Şimdi Ara

Bu Şekilde Zayıflayabilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Boy: 1.68 ( Hızla uzuyorum )
    Kilo: 70

Arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibiyim. Artık kilomdan rahatsız olmaya başladım. Zayıflamak istiyorum. Ancak evimizin etrafında ne futbol oynayacak bir yer ne de basketbol sahası var. Dolayısıyla dışarıda spor yapamıyorum. Artık hergün yaklaşık 1 saat yürümeye başlayacağım okuldan gelince. Ayrıca evde hergün sayıyı çoğaltarak mekik ve şınav çekeceğim. Evde otururken işim yoksa hemen elime küçük bir top alıp duvarda sektirmeye başlarım. Sizce kilo verebilir miyim? Ayrıca boyum şuan çok hızlı uzuyor. 2-3 haftada bile fark ediyor. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. Deneyimli kişiler cevap verirse sevinirim.

• up
  • şınav başlı başına zayıflama ve form tutma için olmazsa olmaz. şınav ve mekike asıl, her boş zamanında yap bunları. duvara top sektirip milleti rahatsız etme :D dışarda hafif tempo 1 saat koşu yapabilirsin, ya da 2-3 saat yürüme yeterli. en önemli şey ise yediklerine dikkat etmen, yağlı tuzlu şekerli şeyleri yemezsen rekor hızda kilolarını verebilirsin

Orijinalden alıntı: DangereusArabian

şınav başlı başına zayıflama ve form tutma için olmazsa olmaz. şınav ve mekike asıl, her boş zamanında yap bunları. duvara top sektirip milleti rahatsız etme :D dışarda hafif tempo 1 saat koşu yapabilirsin, ya da 2-3 saat yürüme yeterli. en önemli şey ise yediklerine dikkat etmen, yağlı tuzlu şekerli şeyleri yemezsen rekor hızda kilolarını verebilirsin

Haydi bakalim. yalniz en cok cabayi top sekirirken sarfediyorum. :)
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • Arkadaşım hızla uzuyorum diyorsun . Sakın Zayıflama çaban olmasın ilerde sıska olur kalırsın formunu bozmadan birşeyi düşünmeden devam et böyle abi tavsiyesi. O kilolar boya gider zaten emin ol..
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyeler icin tesekkurler :)
    İstemek yetmez, yapmalıyız
  • Gece bisey yeme,abur cubur kes,ekmeği azalt,çayı şekersiz iç,10 kaşık yemek yiyeceğine 5 kaşık ye,bol su iç.

Orijinalden alıntı: aeson01

Duvara top sektirmek nedir yahu? En azından yürümeye hızlı hızlı yürümeye bak gerçi yaşın daha erken kasma şimdiden.

Ama oyle deme :D elimde kucuk bir tenis raketiyle adeta squash oynuyorum. :D
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.