Şimdi Ara

BU SENE YGS KOLAY OLACAK !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milletin ne moralini bozmak için ne de trollemek için böyle bi başlık açtım yalnız şu durum cidden bilgi kirliliğinden başka bisey değil yok bu sene dershaneler kapandı ÖSYM tepki çekmemek için kolay sorar yok geçen sene zor sordu tepki çekti kolay sorar ya arkadaşlar ÖSYM sizce bunları takar mı sorarım size ? Ve şu da bi gerçektir osym bi sene zor yaptıysa öbür sene kolay yapmaz ustune bi tık koya koya gider bakın mesela 2010 a çok kolay ama 2011 bi tık üstü 2012 de aynı sekilde 2013 de 2012den zor yanı tabii hiç belli olmaz başkanı değişti ne olacağı hiç belli olmaz ama artık önüne geleni üniversiteli yapmak istemiyor anladığım kadarıyla osym çünkü baraj puanları falan yükseldi girmediğimiz sınav hakkında konuşmamak lazım aslinda. Bakin ben mezunum.Mezun ve lisedeki kardeslerime diyorum sınav kolay zor olacak bu tartışmalara girmeyin özellikle lisedekiler kolay beklerler zor gelir geçen sene ki gibi dumur olursunuz ha mezunlar zaten geçen sene olacağı kadar oldu.Ne biliyim şuan ara vermiştim böyle bi yazıyım dedim herkese iyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zorsa herkese zor kolaysa herkese zor kolay diye bir şey olmaz ÖSYM sınavı ne kadar kolay olabilir. Üniversiteye öğrenci alıyon sen ne kadar kolay olacak ki zaten bu sorular kolay zor değil daha çok dikkat sorusu

• O degil de insallah 2015ten kolay olmaz

• sınavın zor olması her zaman için en iyisidir . Ygs den sonra bırakan çok olur , lys yi güzel yapan istediği yere gider . Belki lys de ki yaptığı netler yetmeyecekken ygs den sonra çoğu kişide kopmalar olduğundan beklediğinden iyi gelebilir sonucu , kısaca ygs nin zor olması lys ye iyi kötü bakmış birisi için bulunmaz bir fırsattır .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence de zor olsun çünkü çalışan insanlar yapar ama boş gezen tayfaya göre kolay olacaksa hiç yapmasınlar
  • Arkadas soylemis zaten onemli olan puan degil % lik dilim yani 5-10 k gibi sinav sadece size kolay degil herkese kolay olur veya zor olursa herkese zor olur bu konulara girmemek bence de en mantiklisi

• kolay olacak diyenlerin hepsi vicdanını rahatlatmak isteyen sincaplar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanı dostlar mezunu mezun anlar

• Sınav zor olsun diye inleyen 12leri ben görecem ygs sonrasında ağlama duvarı olacak buralar
    Neyse ki 2015 gibi bir sınava hazırlıklıyız.
    Bide sınav kolay falan olmayacak belli bir standart var ona göre yaparlar ne abartınız yıl içinde 30 tane konu açıldı zaten yok zor yok kolay bilmem ne 13 marta az kaldı bekler görürüz çok uzatmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 13 Şubat 2016; 18:08:38 >
  • Ben her şeye hazırlıklıyım valla zora da kolayada :D

• her yıl aynı muhabbet. kazanmak için taktik aynı. değişen birşey yok siz çalışın 1
  • Aynen kardeşim

• Bence 2015'in türkçesi hafifletilmiş hali gelecek.

• zor olsun diyenler neyin kafasını yaşıyorsunuz lan? tamam öyle çok kolay olmasın da olimpiyat soruları da sormasınlar. çok zor olsa sınav anında stresten moralsizlikten ebemizinkini görebiliriz. 2015'in türkçesini bi tık kolaylaştırsınlar tamamdır.
  • Gayet zor sınav olacak.

2.255.386 kişi giriyor geçen yıla göre 120 bin kişi artmış sayı.

Yeni açılacak üniversite filan da yok. Boşa hayal kurmayın.

Türkçe ve Matematik zorlaşacak.
    Sosyal bilgi ağırlıklı soru sayısı artacak.
    Fen ise 1 tık zor olabilir.

Bu sınav ÖSYM için yerleştirme değil ELEME sınavı. Ki Baraj sınavı. Önlisans barajı 10 puan yükseltildi bu yüzden.

Zaten 4 hafta kalmış. Gelip geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslysuzmani

Gayet zor sınav olacak.

2.255.386 kişi giriyor geçen yıla göre 120 bin kişi artmış sayı.

Yeni açılacak üniversite filan da yok. Boşa hayal kurmayın.

Türkçe ve Matematik zorlaşacak.
    Sosyal bilgi ağırlıklı soru sayısı artacak.
    Fen ise 1 tık zor olabilir.

Bu sınav ÖSYM için yerleştirme değil ELEME sınavı. Ki Baraj sınavı. Önlisans barajı 10 puan yükseltildi bu yüzden.

Zaten 4 hafta kalmış. Gelip geçer

Türkçe ve matematikte çıta zaten geldi belli bir yere puanlar geçen sene o kadar düşmüş dershaneleride kapatmislar sen hepsi daha zor olur diyorsun hacı afedersin ama resmen cahil bi yorumda bulundun bence birde eğitim fakültesindesin sanırım

• İnsallah kolay bir sinav olur mat fen disinda tarih, cografya ve felsefeyi de yetistirip puanima puan katarim.

• Bu forumda en gıcık olduğum adamsın. Su nicke bak çok bilmiş havaları falan. Yok şöyle yok böyle çıkacak demeler. Ya paralelci ya osymde cayci yada 14 yasinda dhde takilip bi yandan hamburger isiran ergenlerden olmalısın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkaya34 -- 13 Şubat 2016; 20:10:37 >
  • zor olunca sınavı yönetmek çok zor oluyor mantıklı düşünüp kafasını toparlayabilenler soğukkanlılığını koruyanlar yapabiliyor,beklenmedik insanlar iyi sonuç elde edebiliyor,kolay olursada normal öğrenci ile iyi öğrenci aynı yapıyor,geçen sene sınavım çok kötü geçtiğini anlayınca sınavdan kopmuştum sınavda zorsa herkese zor düşüncesini unutmamak lazım mezunlar sınav tecrübesi olduğu için durumu daha iyi yönetir diye düşünüyorum
  • Kesinlikle YGSyi soğukkanlı ve sınavı kontrol edebilen kişiler daha iyi atlatıyor yeteri kadar calismissaniz ve az çok genel kültürde sağlamsa sınavı iyi atlatabilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.