Merhaba arkadaşlar, bugün sabah işe aracımla gittim her zamanki gibi, hava biraz soğuktu ama 0 derecenin altında değildi. Yaklaşık 2,5 km ötedeki iş yerime vardıktan sonra garaja aracımı park edip çıkarken kullanmış olduğum 2004 Opel Vectra Elegenace (benzinli, lpg yok) aracın devir göstergesinin altında bulunan bilgi ekranı kapı açılınca her zamanki gibi aracın kapısının açık olduğunu gösterir şematik araç resmi vardı ama daha önce olmayan bir şekil, simge yada her ne ise bir şey vardı. Araç simgesel resminin sağ ön kısmında, ne olduğunu tam olarak anlayamadım, tarif edemeyeceğim içinde resmini çektim. Kullanma kılavuzunuokudum, böyle bir şeye denk gelemedim mmaelesf, aklıa geldiği şekli ile farları, lastikleri vs kontrol ettim, araçta her hangi bir şey görünmüyor, çalışmayan bir aksamı yok, ayrıca kapıyı kapattığımızda araç simgesi normal bir şekilde kayboluyor, araç simgesi ile birlikte o tuhaf simetrik olmayan şekil yada simge de kayboluyor..Bu şimdi nedir, arıza işareti mi? yoka aracın bilgi ekranında hata mı? hani piksel arızası gibi bir şey mi? bilen yada başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?
Bana öyle geliyor ki bilgi ekrani catlamis gibi sanki birseyle ekrana vurmuslar gibi
Ekran hatası ikaz uyarı ışığı değil
Kesinlikle dijital ekran hatası bu öyle arıza mı olur :)
banada ekran hatası geldi yoksa o şey scorpion işaretine benxiyor akrep gibi :)
ekrana kırılmış rahatsız etmiyorsa böyle kullan
quote:
Orijinalden alıntı: radox11
ekrana kırılmış rahatsız etmiyorsa böyle kullan
Aslında pek rahatız ettiğini söyleyemem ama nazarlık olarak kalabilir:) Geçenlerde Samsun Opses özel Servis ile görüştüm, ekranın tamirini yapıyorlarmış, Opeli olupta bu tarz sıkıntısı olan arkadaşların bilgisi olsun..