Bildirim
BU SEÇİMLERİ KAYBEDERSEK NE OLUR? İÇ-DIŞ MİHRAKLARIN OYUNUNU BOZMALIYIZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
http://www.sinematurk.com/film/46364-iki-dunya-arasinda-1-sezon/
linke girip bir bakın bakalım kimmiş bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 26 Ocak 2019; 21:47:8 > -
Bilmiyordum öğrenmiş oldum... ilk başta AKP trolü zannetmiştim . twitter'da denk geliyor birisi onun gibi propaganda yapan biri zannetmiştimquote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
http://www.sinematurk.com/film/46364-iki-dunya-arasinda-1-sezon/
linke girip bir bakın bakalım kimmiş bu
Muhalefetten böyle videolar az ve tıklanma sayısıda az baktığım kadarıyla
Böyle videolar 1-2 saatte hazırlanamaz ... iyi parti CHP Saadet seçim propaganda reklamları bile kaliteli değildi , gösterecek kanalda yoktu zaten...
ancak youtube'dan buna benzer videolar hazırlayabilirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
maceracıda böyle yalakalık yaparak kurtulabileceğini sandı sandı sonra verdiler odunu bunu da yakında alırlar merak etmeyinquote:
Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet
Bilmiyordum öğrenmiş oldum... ilk başta AKP trolü zannetmiştim . twitter'da denk geliyor birisi onun gibi propaganda yapan biri zannetmiştim
Muhalefetten böyle videolar az ve tıklanma sayısıda az baktığım kadarıyla
Böyle videolar 1-2 saatte hazırlanamaz ... iyi parti CHP Saadet seçim propaganda reklamları bile kaliteli değildi , gösterecek kanalda yoktu zaten...
ancak youtube'dan buna benzer videolar hazırlayabilirler
Alıntıları Göster
-
her 2sinide tanımam ama muhalefetin ne reklam çalışması var ne reklam filmi... 24 hazirandakilerde basittiquote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
maceracıda böyle yalakalık yaparak kurtulabileceğini sandı sandı sonra verdiler odunu bunu da yakında alırlar merak etmeyin
Alıntıları Göster
iyi parti gelişmesin diye ramazanda yaz sıcağında seçim yapıldı... iyi partiye seçimler için 78 milyon Cumhurbaşkanına 3.7 milyar ödenek veriliyor. 1 kişiye 1 partinin 47 katı para veriliyor nasıl rekabet olacak?
Kılıçtaroğluna man belgesini açıkladı diye 1milyon lira ceza verildi diğer vekillerede veriliyor bütün muhalefetin paralarına el konuluyor... birçok belediyeye ,şirkete kayyum atanıp bütün varlıklar alınıyor
sonrada vatandaş muhalefetmi varki verelim diyor?
muhalefetin oluşması engelleniyor
-
muhalefet kendi önündeki tek engelquote:
Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet
her 2sinide tanımam ama muhalefetin ne reklam çalışması var ne reklam filmi... 24 hazirandakilerde basitti
iyi parti gelişmesin diye ramazanda yaz sıcağında seçim yapıldı... iyi partiye seçimler için 78 milyon Cumhurbaşkanına 3.7 milyar ödenek veriliyor. 1 kişiye 1 partinin 47 katı para veriliyor nasıl rekabet olacak?
Kılıçtaroğluna man belgesini açıkladı diye 1milyon lira ceza verildi diğer vekillerede veriliyor bütün muhalefetin paralarına el konuluyor... birçok belediyeye ,şirkete kayyum atanıp bütün varlıklar alınıyor
sonrada vatandaş muhalefetmi varki verelim diyor?
muhalefetin oluşması engelleniyor
Alıntıları Göster
kk 5 yıl önce koltuğu inceye bırakmış olsa
akşener mhpyi geri almak için bu kadar vakit kaybetmemiş olsa
çoktan değişmişti iktidar
hiçbir şey bahane olamaz çalışmıyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X