Şimdi Ara

Bu Selahattin Demirtaş'a oy verdiler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kaynağı veriyorum, tek bir kelime eklemeden çıkarmadan söyledikleri aşağıda :

quote:

-Başbakan ise bir devletin baraj ve karakol yapması son derece doğaldır diyor. Burada asıl mesele nedir?

-Evet Başbakan bunu anlamıyor, anlatmak istiyorum. Yaptıkları şey sulama veya enerji için kullanılacak bir baraj değil. Askeri bir baraj. Gerillanın dağları ovaları kullanarak geçiş yapmasını engellemek için oraları suyla doldurmak için yapılan bir baraj. Dağın tepesine yapılan askeri yollar… Duble yol değil bunlar.

http://www.radikal.com.tr/yazarlar/ezgi_basaran/provokasyon_olmayacagini_bilsem_polislerin_cenazesine_gitmek_isterdim-1404954

Söylediklerine bakar mısınız. Barajlar gerilla (terörist demiyor) nın dağları ovaları kullanarak geçiş yapmasını engellemek için yapılıyormuş.
    Gerilla nın geçişini zorlaştırıyorsunuz diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 29 Temmuz 2015; 10:26:32 >

• sınırdan rahatça girip çıkamayacaklarsa normaldir mızmızlanmaları. zaten sınırlarımız var mı yok mu belli değil. gelen geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

sınırdan rahatça girip çıkamayacaklarsa normaldir mızmızlanmaları. zaten sınırlarımız var mı yok mu belli değil. gelen geçiyor.

sınırlarımızın çok çok uzun olması ve o bölge sınır komşularımızın sorunlu olması büyük problem.
    hep diyorum bu ülkenin coğrafi konumu hem büyük şans hem de şanssızlık.
    inşallah geç de olsa o sınırlar daha güvenli hale gelecek ama o duvarların yapılması en aşağı 2-3 yıl diyorlar ve yapılırken muhtemel bir sürü engellemeler çıkacaktır, daha da uzayacaktır. bölge halkı bu ülke hayrına her şeye karşı.
  • Teröristin meclis versiyonu,

sizde cemaat ile kanka olan AKP'ye verdiniz oyunuzu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 29 Temmuz 2015; 13:10:36 >
  • Beşir Atalay'dan Tarihi İtiraf HDP'yi biz güçlendirdik!

https://www.youtube.com/watch?v=8UHr6W_oiVg
  • işide destek verip bombalar patlat ondan sonra pkk baraj yapımını engellemek için iş mak****si yakınca bakın pkk ateşkesi bozdu.böyle yalan olur mu? o bombalada ölenlerin yaralananların kanları akpnin elibndedir ve pkk barışı bozdu diye yalan söyleniyor.böyle yalan olur mu?olmaz işte bunu da söyleyecez işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu açıklamalar zaten pkk'nın toprak koparmak istediğinin kanıtı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.