Şimdi Ara

Bu sıralamalara ne yazardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mf 3 18 bin
    Mf 4 20 bin

• La bi cevap verin forumun ipe takılmayan insanı oldum. :)
  • yalnız değilsin kardeşim genelde bu tip sorular forumda cevapsız kalıyor da sıralaman gayet iyi çoğu iyi yere girebilirsin ama önce istediğin sevebileceğin mesleği seç bence onu araştır şartlar da uyarsa onu yaz derim ben kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican126 -- 3 Temmuz 2013; 10:33:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Climenjaro

yalnız değilsin kardeşim genelde bu tip sorular forumda cevapsız kalıyor da sıralaman gayet iyi çoğu iyi yere girebilirsin ama önce istediğin sevebileceğin mesleği seç bence onu araştır şartlar da uyarsa onu yaz derim ben kardeşim

Cevap için teşekkürler kardeş bende son 1-2 gündür meslekleri araştırıyorum ondan.Şuan için Uzay,Yazılım,Kimya ve Mekatronik ön planda.Eczacılık tutar mı bilmiyorum da aklıma soktu biri onu da.FTR'yi tamamen sildim kafamdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eem35

quote:

Orijinalden alıntı: Climenjaro

yalnız değilsin kardeşim genelde bu tip sorular forumda cevapsız kalıyor da sıralaman gayet iyi çoğu iyi yere girebilirsin ama önce istediğin sevebileceğin mesleği seç bence onu araştır şartlar da uyarsa onu yaz derim ben kardeşim

Cevap için teşekkürler kardeş bende son 1-2 gündür meslekleri araştırıyorum ondan.Şuan için Uzay,Yazılım,Kimya ve Mekatronik ön planda.Eczacılık tutar mı bilmiyorum da aklıma soktu biri onu da.FTR'yi tamamen sildim kafamdan.

tamam kardeşim yardımcı olduysam ne mutlu bana inşallah istediğin yeri kazanırsın
    konu up up

• Yaz Odtü petrol doğalgazı ODtü metalurji hacettepe bilgisayar falan yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thorinmeşekalkan

Yaz Odtü petrol doğalgazı ODtü metalurji hacettepe bilgisayar falan yaz

Metalurjiyi hiç düşünmedim.Başka konularda da yazdım kafamda İTÜ Uzay ya da kimya mühendisliği,Ekonomi Yazılım mühendisliği,THK Uzay mühendisliği/Bilgisayar, birde ODTÜ KKK Bilgisayar var.Son 1-2 gündür de Mekatronik müh ve Eczacılık araştırıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.