Anakart 1 ASUS P5Q PRO INTEL P45; DDR2-1200MHz - 149,99 $ Islemci 1 INTEL E8400 E0 Core 2 Duo 3.00GHz - 176,99 $ Ekran kartı 1 PALIT 9600GT Sonic - 131,99 $ Kasa 1 ASUS TA-915 FSP BLUESTORM II 500W Sessiz piyanosiyah - 119,99 - Eski sistemdeki harddisk ve Ram'lerimi kullancam.
anakart gereksiz tek ekran kartı+crosfire anakart
onun yerine gigabyte p45-ds3l düşünebilirsiin
veya x38 de uygun olabilir sistem fiyatların gayet ii
eğer raid yapmayacaksanız anakart gigabyte ep45 ds3 yapın,ordan gelen parayla ekran kartını palit 9800gt sonic yapın(sanırım sistemi inventustan alacaksınız onun için 9800gt önerdim)
Evet İnventus'tan alacağım. Yalnız anakartlardan çok şikateyler duyuyorumç. Bu anakartı 10 gün önce kardeşime kurduğumuz sistemde kullandık. Gayet iyi çalışıyor. Gigabyte'i tercih edesim var ama forumda acaip sorunlu durumdalar. Yine de Gigabyte tercih edilmeli mi sizce yani ? - Evet tek ekran kartına crossfire anakart bence de garip ama güvendiğimden böyle bir şey tercih ettim sanırım hem ayrıca sizlerin bilgisine danışma sebebim de bu. Hani var ise yanlış bildiğimiz veya saplantılarımız :) ona göre fikrimizi doğrulaştıralım... İlgi ve paylaştığınız bilgileriniz için teşekkürler... Halen karar aşamasındayım... - 9800 GT - 9600 GT sonic'ten çok farklı mıdır ? Performans olarak soruyorum. Ben öyle çok oyun oynayan birisi değilimdir. Çok da düşük bir şey olmasın istedim sadece ekran kartı.
quote:
Orjinalden alıntı: jiddi
9800 GT - 9600 GT sonic'ten çok farklı mıdır ? Performans olarak soruyorum. Ben öyle çok oyun oynayan birisi değilimdir. Çok da düşük bir şey olmasın istedim sadece ekran kartı.