Şimdi Ara

BU SEÇİMLERİ KAYBEDERSEK NE OLUR? İÇ-DIŞ MİHRAKLARIN OYUNUNU BOZMALIYIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Zaytungu, Lemanı aşmış arkadaş... Hem de okumaktan daha kolay

• Halk kahramanı, Reisimizin dostu Madura'ya dış mihrakların yaptığı oyununu da deşifre ediyor

• http://www.sinematurk.com/film/46364-iki-dunya-arasinda-1-sezon/

linke girip bir bakın bakalım kimmiş bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 26 Ocak 2019; 21:47:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

http://www.sinematurk.com/film/46364-iki-dunya-arasinda-1-sezon/

linke girip bir bakın bakalım kimmiş bu
    Bilmiyordum öğrenmiş oldum... ilk başta AKP trolü zannetmiştim . twitter'da denk geliyor birisi onun gibi propaganda yapan biri zannetmiştim

Muhalefetten böyle videolar az ve tıklanma sayısıda az baktığım kadarıyla

Böyle videolar 1-2 saatte hazırlanamaz ... iyi parti CHP Saadet seçim propaganda reklamları bile kaliteli değildi , gösterecek kanalda yoktu zaten...

ancak youtube'dan buna benzer videolar hazırlayabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet

Bilmiyordum öğrenmiş oldum... ilk başta AKP trolü zannetmiştim . twitter'da denk geliyor birisi onun gibi propaganda yapan biri zannetmiştim

Muhalefetten böyle videolar az ve tıklanma sayısıda az baktığım kadarıyla

Böyle videolar 1-2 saatte hazırlanamaz ... iyi parti CHP Saadet seçim propaganda reklamları bile kaliteli değildi , gösterecek kanalda yoktu zaten...

ancak youtube'dan buna benzer videolar hazırlayabilirler

Alıntıları Göster
    maceracıda böyle yalakalık yaparak kurtulabileceğini sandı sandı sonra verdiler odunu bunu da yakında alırlar merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

maceracıda böyle yalakalık yaparak kurtulabileceğini sandı sandı sonra verdiler odunu bunu da yakında alırlar merak etmeyin

Alıntıları Göster
    her 2sinide tanımam ama muhalefetin ne reklam çalışması var ne reklam filmi... 24 hazirandakilerde basitti

iyi parti gelişmesin diye ramazanda yaz sıcağında seçim yapıldı... iyi partiye seçimler için 78 milyon Cumhurbaşkanına 3.7 milyar ödenek veriliyor. 1 kişiye 1 partinin 47 katı para veriliyor nasıl rekabet olacak?

Kılıçtaroğluna man belgesini açıkladı diye 1milyon lira ceza verildi diğer vekillerede veriliyor bütün muhalefetin paralarına el konuluyor... birçok belediyeye ,şirkete kayyum atanıp bütün varlıklar alınıyor

sonrada vatandaş muhalefetmi varki verelim diyor?

muhalefetin oluşması engelleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet

her 2sinide tanımam ama muhalefetin ne reklam çalışması var ne reklam filmi... 24 hazirandakilerde basitti

iyi parti gelişmesin diye ramazanda yaz sıcağında seçim yapıldı... iyi partiye seçimler için 78 milyon Cumhurbaşkanına 3.7 milyar ödenek veriliyor. 1 kişiye 1 partinin 47 katı para veriliyor nasıl rekabet olacak?

Kılıçtaroğluna man belgesini açıkladı diye 1milyon lira ceza verildi diğer vekillerede veriliyor bütün muhalefetin paralarına el konuluyor... birçok belediyeye ,şirkete kayyum atanıp bütün varlıklar alınıyor

sonrada vatandaş muhalefetmi varki verelim diyor?

muhalefetin oluşması engelleniyor

Alıntıları Göster
    muhalefet kendi önündeki tek engel

kk 5 yıl önce koltuğu inceye bırakmış olsa

akşener mhpyi geri almak için bu kadar vakit kaybetmemiş olsa

çoktan değişmişti iktidar

hiçbir şey bahane olamaz çalışmıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.