Şimdi Ara

Bu sezon da bizim feda yılımız olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belliki ekonomik sıkıntılar büyük ki ondan transfer yapamıyoruz. Herkes Hamza hocaya yükleniyor ama hocada istemez mi büyük yıldızlar ? Kaprisli meloyla çalışmak ister mi ? Adamın eli mecbur. Belliki büyük borç altındayız. Son 4 senedir 3 kere nasıl şampiyon olduk ? Cl de gruptan çıkmadık mı ? Her sene çok çok iyi transferler bekleyemessin ki.. biz ne anelkalar ortegalar kejmanlar guizalar gördük hepsi bir bir söndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz gidin ben oyalarım.

• Dünya'nın hiçbir yerinde sabri, selçuk ve burak o paraları alamaz. Ekonomik sıkıntı olabilir fakat asıl sıkıntı kulübün düzgün yönetilmemesi.
  • Ölü taklidi yapın gider beyler

• Heryere aynı şeyi kopyalayıp yapıştıracağım. GALATASARAY TARAFTARI NEDEN UYUYOR ANLAMIYORUM. SÖYLEM İLE EYLEM UYMUYOR !!!!
    Siz hala ekonomik kriz diyorsunuz. Ekonomik kriz varsa eldekileri göndermeye çalışırsın, transfer yapmazsın. Taraftarada bunu açıklarsın. Gidip Bilal, jem almazsın. Kendine 2 milyon dolarlık sözleşme yaptırmazsın. Takımın başı olarak oyunculara örnek olursun. 1 milyon istiyorum dersin. Eğer ekonomiyi ve Galatasarayı düşünüyorsan gerçekten bunu yaparsın. Ama YALAN Hamzaoğlu kendi cebini düşünüyor. Ekonomik kriz varsa Sabri'ye 1 milyon Euro zam yapmazsın.

Ekonomik kriz varmış. Jem, Bilal, Niasse gelirken, Sabriye ve kendine bol bol para verirken ekonomik durum iyi ama. Acil İhtiyaç yokken 1,5 milyon Euro sol beke para var ama. Bilal, Jem, Hamzaoğlu, Sabri, Carole sözleşmelerinde 3,5 milyon Euro kayıp var. Niasse 1 milyon kiralama, 1 milyon kendisine versen 2 milyon Euro maliyeti oluyor. Etti mi sana 5-5,5 milyon para. Huntelaar kaç paraydı? 5? Takımı düşünen, takımın ekonomisini düşünen benim gibi hesap kitap yapar. Rasyonel olmak bunu gerektirir. Ayıp yaw, hala hanzayı savunuyırsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam anlıyorum Rvp Nani içinize oturdu

Ama kardeşim bari forumdakileri kendin gibi zannetme sen öyle olabilirsin fakat herkes senin gibi şey değil
    Hakaret etmek istemiyorum ama araştırmamışsın

Mali durumu kötü olan bir takım oyuncularına zam yapmaz aksine paralarını düşürmeye çalışır
  • ekonomik kriz yaşayan kulüp jem gibi bir oyuncuya 3 yıllık kontrat yapmaz bu adam gs de oynayabilir mi sizce 3 yıl kulube de oturup para alacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav ne sıkıntısı kardeşim Sabri'ye Bilal'e Jem'e bu paraları veren takımın, çöp Sinan Bolat'a yıllık 1m teklif eden takımın maddi sıkıntısı mı olur saçma sapan konuşmayın ya. Adamlar çıkıp dese ki borcumuz var, paramız yok, bu sene transfere para harcamayacağız kimse gıkını çıkarmaz. Ama sen hem bu oyunculara bu paraları ver, hem de takım içi dengeler hede hödö de, Umut gibi 3.lig kalibresinde adam 2.santraforunken Umut ve Burak'la tatlı bir rekabete girecek oyuncu arıyoruz de, Maxi'nin Sabri'den bir fazlası yok vsvs. de. Dalga geçiyor adamlar bildiğin ya.

Asıl 4 senede 3 şampiyonluk gördüğümüz için bu transferleri istiyoruz, böyle mantık mı olur ''Dur son yıllarda başarılı olduk biraz transfer yapmayalım da başarısız olalım''
  • Ekonomik sıkıntımız var ama yaşı geçmiş Sabri ile sözleşme uzatıp bide maaşına zam yaptık.

Ekonomik sıkıntımız var ama Jem gibi bir oyuncu aldık. Zaten Poldi'nin mastafını Ambaratın parası karşıladı.

Ve bu takım son 4 yılda 3 defa şampiyon olan takım. Rakipleri ŞL'de gruplara kalamadığı için ayrı bir parayı da cebine koyan takım.
  • Ne ekonomik krizi kardeşim? O sözleşme bedelleri ortada, kriz nerede?
  • Beşiktaş feda dedi 1.5 m alan adamlardan bile indirim istedi yapmayınca feshetti biz napiyoruz cem karacaya 800 bilale 800 Sabriye zam yapiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Heryere aynı şeyi kopyalayıp yapıştıracağım. GALATASARAY TARAFTARI NEDEN UYUYOR ANLAMIYORUM. SÖYLEM İLE EYLEM UYMUYOR !!!!
    Siz hala ekonomik kriz diyorsunuz. Ekonomik kriz varsa eldekileri göndermeye çalışırsın, transfer yapmazsın. Taraftarada bunu açıklarsın. Gidip Bilal, jem almazsın. Kendine 2 milyon dolarlık sözleşme yaptırmazsın. Takımın başı olarak oyunculara örnek olursun. 1 milyon istiyorum dersin. Eğer ekonomiyi ve Galatasarayı düşünüyorsan gerçekten bunu yaparsın. Ama YALAN Hamzaoğlu kendi cebini düşünüyor. Ekonomik kriz varsa Sabri'ye 1 milyon Euro zam yapmazsın.

Ekonomik kriz varmış. Jem, Bilal, Niasse gelirken, Sabriye ve kendine bol bol para verirken ekonomik durum iyi ama. Acil İhtiyaç yokken 1,5 milyon Euro sol beke para var ama. Bilal, Jem, Hamzaoğlu, Sabri, Carole sözleşmelerinde 3,5 milyon Euro kayıp var. Niasse 1 milyon kiralama, 1 milyon kendisine versen 2 milyon Euro maliyeti oluyor. Etti mi sana 5-5,5 milyon para. Huntelaar kaç paraydı? 5? Takımı düşünen, takımın ekonomisini düşünen benim gibi hesap kitap yapar. Rasyonel olmak bunu gerektirir. Ayıp yaw, hala hanzayı savunuyırsunuz.

Huntelaar kaç paraydı? 5?

Vay aq salağı

Senin icinde ne kadar pislik varmis yahu. Umarim sinirsiz cizerler seni.

• 10 yıldır Almanya milli takımında oynayan santraforun aldınız öpün başınıza koyun
  • 50 kadar oyuncuyu falan maaşa bağlayacak gibi bu takım, ne fedası. Nerede çöp var topluyorlar.

• yerler böyle fedayı.avi

hatırlayanlar
  • Böyle feda yılı mı olur, harcann paralara; yapılan zamlara bak.
  • Podolski transferine sevinmedim çünkü devamının geleceğini düşündüm. Ancak yok arkadaş, öpüp başımıza koyalım Poldi'yi. Bunlar için bu bile başarıdır, hayret vallahi nasıl getirdiler Poldi'yi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.