Şimdi Ara

Bu sistem Gta4'ü Kaldırırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben gta4'e başlamadım daha yeni başlayacağım.İndirecem fakat sistem yetermi yetmezmi onu bilmiyorum indirirsem boşuna indirmiş olurum.
    Sistem:
    Ekran Kartı:Geforce 9800GT 512mb 256BİT
    İşlemci:İntel Core 2 Duo E8300 64 Bit İşlemci
    Ram:4GB Ram
    Windows 7 Professional

Evet arkadaşlar sistemim bu.Sanırım Gta4'de 4 seçenek var low-medium-high-ultra Doğrumu?.Benim oynamak istediğim tabiiki ultra. fakat kasar derseniz medium-high
    Yorumlarınız için Şimdiden Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooProSeedoo -- 2 Şubat 2014; 15:12:05 >

• Uygun patch ile medium sıkıntı çıkarmaz.
  • High Olmazmı ? 9800gt efsanevi kartlardan 256 bit Siz nerede takıldınız medium dediniz.
  • Eger o sistemle mediumda oynasin ben elimdeki i7 işlemcili Asus Gtx 680 ekran kartlı , 12 Gb Ramli sistemi camdan aşşagı atarim..
    Kesinlikle lowda bile kasar buna eminim.. Çünkü benim sistemi bile zorluyo bu oyun..
  • ooProSeedoo kullanıcısına yanıt
    o kartı biraz abarttın galiba
  • İnternetteki videoları falan izledim gayet iyi kasmadan oynatıyor sizin işletim sisteminizde bir sorun olmasın.
  • Arkadaşlar İşlemciyi yanlış yazmışım E8300 Olacak 1 haftayada 2gb ram alacak 4gb olacak kaldırırmı highde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooProSeedoo -- 2 Şubat 2014; 15:11:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    7 ay önce açıldı
    9600Gt GTA 5 Kaldırır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • high zor
  • low-medium arası
  • ooProSeedoo kullanıcısına yanıt
    abi gta 5 sorunlu yuksek ayarda aldığım fps yi ultrada bana veriyor NOT: GTA 5 İ BEKLE
  • Evet Arkadaşlar hepinize inandım herkez high'de kaldırmaz dedi Ama HİGHDE ŞUKADAR KASMA YOK
    Sistem özelliklerim.Başlıktaki gibi e8300 değil E6500 ÜSTELİK 2GB RAM VARDI OYUNA BAŞLADIĞIMDA HİÇ KASMA YOKTU AKICIYDI SU GİBİ 2GB RAM SİPARİŞ ETMİŞTİK OYNADIĞIM ZAMAN BABAM GETİRDİ TAKTIK GİNE DEĞİŞME OLMADI HANİ KALDIRMAZDI ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.