Şimdi Ara

BU SİSTEM İYİMİDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     BU SİSTEM İYİMİDİR ?

• Gayet güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya birde şey vatanda indirim var mı mesela burda 2165 gidip orda konuşunca 2100 liraya düşürme olur mu ?

son olarak bunu alınca elimdeki kasa kalıcak onu nasıl satarım kaçtan satarım kimse almıyor birde babam diyor onu satmadan alamayız
  • sistem güzel gidince indirimi bırak üstüne eklemeye bile kalktıkları oluyor

senin eski kasaya baktım ama açıkçası para etmez gibi geldi 200 300 diyeyim ama ben bu ikinci eli pek bilmiyorum belki daha iyiye gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

sistem güzel gidince indirimi bırak üstüne eklemeye bile kalktıkları oluyor

senin eski kasaya baktım ama açıkçası para etmez gibi geldi 200 300 diyeyim ama ben bu ikinci eli pek bilmiyorum belki daha iyiye gider

Peki kasayı nasıl satarım hocam ? Kaç aydır sahibindene ilan verdim kimse almıyor başka nerelerde satarım
  • akıllıçoççuk kullanıcısına yanıt
    bizim forumun 2 ci eline de konu aç ek olarak sizin şehirdeki bilgisayar esnafına sorup kafana uyan bir fiyat veren olursa verirsin
  • quote:

bizim forumun 2 ci eline de konu aç ek olarak sizin şehirdeki bilgisayar esnafına sorup kafana uyan bir fiyat veren olursa verirsin

Öncelikle hızlı cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

2.el bölümüne konu açmak için tel no istıyor benim daha önceki hesabım ban yedi süresiz telefon no ona kayıtlıydı başka telefonumda yok sizce nasıl konu açarım oraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem nasıl sizce?
    11 ay önce açıldı
    Bu sistem sizce nasıl
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bilmiyorum yonetim le görüşüp yardim iste Aileden veya arkadaşlarindan senin icin satmaları ni isteyerek yardim alabilirsin

Baska forumlara açabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Temmuz 2015; 23:34:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bilmiyorum yonetim le görüşüp yardim iste Aileden veya arkadaşlarindan senin icin satmaları ni isteyerek yardim alabilirsin

Baska forumlara açabilirsin

Saolun son olarak başka çözüm yok mu ?

Birde sistemde değişmem gereken bir eşya var mı ?

Mesela şu amd 300 serisinden bir kart almak daha iyi olmazmı ?
  • Sıkıntı yok,güzel olmuş.
    şu an 300 serinin fiyatları yüksek üstelik 2g versiyonları önden geliyor 4g leri de pahalı eskiden rame bakmıyorduk ama 2 gb günümüzde az geldiği yerler oluyor

bir ay sonra kadar yeni elektronik ürünlere yeni vergiler geliyor eğer bu sektörü de içine kattılarsa bu fiyatlara pc ler hayal olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.