Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum. Ben LG-X130 netbook kullanıcısıyım ve bugün bilgisayarın sıcaklık değerlerine baktım yüksek geldi bana. Sizce de yüksek mi acaba? Normal sıcaklık değerinin kaç olması gerekiyor? Ve bu sıcaklık değerini düşürmek için neler yapabilirim? Şimdiden cevap yazan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım, iyi forumlar.
Yaklaşık 10 dakikadır metal laptop soğutucunun üzerinde kullanıyorum bilgisayarı. Son aldığım sonuçlar;
Bilgisayarın içi ise genel anlamında bu şekilde. Buna birşey yapılabilir mi acaba?
Cihazın genel özellikleri ise şöyle:
İşlemci: Intel® Atom Processor N270, 1.6GHz, 533MHz FSB, 512KB L2 Cache Ekran: 10.1" (1024x600) Ram: 1GB (DDR2 800MHz 1SoDIMM) Ekran Kartı: Intel® GMA 950 HD: 160GB Webcam: LG Smart Cam(1.3M Pixel) Kart okuyucusu: 4-in-1(SD, MMC, MS, MS Pro) Ses: HD Audio, SRS WOW HD, SRS TrueSurround HD Pil: 6 Hücreli (Li-Ion, 4400mAh)
arkadaşım benim de sıcaklık değerleri seninle yakın sayılır. Yalnız ben altına herhangi bir soğutucu koymadan kullanıyorum. Fan sesi ne durumda çalışırken rahatsız ediyor mu?
Fan sesi yok hocam fazla. Lakin cihaz yanıyor bildiğin.
arkadaşım orda anakartta bir tj değeri olması lazım o kaç acaba benimkini tj si yani maksimum dayanacağı sıcaklık 100 ve oyun oynarken 85 95 arası değişiyor soğutucu kullanıyorum bende
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme