Şimdi Ara

Bu sene yaptığınız en büyük hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim çok fazla ezberci olmamdı sanırım.Özellikle matematik adına; Sene başında okuldan Karekök Mps seti aldırdılar dersleri oradan işliyorduk. Bir de çözümlü soru bankaları aldım hep. Karşıma yabancı olduğum bi soru tipi geldiği zaman en ufak bi uğraş verip uğraşmayıp direk çözümünü öğrenirdim. Netlerim hep 13-15 net aralığında gider gelirdi. İyi ki son 1 ay küçük aydınlanma yaşadım ve 1-2 hafta içerisinde 23-24 netlere kadar yükselttim.

Ah bir de o rehavete kapılıp aylarımı kaybetmeseydim..

• 2016 ygs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertelemek :(( Bu sene mezunum ve hazirandan beri yarın sağlam çalışmaya başlayacağım demediğim gün yok gibi.Lakin zaman öyle bi geçti ki 2 gün sonra sınav var.İradesizliğime,tembeliğime lanet olsun.
  • Eylül de çok umutsuzlanıp dil seçmeye karar vermem en büyük hatamdı şuan netlerim iyi mimarliktı asıl hedefim ama lys 0 olunca olmuyor işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lys'ye önem vermemek.Çok pişman olacağım sanırım
  • Sanırım fen temelim olmadığı halde fen derslerini ertelemek oldu

• az önce yaşadım... endemik 5'li 5. denemesini çözdüm. moralimi çok bozdu sonucu. en büyük hatam bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • meb kursları açılıcak dediler bir hevesle temel liseye geçmeyip meb ile işi götürebiliriz düşüncesiyle o hevesle anadolu lisesin de 1 yılı çöpe atmaktı pişmanlık.
  • Dönem başında 3 mat1 soru bankası bitirmek. Tam anlamıyla bir zaman kaybıydı onun haricinde aylarca bi kızın peşinden koşmak. Sonucu olumlu olsada büyük bir zaman kaybı oldu.

• Antremanlarla matematik

• Bu foruma üye olmak yaptığım en büyük hataydı galiba

• Sanırım benim de öyle :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu geometriyi küçük gördüm aman canım 8 net ne kazandıracak fulleyevrk halim yok bi ara bakarım 5 6 çıkartırım dedim ah o 5 net gelse şimdi yetecek o haldeyim geoyu ertelemeseydim keşke 0 bilgi bildiğin simetriyi bitirdim o da yarım yamalaak çember falan yok yani o kadar.

• Okuldan kaydımı al(a)mamak net.

• BU KONUYU OKUMAK

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.