Şimdi Ara

Bu sene ygs/lys ye gireceklere tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakın ktü yazmayın.Yazarsanız ve tutarsa gelmeyin.

• Neden ?
  • Çok mu kötü, neden ?
  • itü istiyorum itü itü itü itü itü itü itü itü it it zzt pzzt
  • Tabii bölümüne göre değişir ama gerçekten zor bir üniversite. dersler açısından en basiti ne kadar çalışırsan çalış belirli bir ortalamayı aşamıyorsun. Üniversite zaten ticarethane gibi çalışıyor . Büyük bir şehirden geldiyseniz Trabzon da biraz zorluyor tüm bunlar birleşince de ktü'yü okunmaz yapıyor.
  • Peki Uludağ mı, Ankara mı, İstanbul mu?
    Uludağ kampüsü olduğundan avantajlı olur diyorlar. Sizin düşünceniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

Peki Uludağ mı, Ankara mı, İstanbul mu?

Bursa çoğu yönden daha yaşanabilir diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

Peki Uludağ mı, Ankara mı, İstanbul mu?

Tabii ki İstanbul .Üniversitesine göre değişebilir de .
  • Bu şekilde konuşarak insanların hayatları üzerinde etkili olduğunuzun farkında olun bu tür şeyler yazarken biraz sorumlu hissedin.İnsanların amacı iyi bir eğitim almak.Siz belki memnun kalmamış olabilirsiniz ama bunu bu şekilde dikte ederek değil nedenleri ve açıklamalarıyla yazacaksınız.Benim KTÜ'ye giden arkadaşlarım gayet memnunlar İstanbuldan gittikleri halde ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Bu şekilde konuşarak insanların hayatları üzerinde etkili olduğunuzun farkında olun bu tür şeyler yazarken biraz sorumlu hissedin.İnsanların amacı iyi bir eğitim almak.Siz belki memnun kalmamış olabilirsiniz ama bunu bu şekilde dikte ederek değil nedenleri ve açıklamalarıyla yazacaksınız.Benim KTÜ'ye giden arkadaşlarım gayet memnunlar İstanbuldan gittikleri halde ..

Evet etki ediyorum kurtarıyorum onları. Mübalağası bi yana daha iyi bir üniversitede okuma imkanları varken Ktü ye gelmeleri aptallıktan başka birşey olmaz . Nedenlerimi de birkaç mesaj önce yazdım .Sebepler arttırılabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Bu şekilde konuşarak insanların hayatları üzerinde etkili olduğunuzun farkında olun bu tür şeyler yazarken biraz sorumlu hissedin.İnsanların amacı iyi bir eğitim almak.Siz belki memnun kalmamış olabilirsiniz ama bunu bu şekilde dikte ederek değil nedenleri ve açıklamalarıyla yazacaksınız.Benim KTÜ'ye giden arkadaşlarım gayet memnunlar İstanbuldan gittikleri halde ..

Evet etki ediyorum kurtarıyorum onları. Mübalağası bi yana daha iyi bir üniversitede okuma imkanları varken Ktü ye gelmeleri aptallıktan başka birşey olmaz . Nedenlerimi de birkaç mesaj önce yazdım .Sebepler arttırılabilir...

Böyle kurtarma olmaz.Dersler zor diye kesip atıp açıklama yapamazsınız.Üniversiteye bu yıl yerleşmiş biri olarak geçen yıl çok araştırmıştım.Ve rahatlıkla söyleyebilirim ki özellikle inşaatı araştırdığımda KTÜ gerçekten inşaatta çok başarılı.Birçok kişiye sordum ettim.Arkadaşlarım orada okuyor ve gayette mutlular hallerinden.Üniversiteyi gezeyim tozayım laylaylom içinde geçireyim diye düşünen varsada zaten gitmesin boşuna trabzonlara gitmesinler. İstanbulda özelde okusunlar.
    Ayrıca daha iyi bir üniversite okuma imkanları varsa zaten Odtüye itüye boğaziçine giderler tutupta KTÜ'ye gitmezler.Puanları yetmediği için insanlar alternatiflere yönelir ve iyi bir eğitim için KTÜ iyi bir alternatiftir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 29 Kasım 2011; 23:51:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Böyle kurtarma olmaz.Dersler zor diye kesip atıp açıklama yapamazsınız.Üniversiteye bu yıl yerleşmiş biri olarak geçen yıl çok araştırmıştım.Ve rahatlıkla söyleyebilirim ki özellikle inşaatı araştırdığımda KTÜ gerçekten inşaatta çok başarılı.Birçok kişiye sordum ettim.Arkadaşlarım orada okuyor ve gayette mutlular hallerinden.Üniversiteyi gezeyim tozayım laylaylom içinde geçireyim diye düşünen varsada zaten gitmesin boşuna trabzonlara gitmesinler. İstanbulda özelde okusunlar.
    Ayrıca daha iyi bir üniversite okuma imkanları varsa zaten Odtüye itüye boğaziçine giderler tutupta KTÜ'ye gitmezler.Puanları yetmediği için insanlar alternatiflere yönelir ve iyi bir eğitim için KTÜ iyi bir alternatiftir.

Benimde turizm de okuyan arkadaşım var o da çok mutlu tüm dersleri A geldi. Bölüme göre değişir dedim ben . Ayrıca bölümleri kötü de demedim imkanları gerçekten geniş. Ama bi üniversite bi mühendislik bölümünden geçen sene 20 mezun verdiyse ve bunların sadece yarısı 4. yılındaysa bence ortada ters birşeyler vardır .Zaten okulun ticarethane olduğunu saymıyorum bile kayıt için alınan ekstra paralar vs.

• Zihinsel engelliler öğretmenliği istiyorum KTÜde var bu bölüm ama tercih etmem gibi orayı. Konya yada Edirne akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şiirselterörist

Zihinsel engelliler öğretmenliği istiyorum KTÜde var bu bölüm ama tercih etmem gibi orayı. Konya yada Edirne akar

ZEÖ de Fizik tedavi gibi bi bölüm mü? Yani sabır gerektirip parası çok olan bi bölüm mü? Dikkatimi çekti çok arkadaşımdan buraya gitmek istediklerini duydum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.