHİLİ BİLEŞENLERDE İSTE YARDIMINI DOSTUM BİR KEZ FORUM KURALLARINI DA OKUYUN LÜTFEN YA

AYrıca 8600GT yerine 7950GT önermem bunu da belirteyim.Galaxy 8600GT tüm oyunlarda DX9 da onunla başabaş zaten EXTRADAN DX10 desteği var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adama niye saldırıyorsunuz adam akıllı söylesenize?
  • selam kardeş yanlış yere topick açmışsın:) 2el satış bölümüne degilde donanım bileşenlerinin oldugu kısımda ekran kartı bölümü var oradan topick açabilirsin. ayrıca 7300gt ile cabal online oyununu rahat oynarsın daha evel 7300 gt kullandım oynamadıgım hiçbir oyun yoktu. 7300gt ye verecegin para ile 1 tane palit 8500 gt sonic alınır + dx10 destekli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 29 Haziran 2007; 14:49:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.