Şimdi Ara

bu sistem hakkında yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sistem toplamaya çalışıyorum yardımlarınızı bekliyorum,3-5 sene kasaya dokunulmayacak sekilde olması için uğraşıyorum max:3000tl 12taksitle olacak şekilde...

anakart:gigabyte ex58 ud5 1366 296$

işlemci:intel i7 920 2.66ghz 299$

ram:kıngston 6gb 1600mhz cl9 inteli7 (ram tavsiye edebileceğiniz fiyatı yüksek olmayan)216$

hdd:seagate 1tb sata2 96$

ekran kartı:zotac gtx275 896mb dx10 ddr3 448bit (kart tavsiyesi olabilir genelde oyun ve film amaçlı kullanılacak)288$

mönitör:lg w2261vp-pf 215" lcd wide screen 2ms dvı hdmi full hd (mönitöre karar veremedim hdmı dvı ve 2ms olması ama incelediğim mönitörler hepsi sağa sola dönmüyor yukarı aşağı oynamıyor estetik olayı çok az monitörler var tavsiye edeceğiniz ) 226

kasa:aerocool syclone full siyah oyuncu kasası ocz 850w psu 222$

dvd-rw:?(tavsiye blu ray gerkli mi bilmiyorum fiyatı yüksek olmayan kaliteli)

kart okuyucu:quatronic 25 in 1

yardımcı olursanız sevinirim (sistem novada toplanacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky1000 -- 19 Şubat 2010; 0:19:11 >

• Arkadaşım UD5'i günlük kullanacaksan öyle kasa da yatacaksa o anakartı alma 530 TL'de verme boşuna...

Bluray gerkemez şimdilik önce onu da belirteyim.

GTX275 alma, alırsan HD5850 al ya da 1 ay daha bekle Nvidia'nın kartlarından bakabilirsin.

Monitör güzel.

Ram olarak CL8 1600mhz ramler var.

Anakart olarak Asus P6T SE ya da Gigabyte UD3R fazlasıyla işini görür, güzel de o.c yaparsın.

Sisteme bir de cpu cooler al...

Şu önerime bak bence;

bu sistem  hakkında yorum

• teşekkürler o.c yapmayı düşünmüyorum ,o kartı da 448 bit olduğundan dolayı seçmiştim 3-4 sene götürsün diye 5850 dx11 destekli karar veremedim
  • 448bit olması çok önem taşımıyor kardeşim kartın mimarisi çok daha önemli.

Nvidia alacaksan şuan da GTX260 sp216 modelleri 350 TL bunun dışında daha fazla ödeyip alma, GTX275 seviyesine kadar çıktıktan sonra da HD5850 almak daha iyi olur.

Ya da bunları bir kenara bırakıp, 1-2 ay içinde Nvidia'nın da Dx11 kartları gelecek o zaman ürün seçersin hem fiyatlar hemde ürünler de oturmuş olur.

* O.C yapmasan da stok fana göre önerdiğim soğutucu daha sessiz ve serin çalışır, yani illaki o.c yapman şart değil, bu kadar para verdikten sonra sistemi stok fan ile kullanma derim.
  • varya bazen diyorum şu tip paragrafları daha ne kadar yazacaz yada kaç kere tekrarlayacagız diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

varya bazen diyorum şu tip paragrafları daha ne kadar yazacaz yada kaç kere tekrarlayacagız diye

+++++

Aynen hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.