Şimdi Ara

Bu sistem için yorumlarınız lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci el olarak bir sistem toplama aşamasındayım elimde hdd var psu ve kasa da var geriye kalanlar aşağıda yazıyor fakat ederi ne kadardır diye sizlere sormak istedim...

Anakart : Asus P8Z77 V-PRO (ayrıca şahısda Z68 V - LX model kartta var istersen onu veririm dedi ama soruşturdum performans olarak sıkıntılı diyorlar)
    CPU : i5 2500k
    RAM : Gskill 8 gb 2133

toplamına 950 diyor. pazarlık yapmadım daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Serzeniş -- 15 Şubat 2014; 16:03:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilemezsinki

Arkadaşlar ikinci el olarak bir sistem toplama aşamasındayım elimde hdd var psu ve kasa da var geriye kalanlar aşağıda yazıyor fakat ederi ne kadardır diye sizlere sormak istedim...

Anakart : Asus P8Z77 V-PRO (ayrıca şahısda Z68 V - LX model kartta var istersen onu veririm dedi ama soruşturdum performans olarak sıkıntılı diyorlar)

çok hocam bu ne sıfır fiyatlarıylamı satıyor ?

+ artık 2.nesil alınmaz 3.nesillere bak

3570k felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Şubat 2014; 16:16:34 >
  • Vallahi bende anlamış değilim Murat kardeş, adamın parça başına biçtiği fiyatlar ise şöyle

cpu : 375 >> o.c görmedi şirkette ofis içinde stok fanla kullanıldı diyor.
    a.kart : 400 Z77 V-Pro için... diğer Z68 karta 185 tl diyor. ama V-LX tavsiye etmiyorlar nedense bilmiyorum...
    ramler : 175 dedi
  • quote:

Arkadaşlar ikinci el olarak bir sistem toplama aşamasındayım elimde hdd var psu ve kasa da var geriye kalanlar aşağıda yazıyor fakat ederi ne kadardır diye sizlere sormak istedim...

950 lira o eski nesil ürünler için gerçekten de çok kardeşim.. Ben sana AMD daha iyi bir sistem öneriyorum hemen.. :)

İşlemci: AMD FX X8 8320http://www.teknolojix.com/amd-fx-series-x8-8320-3.5ghz-16mb-am3-125w-

Anakart: Gigabyte 970A-UD3Phttp://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/gigabyte-ga-970a-ud3p-970a-ud3p-amd-970sb950-am3+-ddr3-2000mhz-(oc)-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=71425

RAM: G-Skill 8 (2x4) GB RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5Vhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-14900cl9d-8gbxl-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1866mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=58035

Bu parçalar seni diğerlerinden daha çok memnun edecek, 4 - 5 sene de rahat kullanırsın hepsini..

Elindeki kasa, PSU ve hard disk hakkında da bilgi verebilirsen onların da değişip değişmeyeceğini inceleyebiliriz.. :)

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    Hocam size ne desem bilmiyorum :) çok teşekkür ederim zahmet edip hazırlamışsınız fakat amd bende olumsuz intibâ bıraktığı için bugün 50 çekirdekli cpu yapsada hiç sıcak bakamıyorum :)... saygılarımla.

edit :

psu 550 watt gerçek Vantec
    kasa oem bişey ama sağlam ve büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Serzeniş -- 15 Şubat 2014; 16:32:52 >
  • Bide hocam eski nesil yeni nesil olaylarına takılmam...vereceği performans önemlidir. halen Q9550 kullanmaktayım. i5 2500k istememdeki sebep ; 4.5 ghz'e çekip sağlam bir ssd ve ekran kartıyla donatmak. ki bu bana en az 5 sene gider :)
  • quote:

Hocam size ne desem bilmiyorum :) çok teşekkür ederim zahmet edip hazırlamışsınız fakat amd bende olumsuz intibâ bıraktığı için bugün 50 çekirdekli cpu yapsada hiç sıcak bakamıyorum :)... saygılarımla.

edit :

psu 550 watt gerçek Vantec
    kasa oem bişey ama sağlam ve büyük

Sen bilirsin kardeşim, önemli değil, işimiz bu.. :) O parçalarla fazla gidemeyeceğini de belirteyim, kenara çekileyim ben..

Elindeki PSU marka ve model olarak iyi bir ürün.. Ion serisi ise 12V kanalı 408 Watt, Voltra ise 12V kanalı gerçek 550 Watt güç veriyor.. Ofiste kullanıyorsan fazla fazla yetecektir.. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem için Yorum ve Öneri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bide hocam eski nesil yeni nesil olaylarına takılmam...vereceği performans önemlidir. halen Q9550 kullanmaktayım. i5 2500k istememdeki sebep ; 4.5 ghz'e çekip sağlam bir ssd ve ekran kartıyla donatmak. ki bu bana en az 5 sene gider :)

O zaman kısa zamanda PSU da güncellemen gerekiyor demektir.. işlemciye O.C. ve sağlam ekran kartı için elindeki PSU sınırda kalacaktır..
  • quote:

Bide hocam eski nesil yeni nesil olaylarına takılmam...vereceği performans önemlidir. halen Q9550 kullanmaktayım. i5 2500k istememdeki sebep ; 4.5 ghz'e çekip sağlam bir ssd ve ekran kartıyla donatmak. ki bu bana en az 5 sene gider :)

dediğim gibi en az 3570k almanı öneririm
  • Anladım hocam...evet psu zaten yükseltecem hayırlısı ile...saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.