Şimdi Ara

Bu sistem kaç yıl önce değişmeliydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yaklaşık 4 yıl oldu sanırım bu sistemi alalı biraz merak biraz da oyunlarda artık en düşük özelliklerde bile kasma oldugu için soruyorum. Bu sistemdeki neler artık tabiri caizse ''çocuk oyuncağı'' niteliginde kalmış ve günümüz oyunlarını oynatmak için gerekenlerin yanında devede kulak kalır?

Ekran kartı olarak nvidia geforce 8600 GT

İşlemci AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+ (2 CPUs), 2.5GHz (saçma bişi yazmışsam pardon aynen işlemci sudurdan alıntı yaptım)

Bellek 2048 MB RAM

Budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manicial -- 7 Mayıs 2011; 20:48:29 >

• Değişmemesi gereken bir ben varım desene Öğrenmek istediğim buydu şimdi toplamları için bütçe düşünüceğim saol yardımın için. Bişi sorucam ayrıca ana kartı yazdım mı ben yukarı nasıl karar verdin ona. Yazmış olabilirim o derece sistemden uzağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manicial -- 7 Mayıs 2011; 20:50:31 >

Orijinalden alıntı: Manicial

Değişmemesi gereken bir ben varım desene Öğrenmek istediğim buydu şimdi toplamları için bütçe düşünüceğim saol yardımın için. Bişi sorucam ayrıca ana kartı yazdım mı ben yukarı nasıl karar verdin ona. Yazmış olabilirim o derece sistemden uzağım :)

Anakartın değişmesi gerektiğini anlamak için anakartı yazman gerekmez.

Orijinalden alıntı: Ramptha

quote:

Orijinalden alıntı: Manicial

Değişmemesi gereken bir ben varım desene Öğrenmek istediğim buydu şimdi toplamları için bütçe düşünüceğim saol yardımın için. Bişi sorucam ayrıca ana kartı yazdım mı ben yukarı nasıl karar verdin ona. Yazmış olabilirim o derece sistemden uzağım :)

Anakartın değişmesi gerektiğini anlamak için anakartı yazman gerekmez.

Cehaletimi 1 kez daha kanıtladım nese artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.