Şimdi Ara

BU SIRALAR VATANDAN ALIŞVERİŞ YAPANLAR ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan bilgisyardan sipariş verdim pazar akşamı sipariş no içeren email geldi fakat ertesi gün sipariş takip butonu yok sitede 4445656 diye bi numara koymuşlar devamlı meşgul email gönderdim cevap veren yok ya böyle şey görmedim sipariş gönderilmedi ne olduğu hakkında bilgimde yok ama kredi kartından miktar hemen çekilmiş ya böyle site görmedim bu sıra alışveriş yapan var mı siz nasıl bilgi alıyorsunuz yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 29 Kasım 2006; 10:50:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

Vatan bilgisyardan sipariş verdim pazar akşamı sipariş no içeren email geldi fakat ertesi gün sipariş takip butonu yok sitede 4445656 diye bi numara koymuşlar devamlı meşgul email gönderdim cevap veren yok ya böyle şey görmedim sipariş gönderilmedi ne olduğu hakkında bilgimde yok ama kredi kartından miktar hemen çekilmiş ya böyle site görmedim bu sıra alışveriş yapan var mı siz nasıl bilgi alıyorsunuz yardımlarınızı bekliyorum

Sadece sabır...
  • beklemek sorun değil normal sitelerde ürün tedarik ediliyor ürün şu aşamada diye bilgi alırsın adamların sitede bili vereceği yer yok soru ve emaillere cevap gelmiyor ne biçim siteymiş burası bir daha bu siteden alışveriş asla yapmam
    birde bu siteden daha önce alışveriş yapanlara soruyorum size kargo gönderilince email ile bilgi veriliyor mu

bu sıra alışveriş yapan yok galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 28 Kasım 2006; 23:31:47 >
  • daha önce asus kasa almıştım vatandan online olarak.dediğin gibi sistemlerinde bulunan maillere cevap verilmiyor.yaklaşık 3 ay oldu alışveriş yapalı, sorduğum sorular ki bazıları uslup olarak oldukça sertti hala cevaplanmamış şekilde sistemde duruyor..
    kargo olayı için de herhangi bir haber verilmiyor, ben pc başında onlara mail atmaya uğraşırken kapıda belirdi kargocu
    bu arada illa ulaşmak istiyorsan benim yaptığımı yapmanı öneririm.gönderdikleri kasa model olarak istediğim değildi, ben de senin gibi defalarca mail attım, aradım fakat sonuç hüsrandı.sikayetvar com a bir şikayet mail i attım, yayınlandığı gün vatan bilgisayardan özürlerle birlikte nasıl yardımcı olabilecekleri konusunda bir telefon aldım

• Vatandan birinci elden alış veriş yapan biri olarak ufak tefek şeyler dışında sorun yaşamadığımı söyleyebilirim ki bunlarıda oldukça hızlı bir şekilde çözmüşlerdi... Hatta kendileri baya bir zarara girmişti :), ancak anlattıklarınızdan online alışveriş yapılmaması gerektiğini anlıyorum, tam da işlemci ve Ram sipariş edicektim uyarı için teşekkürler. DNSler düzelir düzelmez size tüm vatan bilgisayar bayileirnin telefonlarını bulucam, biraz zorlarsanız açıyorlar.
  • Telefonla ulaşmaya çalış, sorun olacağını sanmıyorum. Ama stok bitmişse size başka birşey satmak isteyebilirler.
  • 2 hafta evvel External Hdd ve bi takım parçalar satın aldım.Araya hafta sonu girdi fakat pazartesi günü hemen kargoya verdiler.telefonla ulaştım bütün bilgileri tek tek sölediler.Kargo numaram saat kaçta kargoya verildi vs... Güvenilir olduğunu düşünüyorum zaten bir problem de çıkmadı..saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vatanını huyu bu, bende ses sistemi almıştım, internet sayfalarında siparişle ilgili bilgi yoktu, internet üzerinden sordum cevap yok, aradım meşgul, bir gün pat diye kapıya geldi ürün, hala kendi sayfalarında teslim edildiği bile yazmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: britony

2 hafta evvel External Hdd ve bi takım parçalar satın aldım.Araya hafta sonu girdi fakat pazartesi günü hemen kargoya verdiler.telefonla ulaştım bütün bilgileri tek tek sölediler.Kargo numaram saat kaçta kargoya verildi vs... Güvenilir olduğunu düşünüyorum zaten bir problem de çıkmadı..saygılar

kargoya verildiğine dair email ile bilgi vermiyorlar galiba

diabolus79@ tam da yaptığımı yazmışsın şikayetvara yazdım bakalım bu sefer cevap gelir heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 29 Kasım 2006; 20:06:02 >
  • TOPKAPI (0212) 665 56 56
    BOSTANCI (0216) 469 24 54
    ELMADAĞ (0212) 234 48 00

