Şimdi Ara

Bu seferde yıkamazlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimizden herşeyi alsalarda çubuklu bizim tek sahip olduğumuzdur aslında.Ne şikeci diyenleri önemseyin,ne başkasını.Giyin formanızı çıkın dışarı bu günlerde geçer,bu zamana kadar yüzümüz gülmedi şu takımdan şimdi de vurmuşlar çok mu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi bu masum gururlu ayaklar nedir ? Şikenin cezasını aldınız.Federasyon kollamasa daha kötü haldeydiniz.Aziz'den başlayın içinizdekilere hesap sorun.
    Ülke adına ve masum taraftarlarınız adına üzüldüm FB'li kardeşler ama hak yiyenin cezası verilmeliydi.

• hep başkaları suçlu zaten giyin formanızı çıkın dışarı bakalım kimlerin takımı şike yapmış.
  • Kimsenin sizi yıkma gibi bi derdi yok, naptıysanız kendinize yaptınız. O yüzden şu hem mağdurum hem de gururluyum ayaklarını bırakın lütfen. Sonra dalga konusu olunca da neden dalga geçiyorlar diye veryansın ediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre'^

Abi bu masum gururlu ayaklar nedir ? Şikenin cezasını aldınız.Federasyon kollamasa daha kötü haldeydiniz.Aziz'den başlayın içinizdekilere hesap sorun.
    Ülke adına ve masum taraftarlarınız adına üzüldüm FB'li kardeşler ama hak yiyenin cezası verilmeliydi.

Zalad in 8-0 in malatya ya giden tofaslarin hesabi sorulmadi bu ulkede kayip 1 milyonun makbuzu bulunamadi olsun be Allah buyuk gun olur devran doner

•  Bu seferde yıkamazlar.
  • Galatasaraylı troller damlamış yine konuya onlara ceza verecek adam akıllı bir yönetici yok ki her fenerbahçe konusunda bir troll var.Konuyla ilgili olarakda men yememiz beni üzdü ama bir yandanda içimizdeki pislikler temizlenecek.Adam akıllı dürüst bir yönetim ile bu yıl umarım ligde şampiyon oluruz takım artık düzlüğe çıkmalı.Bugüne kadar olanlar bizi yıkamadı 3 kere şampiyonluk kaçtı olsun ceza verildi olsun ama fenerbahçe her zaman ayakta yıkılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.