Şimdi Ara

Bu Sene Yarı Final, Seneye Final ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyemeyeceğim, çünkü bu Aykut Kocamanla bir halt olmaz, göz göre göre verdik maçı ...

• adamlar eze eze ezme yaptılar. penaltıları felan verilmedi. sahanızdan cıkamadınız. şanslı olsalar 5-6 atarlardı. bu futbolla zor. öyle kapan kapan nereye kadar. biz bu takımı elerdik emin ol :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Diyemeyeceğim, çünkü bu Aykut Kocamanla bir halt olmaz, göz göre göre verdik maçı ...

doğru diyon yedekte ronaldo vardı da almadı zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

adamlar eze eze ezme yaptılar. penaltıları felan verilmedi. sahanızdan cıkamadınız. şanslı olsalar 5-6 atarlardı. bu futbolla zor. öyle kapan kapan nereye kadar. biz bu takımı elerdik emin ol :))

Eminim ciddiyim hatta maç esnasında arkadaşlarla da konuştuk, Galatasaray ezerdi o Benfica'yı orda, Çünkü başınızda Fatih Terim var ...
  • Aykut kadar meteor düşşün başınıza
    tek derdiniz aykut olmuş buraya kadar geldik demiyorsunuzda hala vıdı vıdı yazık ya varsa bir suç herkeste var tek bir kişide değil artık anlayın şunu aykutu savunmuyorum ama artık abartıyorsunuz

@Skoru görünce değişen bukalemun taraftar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

Aykut kadar meteor düşşün başınıza
    tek derdiniz aykut olmuş buraya kadar geldik demiyorsunuzda hala vıdı vıdı yazık ya varsa bir suç herkeste var tek bir kişide değil artık anlayın şunu aykutu savunmuyorum ama artık abartıyorsunuz

O zaman sizin cevabınıza karşılık cevap olarak bknz gerekli konuya :http://forum.donanimhaber.com/m_74715320/f_//tm.htm#74715320qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
  • quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

Aykut kadar meteor düşşün başınıza

Yada SANA en iyi cevap bu olur :http://forum.donanimhaber.com/m_74634639/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    bu sene ilk 50k
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Diyemeyeceğim, çünkü bu Aykut Kocamanla bir halt olmaz, göz göre göre verdik maçı ...

Adam akıllı kadroyla çıksaydı ve en önemlisi takımda disiplin olsaydı bu işler böyle olmazdı ...
  • quote:

quote:

doğru diyon transferi biz yapıyoruz parada yok zaten . taraftarda hiç bişey almıyor lisanslı , stadıda doldurmuyor nasıl alsın düzgün futbolcuyu .

konu sahibi de gerçekten güzel bir yere değinmiş. benfica bizi elemedi biz verdik turu. aynı bjk maçı gibi oldu o maçta iyi başladık bjk ne oldugunu anlamadan golü attık sonra geri çekildik bjk oynadıkça açıldı sonra yendiler . bu maçta böyle oldu 97 dk oyun oldu sadece 5 dk oynadık penaltı oldu zaten bi 10 dk daha oynayabilseydik bir gol daha atardık . skor 3-1 olmuş hala takım topu ileri şişiriyor . kadroda ronaldo da olsaydı o da bişey yapamazdı bu sistemde

• quote:

quote:

GAİTAN'ı hayatında izlememişin boş boş konusuyon. Lima'da yedekti. adamar Maritomo maçını düşünerek 1 puan alırız en kötü ihtimalle diyip bu adamları yedek bıraktı. GÖRDÜK Gaitan madara etti sizi. Lima ile Cardozo cok iyi 2'li Limanın 16 glü cardozonun 13 golü var ligte.
  • Orta sahadan eser kalmamış kanatlarda fazla iş yapamadı hala turu biz verdık diyorsunuz. Bu kadroyla anca bu kadar. Aykut hoca elinden gelenı yaptı kimse ona neden finale çıkamadın diye kızamaz

• quote:

quote:

quote:

GAİTAN'ı hayatında izlememişin boş boş konusuyon. Lima'da yedekti. adamar Maritomo maçını düşünerek 1 puan alırız en kötü ihtimalle diyip bu adamları yedek bıraktı. GÖRDÜK Gaitan madara etti sizi. Lima ile Cardozo cok iyi 2'li Limanın 16 glü cardozonun 13 golü var ligte.

ben ne diyorum sen ne diyorsun. varolan kadroyla bu kadardı anca. Fb elendi diye kına yakacaksan tutmayım seni

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben ne diyorum sen ne diyorsun. varolan kadroyla bu kadardı anca. Fb elendi diye kına yakacaksan tutmayım seni

• Şanslı olsak ilk maçta da biz 5-6 atacaktık [
  • 4-5 mi hafta içi Maritomu gibi önemli maçı olmayıp, Gaitan ile Lima ilk 11 başlasaydı, Aimar denen herif oynamasaydı 4-5 atarmıydın yermiydin bilemiyorum
  • quote:

Orta sahadan eser kalmamış kanatlarda fazla iş yapamadı hala turu biz verdık diyorsunuz. Bu kadroyla anca bu kadar. Aykut hoca elinden gelenı yaptı kimse ona neden finale çıkamadın diye kızamaz

Sezon başında takım orta sahaaaaadiye bağırıken taraftar baskısıyla zorla ve mecburen Meirelesi yumurta kapıya dayanınca aldılar nurdan hesap et. Kadroyu kuran Aykut oynatan Aykut kimse yedekte adam yoktu diye bahane uretmesin orta saha bile zorla taraftar aldırdı. Aykut beye kalsa takım yeterliydi gördük yeterliliğini. GSde FT kadroyu baştan aşağı değiştirdi çatır çatır oynuyorlar Bi onlara bak birde bize. Yönetim A.K ne dese yapıyor ama gel gorki eldeki Bekirli Selçuklu kadroya yeterli diyor.

• Geçenlerde bir haber okumuştum ama net hatırlayamıyorum.Dünyada transfere para harcayan dördüncü ülkeyiz gibi bişeydi.Bu gerçekten doğru bir haberse hadi geçtim dördü ilk onda falansak kimse kusura bakmasın ama bizim kulüpler o zaman çok başarısız.Türk futbol tarihinde birtek GS ın şampiyonluğu var.Bu avrupa kupalarında şampiyonluk sayının en az beş olması gerekirdi.Hele hele Fenerbahçe gibi transfere dev bütçeler ayıran takımların en az bir iki şampiyonluğu çoktan olmalıydı.
  • quote:

4-5 mi hafta içi Maritomu gibi önemli maçı olmayıp, Gaitan ile Lima ilk 11 başlasaydı, Aimar denen herif oynamasaydı 4-5 atarmıydın yermiydin bilemiyorum

• Selçuk'la, Bekir'le anca buraya kadar, hala Aykut'a laf eden var. Fener kapanmadı dün akşam Benfica Fener'i yarı sahasına hapsetti. Meireles, Topal olsaydı belki daha farklı olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

4-5 mi hafta içi Maritomu gibi önemli maçı olmayıp, Gaitan ile Lima ilk 11 başlasaydı, Aimar denen herif oynamasaydı 4-5 atarmıydın yermiydin bilemiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.