Şimdi Ara

bu sene calisamiyorum konulari pek yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen sene cok iyi hatirliyorum ygs sonrasi konu ustune konu aciliyordu calisamiyorum yardim diye hem de ygsde iyi yaptiklari halde ama bu sene tek tük aciliyor.genel olarakta gercekten herkes cok iyi calisiyor bu sene bunda ygsnin payi cok herkes seneye allah bilir ne olur bu sene yigilma cok bu yuzden lysde ierlemeler cok olur dusuncesiyle yardiyorlar.bu sene gercekten cok farkli olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gecen seneye göre foruma çok girende yok zaten çok bos kaldi buralar

• hocam forum ile reel arasında çok fark var bence benim dışardaki arkadaşlar harıl harıl çalışıyor adamlar bense buralarda takılıyorum
  • Yığılmanın sebebi de bu zaten. Mezunlar da dahil 12' ler çalışkan bir nesil olarak ortaya çıktılar. Kopmalar olmadığı için herkesin içinde umut da var. Çalışan kazanır oalyını herkes biliyor ve ona göre çalışıyor.
  • Daha havalar kıvamını bulmadı hocam, biraz ısınsın ondan sonra gör buraları 😏

• Herkes ölüm gibi çalışıyor ilk 10 k ya girmek gitgide zorlaşacak

• Jacquess7 J kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle herkes zannediyor daha kolay olacagi icin ilk 50kdakiler de dahi cogu hedeflerini 10k ya dikmis normalde 30kdan sonrasinin pek umiidi olmazdi tek tuk calisip akillarinda mezuna kalmak olurdu bu sene tam tersi oldu.ancak kesinlikle lysde cekmek daha da zor olacak ygsde 14kdaki adam lysde 134 net yapip 22kya kadar gerilemis 2010da.o zamanki yigilmi 2015 ayni ilk 30 40k icin hatta biraz daha iyi.peki bu kadar yigilma varken bu netlerle adam nasil ileri atamamis.gecen sene 114 netle 40kdan 22kya cektim(mf3 icin)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sana tek dersin örneğini vereyim 2010 da 10 k daki adam 27 geo neti yaptıysa 2015te 17 geo neti yaptı tek dersten 10 netlik bir düşüş var.

Matematik desen zordu en ortalama bir tıpa gidene baktığında yani 11-12 k ya mat neti ortalaması 35-36 2010 da bu net 41-42 ydi belki de o zaman sınavda formulu bilen soruyu yarıyordu şimdi düşünmek isteyen ne kadar çok soru var bir de böyle düşün.

• Jacquess7 J kullanıcısına yanıt
    Evet hocam haklisiniz lys gecen sene gibi sorulsa oyle ygsdeki gibi 40 50 puanlik artis olmaz 15 puan falan artar en fazla.ancak lys 2010 gibi gelme ihtimali var ki ygs oyle geldi buyuk ihtimalle lysde oyle olcak.ins olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öyle olsa bile matta 50 de 45 yapacaksın o zaman geo kolay olsa tam yapan kaç bin kişi olur kolay olursa tam yapmaya çalışcan sonuçta süre yeterli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.