Şimdi Ara

Bu sekilde giderse tolga cigerciye kufurler edilecek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: help21

Tolga çalışkan koşan takımın eri piyoni başka birşey olmaz kilit maçları vs çözmez çözmesi beklenmez sakatlık vs olmadığı sürece hep aynı performansı gösterir faydalı mı kesinlikle

Faydali ama teknik olmayan rotasyon oyuncusuna da bi zahmet o maas verilmesin.
    Maasi dusmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

sen harbiden ya futboldan anlamıyorsun

ya da maçı izlemeden gollere bakıp geliyorsun

bu tolganın bu kadar gol atmasının sebebinin kalitesinin olmadığını, tudorun taktiği ve hucum oynamamızdan olduğunu farkederdin

bir kaç gol attı diye tolgayı başımıza kral futbolcu yaptın

sen hariç herkes farkında zaten

ilk yenilgimizde ilk küfür yiyecek adam olacak

bu formu devam etmez iyi oyuncu değil, iyi oyuncu olsa şuan ndiaye nin yerinde o oynuyor olurdu

atsın gol de sevinelim ama bu adam 50 gol atsa sahada oynadığı oyunu değiştirmedikce kazma olarak kalacak

futboldan anlamadığını skor odaklı olduğunu da bu kadar belli etme

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

bu tolganın bu kadar gol atmasının sebebinin kalitesinin olmadığını, tudorun taktiği ve hucum oynamamızdan olduğunu farkederdin

bu formu devam etmez iyi oyuncu değil, iyi oyuncu olsa şuan ndiaye nin yerinde o oynuyor olurdu

atsın gol de sevinelim ama bu adam 50 gol atsa sahada oynadığı oyunu değiştirmedikce kazma olarak kalacak

Bana söylesene bugün Tolga'da neyi beğenmedin? Adam 40 metreden 3-4 tane diyagonal pas salladı, defansif anlamda katkı sundu. 2 tane gol atması çok önemli, rakipler Belhanda'yı, Gomis'i falan sıkıştırırken iş Tolga'ya ve Garry'e düşüyor. Tolga bugün gerekeni fazlasıyla yaptı. Şu dediğim dedik tavırları bırakın da biraz objektif bakın. Tolga bugün harikaydı, bunu devam ettirmesi için de bir engel yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tolga kötü oyuncuymuş YAV HE HE

Adam kusursuz oynuyor. Ne bekledin de yapmadı adam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    kötü demedim ama yetersiz iyi oyuncu değil idarelik oyuncu

bu adam kanat değil

ortasahaya ndiaye yerine koysan da sırıtır

şuanki formu da takıma bağlı takım komple iyi olduğu için herkese yansıyor

bugun linnes de çok iyi tolga da

ilerleyen haftalarda takım genel olarak form durumu düştüğünde ilk küfür yicekler tolga ile linnes yaz bir yere

transfer bolümüne de soyledim

takıma 2 kanat lazım fegguli-rodruges yetersiz,

rodruges de şuan iyi ama tolga gibi yetersiz feggouli artı arda veya baska biri olmalı

herneyse yazın bakalım ben anlık değil futbola genel olarak bakan insanlarla tartışırım

siz anlık bakıyorsunuz 2 ay önce tolga çöp, 2 ay sonra tolga çok iyi

oldu olacak tolga 150 milyon len diyin tam olsun

2-3 ay sonra ben alıntılarım :)

çünkü tamamen takım ile alakalı tolganın durumu takım biraz kötü oynasa en kotü oynayan tolga olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 26 Ağustos 2017; 12:28:39 >

• Tolga iyi bir rotasyon oyuncusu bence de.. Zaten fegu sakatlıktan çıkınca kanada geçer ndiaye-fernando orta sahasında yer bulamaz.

En azından lig için idare eder bir oyuncu olduğunu görmüş olduk. Bahsettiğin kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. İkili mücadele kazanma oranı yüksek bir kardeşimiz. İlk geldiği sene çok güzel başladı ondan sonra bir beyin tutulması yaşadı heralde saçma sapan kartlar görüyordu.. Neyse demem o ki tolga ne etli ne sütlü.. Takım böyleyken beni koy o mevkiye beni koy bende sırıtmam.

• Ben geriye ve ilerdeki Doğmamış çocuğa don biçmeye bakmam tolga su an gayet iyi oynuyor ona ne görev verdilerse gayet iyi yapıyor

• quote:

kötü demedim ama yetersiz iyi oyuncu değil idarelik oyuncu

bu adam kanat değil

ortasahaya ndiaye yerine koysan da sırıtır

şuanki formu da takıma bağlı takım komple iyi olduğu için herkese yansıyor

bugun linnes de çok iyi tolga da

ilerleyen haftalarda takım genel olarak form durumu düştüğünde ilk küfür yicekler tolga ile linnes yaz bir yere

transfer bolümüne de soyledim

takıma 2 kanat lazım fegguli-rodruges yetersiz,

rodruges de şuan iyi ama tolga gibi yetersiz feggouli artı arda veya baska biri olmalı

herneyse yazın bakalım ben anlık değil futbola genel olarak bakan insanlarla tartışırım

siz anlık bakıyorsunuz 2 ay önce tolga çöp, 2 ay sonra tolga çok iyi

oldu olacak tolga 150 milyon len diyin tam olsun

2-3 ay sonra ben alıntılarım :)

çünkü tamamen takım ile alakalı tolganın durumu takım biraz kötü oynasa en kotü oynayan tolga olur

Tolga süper bir oyuncu demedik zaten, formunu yakaladı. Ben demiştim demek için oyuncu yerilmez, taraftarlık bu değildir. Tolga şuan gayet iyi gidiyor, özgüven olarak kendini geliştirmiş. Eğer böyle devam ederse ilk 11'in en önemli oyuncularından olur. Şuan adamda bir sıkıntı yok ama hala ben demiştim demek için eleştiriyorsunuz, hayret.

• Yine gurkanin engin futbol bilgisi ile beynimizi yaktigi, yine olağanüstü hissiyatlari ile bizi bizden aldigi bir konu

• quote:

quote:

açtığı 10 konunun 9 unda patlayan adam gelmiş millete futboldan anlamıyorsun diyor.

1 gol attı diye iyi mi oldu?

2 gol attı diye faydalı mı oldu?

3 gol atması kazma olduğunu değiştirmez.

4 gol attı kral yaptınız.

Her şeye bir bahane. Adam iyiyse iyi de utanma. Kötü olduğunda biz de eleştiriyoruz zaten.

• Tolga super len

Avrupada en cok gol atan ortasaha len@exclusive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 20 Şubat 2018; 13:57:20 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.