Şimdi Ara

Bu sene de Kjaer'in formasını alamayacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZTK'dan elenmemize hiç üzülmemiştim ancak kafa şimdi yerine geldi. Ben iki senedir bekliyorum ki formada Türk bayrağı amblemi olsun ki bu adamın formasını aldığıma değsin. Çünkü hem forma dolduğu için göze daha hoş geliyor hem de anlı şanlı bayrağımızı taşımız oluyoruz.

Ancak şu an fark ettim ki önümüzdeki sene de formada Türk bayrağı amblemi olmayacak. Ve önümüzdeki sene yüksek ihtimalle Kjaer'i son kez Fenerbahçe forması ile göreceğiz.

Takımınızda Kjaer gibi oyuncuya sahip olup, formasını alamamak kadar kötü bir şey olabilir mi?

• ZTK yi alinca mi bayrak amblemi ekleniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    ŞAMPIYON OLAN TAKIM VE TURKIYE KUPASINI ALAN TAKIMLAR BIR SONRAKI SEZON FORMALARINA TURK BAYRAGI KOYMAYA HAK KAZANIRLAR..
  • Bana acayip saçma geliyor bu olay. Asıl her takıma bayrak koymayı zorunlu kılsanıza.
  • Kjær'i seneye izleyemeyeceksin bence. Yazın ayrılır: 1.15
  • Kardesim sen al kjaer formasini ben sana kartal yuvasindan Turk bayraginin logosunu alir hediye ederim takilma boyle seylere

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Kardesim sen al kjaer formasini ben sana kartal yuvasindan Turk bayraginin logosunu alir hediye ederim takilma boyle seylere

eminim 25-30 yaşında insansındır ama kafa yapın 10-15 falan.
    allah yakınlarına kolaylık versin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Kardesim sen al kjaer formasini ben sana kartal yuvasindan Turk bayraginin logosunu alir hediye ederim takilma boyle seylere

Allah anana babana sabır versin dostum. Ne zaman görsem seni aynı duayı ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.