(Hala Lazımsa) telefon noları size yakın olanı aramanızı tavsiye ederim.
  • Ben birebir bostancı mağazasından yaklaşık olarak 3-4 bin YTLlik alış veriş yapmıştım. Aldığım ürünlerden biri arıza yaptı mail attım cevap veren yok telefonlara çıkanlar da doğru düzgün bilgi vermiyor ve sizi başından savmaya bakıyorlar, ancak sattıkları ile hizmet veren bir firma gerisi boş yani. Bir daha asla alış veriş yapmam vatandan....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

quote:

Orjinalden alıntı: britony

2 hafta evvel External Hdd ve bi takım parçalar satın aldım.Araya hafta sonu girdi fakat pazartesi günü hemen kargoya verdiler.telefonla ulaştım bütün bilgileri tek tek sölediler.Kargo numaram saat kaçta kargoya verildi vs... Güvenilir olduğunu düşünüyorum zaten bir problem de çıkmadı..saygılar

kargoya verildiğine dair email ile bilgi vermiyorlar galiba

diabolus79@ tam da yaptığımı yazmışsın şikayetvara yazdım bakalım bu sefer cevap gelir heralde

Kargoya verildiğine dair bi mail yollamadılar..Herzamanki gibi kendi işimizi kendimiz takip edices:D Ama dikkat edin müşteri hizmetlerine bağlanırken ispanyolca bi şarkı var amor diyip duruyo..Onu dinlememeye çalışın insanın sinirini bozuyo.Zaten görevliye de söledim çok sinir bozucu değiştirin neolur diye:D Bilmiyorum duruyomu hala..Neyse söleyecekleim bukadar.Saygılar...

• hayret bir site hiçbir haber gelmeden sorulan sorulara cevap verilmeden ürün geliyor ama bir daha vatandan birşey kesinlikle almam bunu düzeltmedikleri müddetçe
  • arkadaşlar bizde yoğun olarak vatandan gerek ikinci el gerekse sıfır ürünler aldık.alırken problem olmuyor..ama olaki aldığın ürün arızalandı,hiç şansın yok...ürünü yak ondan daha iyi....

bir dönem ikinci el ürünlerine bir gün değişim garantisi vardı.şimdi onu kaldırdılar..bırak onu çalışıp çalışmadığına bile garanti vermiyorlar...gerisini siz düşünün....

biz İstanbul'da ürün alıyoruz ve birebir görüşüyoruz problem oluyor,kaldı ki İstanbul dışından alanın hiç şansı yok.....

NOT: bu bir karalama değildir..Ben arkadaşlarımın ve benim yaşadığım şeyleri göz önüne alarak konuşuyorum
  • Vatan müşteri hizmetlerinin 4445656 dışında bir numarası var mı? Bu numara saat 10'a kadar mesai saati dışındayız diyordu, saat 10 olunca direkt meşgule alıyor. Bu her gün mi böyle, yoksa bugün cumartesi olduğundan mı?
  • Vatandan alışveriş yaparken dikkatli olun, pek tekin değiller
  • quote:

Orjinalden alıntı: René Descartes

Vatandan alışveriş yaparken dikkatli olun, pek tekin değiller

+1 Vatandan Alışvverişleriniz Güvenli olmaz Başka yerlerden Alışveriş yapın
  • vatanın bu tip sorunu var zaten güncelleyemiyolar kendilerini örneğin bi ürün beğeniyosun web sitelerinden nerelerde var diye bakıyosun topkapı elmadag vs var gidiyosun ürünü almaya hoppala ondan burda yook kalmamışş falan diyolar neden sitenizi güncellemiyosunuz dediğimizde de türlü türlü bahaneler üretiyolar bu sorumsuzluktur bu vatan yakışmayan bi davranıştır sen gazetede orda burda işte 25.yılımız falan filan diyosun 25yıllık firmaysan eğer müşterilerine iyiyi değil en iyiyi vermeyi öğrenmiş olman gerek bunu da yapamıyosan gözümde firma bile olamamışsındır zaten....

bu şekilde kötü örnekler online alışverişin önünü tıkıyo.
    Ben gold pc den harddisk aldım gerek takip numaram gerek bildirim ilgi vs herşeyleri on numaraydı sadece onlarında bi hatası vardı bonus karta 10 taksite %10 indirim sloganı vardı sitelerinde benim ürüne neden yapmadınız dedim işte 350ytl ve üzerindeki alışverişlerde var o indirim dediler cevaben ben ürünü taksitlendirme yaparken benimkisinde de indirim gözüktü dediğimde ise webmasterlar o sorunu düzeltmeye çalışıyolar demişlerdi he bide aradığımda bi bağlantı sorunu yaşamıştım o kadar imkanınız varsa gezerek görerek elleyerek alın ama yoksa onlinedan başka çare yok :D:D

• dahili 2 yi tuşlayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.