Şimdi Ara

Bu sezon attığımız tüm goller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Güzel video yapmışlar.

Steady as she goes..
  • Server Error in '/' Application.
    Input string was not in a correct format.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.FormatException: Input string was not in a correct format.

Source Error:

Line 44: VideoID = Convert.ToInt32(Request.QueryString["Id"]);
    Line 45: else if ((!string.IsNullOrEmpty(Request.QueryString["Id"])))
    Line 46: VideoID =
    Line 47: Convert.ToInt32(Request.QueryString["Id"].Substring(Request.QueryString["Id"].IndexOf('-')+1,
    Line 48: Request.QueryString["Id"].Length -

Source File: e:\www\yukle_donanimhaber_com\http\Embed\Default.aspx.cs Line: 46

Stack Trace:

[FormatException: Input string was not in a correct format.]
    System.Number.StringToNumber(String str, NumberStyles options, NumberBuffer& number, NumberFormatInfo info, Boolean parseDecimal) +10163715
    System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info) +207
    System.Convert.ToInt32(String value) +46
    Embed_Default.Page_Load(Object sender, EventArgs e) in e:\www\yukle_donanimhaber_com\http\Embed\Default.aspx.cs:46
    System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller(IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +25
    System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Callback(Object sender, EventArgs e) +42
    System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +132
    System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +66
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +2428

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.3

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020

• System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Callback(Object sender, EventArgs e) +42

Özellikle şu gol harika

http://www.youtube.com/watch?v=Xow1ZX_fgpo&feature=related

Steady as she goes..
  • _____________________________

Bir ihtimal daha var.
  • Arkadaş Engin ne yapmış öyle? Komple golleri izleyince daha çok belli oluyor hakikatten çok faydası olmuş. Bu durumda sağ kanat'a oyuncuya gerek yok dermişim

Orijinalden alıntı: gök-han

Arkadaş Engin ne yapmış öyle? Komple golleri izleyince daha çok belli oluyor hakikatten çok faydası olmuş. Bu durumda sağ kanat'a oyuncuya gerek yok dermişim

Açıkçası ben sağ kanatta Engin'in oynamasını istiyorum ama duygusallığa yer yok futbolda

Bir ihtimal daha var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

Arkadaş Engin ne yapmış öyle? Komple golleri izleyince daha çok belli oluyor hakikatten çok faydası olmuş. Bu durumda sağ kanat'a oyuncuya gerek yok dermişim

Açıkçası ben sağ kanatta Engin'in oynamasını istiyorum ama duygusallığa yer yok futbolda

Herkes youtube dan futbolcu izleyip göklere çıkartıyor. Engin'in bu sezon ki performansını youtube'a koysalar eminim kimse sağ kanata oyuncu istemez. Tabi bazı maçlarda çok çalıma girip arada bir kaybolduğu oluyor. Ama kesinlikle çok çok iyi bir alternatif.

• 1.46 da Dany'nin hataya bak allah korusun

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

21-Küçük melo yazmışlar

neco ise 160 dakikada 1 gol

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020
  • Baros amma penalti yaptirmis oyle Engin ve Selcuk'un performans muthismis gercekten. Gerci biliyoruz ama bu sekilde ust uste izleyince daha cok belli oluyor.

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Baros amma penalti yaptirmis oyle Engin ve Selcuk'un performans muthismis gercekten. Gerci biliyoruz ama bu sekilde ust uste izleyince daha cok belli oluyor.

Baros az bile penaltı yaptırdı bence, Pegasus tarafından rüzgar esse herif yere bırakıyor kendini. Acilen gitmesi lazım istatistiğe bakmayın, attığı goller hep beleş, nerde savaşmış? Elmander gibi 90. dakikada bile pres yaptığını hiç gördünüz mü Baros'un Galatasaray kariyerinde?

Steady as she goes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Baros amma penalti yaptirmis oyle Engin ve Selcuk'un performans muthismis gercekten. Gerci biliyoruz ama bu sekilde ust uste izleyince daha cok belli oluyor.

Baros az bile penaltı yaptırdı bence, Pegasus tarafından rüzgar esse herif yere bırakıyor kendini. Acilen gitmesi lazım istatistiğe bakmayın, attığı goller hep beleş, nerde savaşmış? Elmander gibi 90. dakikada bile pres yaptığını hiç gördünüz mü Baros'un Galatasaray kariyerinde?

Ne diye heyecanlandin ki simdi?

• quote:

quote:

quote:

Ne diye heyecanlandin ki simdi?

Nefret ediyorum artık adamdan

Steady as she goes..

• quote:

quote:

Zaten Baros forvette fırsatçı golcü rolünde oynuyor bu tip (beleş) goller atması normal Elmander ise forvet arkası rolünde oynuyor zaten Elmanderin görevi ilerde basıp rakip savunmanın ileriye top yollamasını engellemek ama artık Barosun gitme vakti geldi yerine daha iyi bir fırsatçı golcü alınmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Yazmiyim yazmiyim dedim ama bu kadar iddialı bir yorum yazınca dayanamadım. Baros 1 gol 2 asist yaptığı ve bir topunun direkten döndüğü Karabükspor maçında, takım 5-1 önde olmasına rağmen 90+ da pres yaparken kendini sakatlayıp yere yığıldı. Adamdaki hırsı kazanma arzusunu hiçe sayıp sallama yorum yazıyorsun kusura bakma kardeşim. Adam zaten bu hırsı yüzünden sürekli hakemlere itiraz edip kart görüyor. Şimdi bana Baros'u savunma falan deme. Ben Baros'u savunmuyorum. Hatta gitmesinden yanayım.

Dikkat edersen Karabuk macina kadar mukemmel performansi var, goller atmis, asistler yapmis, penaltilar kazandirmis ve 9 maçlık seride inanılmaz katkısı olmuş. Sakatlığının üzerine bir de Necati alınınca Fatih Hoca tamamen kesti ve Baros bitikleri oynadı. Baros'u Liverpool dan bu yana takip ederim, o yüzden bana kariyerinden bahsettirme boş yere. Yineliyorum Baros'u savunmuyorum artik umurumda degil ama sen adamdan nefret ediyorsun diye de mantiksiz elestiri yapma.

• İstisna olabilir dediğin maç doğrudur yanlış hatırlıyo olabilirim. Baros'un bizdeki krallığı ayağı kırıldıktan sonra bitti. Her mücadeleden tırsar oldu. Kart konusuna gelince de, bence itirazdan değil de sürekli bir tatil havası için kart görüp duruyor.

Steady as she goes..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.