Şimdi Ara

Bu Sistem ile Nasıl ultra oynayabiliyor ? (GTA 5)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS GTX950 STRİX
    8 GB RAM
    ASUS M5A78L-M USB3

https://www.youtube.com/watch?v=W6O3xRhu_NY

• EnoughDumbell E kullanıcısına yanıt
    gtx 950 iyi bi kart,8 gram ram de yeterli
    işlemci darboğaz yapmasın diye bazı ayarları kapatmış o şekilde oynuyor ben anormal bişey göremedim
    ayrıca işlemciye oc yapmış olabilir onu yazmamış
  • FX işlemcilerde zaten darboğaz gibi bir problem yok çok çekirdekten dolayı. FX işlemcilerde tek çekirdek performansı kötü olduğu için bu da FPS oranına yansıyor. Bu yüzden FX işlemciler oyunlarda kötü ama render testlerine bakarsanız çok iyi olduğunu görürsünüz çoklu çekirdekten dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

gtx 950 iyi bi kart,8 gram ram de yeterli
    işlemci darboğaz yapmasın diye bazı ayarları kapatmış o şekilde oynuyor ben anormal bişey göremedim
    ayrıca işlemciye oc yapmış olabilir onu yazmamış

hocam bende aynı sistem vardı sadece ram 4 gb ve ekran kartım hd7870 myst edition yani hemen hemen ona yakın bir kart fakat 2 saniyede bir donma oluyordu high da ve low da bile acaba sorun ram den veya hdd den mi
  • bir kere gtx 950 hd7870den çok daha iyi bir kart. ayrıca o ram yetersiz, rami 8le. işlemci fx 4300 ise darboğaz olmaz heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

bir kere gtx 950 hd7870den çok daha iyi bir kart. ayrıca o ram yetersiz, rami 8le. işlemci fx 4300 ise darboğaz olmaz heralde.

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-7870-vs-GeForce-GTX-960

hocam gtx960 la pata pat kalıyolar gtx950 ile resmen ikiside eşit puan bazı sitelerde gördüğüm kadarıyla,büyük ihtimal bilmediğim birşey olmalı acaba yeni seri olduğu için olabilir mi benim kart baya eski
  • quote:

bir kere gtx 950 hd7870den çok daha iyi bir kart. ayrıca o ram yetersiz, rami 8le. işlemci fx 4300 ise darboğaz olmaz heralde.

HD 7870 normal modellerde pitcairn xt gpu kullanır, hd 7850 ise pitcairn pro kullanır, şuan piyasadaki r7 370 pitcairn pro gpu kullandığı için bir anlamda hd 7850'nin rebrand halidir, kaldı ki konudaki arkadaşın kullandığı kartta kırpılmış hd 7950 gpu'su var(tahiti le) performansı gtx 960'a yakındır. Bu kadar emin mesajlar yazmadan önce eski kartları bir araştırmanızı tavsiye ederim, yanlış anlamayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 12 Ekim 2016; 22:21:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Aynen fabrika çıkışlı direk hd7950'ye denk oldugunu,oc ile 7970'i yakalayabildigini duydum tabi dogru mu bilmiyorum ama gtx950yi gectim gtx960 la kapisan bir kart bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fps den bahsetseydiniz
  • EnoughDumbell E kullanıcısına yanıt
    adamdaki benzeri sistem var bende ve daha yüksek fps değerleri alıyorum +5civarı çok nadir 30fps oluyor onun dışında 60-45arası gidip geliyor şöyle diyebilirim x4 840=fx4300 overclock edilmemiş hali ve gtx950 rx460 performansları birbirine çok yakın kaç gb ram var senin sistemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnoughDumbell

Aynen fabrika çıkışlı direk hd7950'ye denk oldugunu,oc ile 7970'i yakalayabildigini duydum tabi dogru mu bilmiyorum ama gtx950yi gectim gtx960 la kapisan bir kart bence

HD 7950'ye tam denk olduğu söylenemez klasik hd 7870'lerden daha iyi olup hd 7950'ye yakın performans verir
  • Gtx 950 guzel bir kart.

Fx 6300
    Gtx 950
    8Gb ram ile videodaki ayarlara yakin ayarlarda ayni degerleri aliyorum. Ama darbogaz var. İslemci ya da ram. Gpu kullanimim yuzde 50 lerden yukari cikamiyor. Yarin 8 ram daha takacagim. 10,15 puan fps artisi brkliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

quote:

HD 7870 normal modellerde pitcairn xt gpu kullanır, hd 7850 ise pitcairn pro kullanır, şuan piyasadaki r7 370 pitcairn pro gpu kullandığı için bir anlamda hd 7850'nin rebrand halidir, kaldı ki konudaki arkadaşın kullandığı kartta kırpılmış hd 7950 gpu'su var(tahiti le) performansı gtx 960'a yakındır. Bu kadar emin mesajlar yazmadan önce eski kartları bir araştırmanızı tavsiye ederim, yanlış anlamayınız.

Vay anasını 5 yıllık kart şuan piyasada 700 liraya satılan karttan daha iyi. Hayat sürprizlere gebe

Herkesden özür dilerim yanıltıcı mesaj attığım için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni kartın şu an piyasada ne kadar olduğunun bir önemi yok, yeni kart pahalı değil, eski kart zamanında daha pahalıydı. Aynı kartı güncelliyorlar, güç tüketimini azaltıyorlar, ve yeni özellikler getiriyorlar.

Örnek vermek gerekirse oc'lu 7870 modeli rx460 ile neredeyse aynı performansı veriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=zjSYItHF5SM

Fakat 7870 rx 460 dan 2 kat fazla güç çekiyor, amd vsr gibi özellikleri yok, dx 12 olayı zaten başka boyut, dx11 konusuyoruz sadece. 7870 in çıkış fiyatı 350 dolar, rx 460 ise 100 dolar. Yani zamanla aynı kart 3 de 1 inden daha ucuza alınabilir olmuş. 7870 i 2. elde kelepir olarak rx 460 sıfır fiyatından yarısına denk getirmen performansını yarıya düşürmüyor. Nvidia kartlarda da durum aynı sonuçta, yukarıdaki arkadaş daha iyi biliyor, açıklamış, ben hangi kartın hangisinin rebrand'ı oldugunu bilmiyorum tam. Amd epey karısık, bu seviyede bi ton kart çıkarmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.