Şimdi Ara

BU ŞARTLAR ALTINDA EVLENME İMKANI YOK [SS] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
10
Favori
33.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suanki devire bakıyoruz kiz istemede ev varmi araba varmi calistigin is devlet isimi gibi maddiyat dolu sorular soruluyor artik evliklik bir ticaret kategorisine girmis

Ha hepsi böylemi herkes para(maddiyat) mi düşünüyor tabii ki de hayır ama o kisileride nadir onları bulmasi mesele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    ona dikkat etmek lazım tabi

• Benim sadece 50 binlik altın almam lazım

• Adam kuafore 1000 tl veriyor ondan sonra evlenmek imkansiz diyor. Birde full hd plazma senin neyine pis fakir..

• Birde altinlar geri ödemeli mi kardeş ..

• En iyisi yabancıyla evlenmek beyler. Onlar hanım bizimkiler hanımağa. O Ağa ben ağa inekleri kim sağa
  • Bütün herşeyi erkek tarafına mı itelediler. benim bildiğim bazılarını kız tarafı yapar sizin yöre nasıl orasını bilemem fakat çoğu yerde öyledir yani. listeye gelicek olursak takım elbiseye 2.500tl çok kardeşim daha uygun fiyatlı rahat damatlıklar bulunabiliyor. Arkadaşım evlendir yakında ondan biliyorum. diğer elbiseler de keza gereksiz. diğer şeyleri de hesaplı paketler olarak bakabilirsin.
  • "Buzdolapı" yazanın evlenmesine karşıyım. Öncelikle eğitimini tamamlasın. Çocuk yetiştirecek malum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

Buzdolabı yerine buzdolapı yazan birine de o maliyet az bile..

Bunu yazmak için gelmiştim.
  • Düğün salonuna para kaptırmak enayiliktir açık ve net . Nikah salonu neyin ize yetmiyor çok cuzzi bir rakama bitiyor o iş.

• Evlenecek kız bulmak zor aga. Gerisi hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasir3

"Buzdolapı" yazanın evlenmesine karşıyım. Öncelikle eğitimini tamamlasın. Çocuk yetiştirecek malum.

Buzdolabı yazsaydı çocukları çok iyi mı yetiştirecekti?

• istediğin kadar kıs minimum 50+ kaçarı yok pederde arka çıkacak malum ama altından kalkılacak bir şey değil birde nişan düğünde o kesmiyor bu açılmıyor damat traşı elti baldız topuzu giysisi derken soğana çevriliyorsun valla hiç alay geçme kaçarı yok maalesef o gün konu mankeni sensin sonuçta 2 arkadaş sevişecek diye 500 kişi halay çekiyor saçma sapan şekilde müzik çalgı çengi kafa patlatma şeysi felan sonunda ne halin varsa gör işte valla çekilecek dert değil

zengini fakiri farketmiyor hepsi aynı kapıya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Mayıs 2017; 3:57:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Orijinalden alıntı: porazo

20 bin tl altın neymiş ya kızı komple altınla mı kaplayacaksınız anlamadım
    edit: sanırım 26 yazıyor gelinin küçük kardeşini de altınla kaplayacaklar heralde

Keşke 20bin olsa benim düğün olursa tahmini 70bin sadece altına gidecek sadece kuyumcular kazanıyor he şimdiden 40binlik altın aldım sen düşün

Yazik gunah ya, bu kadar kolay mi kazaniliyor bu paralar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

Yeni nesil düğünler kadar saçma sapan para tuzağı bir sey yok. Ben evlenirsem asla boyle saçmalıkları istemeyecek olan biriyle evlenirim

ilk önce bu sen istemesen de ailesi ister kurtuluş yok maalesef yırtın çırpın nafile
  • Gözünü seveyim küçük şehirlerin sene 2014 de 3200 liraya uşak banazda yemekli düğün salonu 2400 e de elazığda yemeksiz salon tuttuydum. Eskişehir yerel esnafından 1250 lira gelinlik + bindallı gelin ayakkabısı falan 150 lira damatlık, 5400 lira yatak odası + oturma grubu, 1000 tl perde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi marka alma bi düşük marka al dostum ilerde durumun düzeldikçe alırsın iyisini. Tamam hayatında bir kere evleniyorsun ama paran yoksa isyan etmenin anlamı yok. Yorgana göre uzatacaksın ayağını.

• arkadaş herkes kendi kesesine bakarak evlenecek
    adam oraya yazmış çamaşır makinesi 2000 tl. diye ,daha geçen ay 1100 tl.ye aldım ,hemde 9 kğ.
    benim asıl gıcık kaptığım konu gelinlik ,damatlık ,düğün salonu gibi hiçbir şeye yararı olmayan boş harcamalar

gelinlik 2500 tl. (bir tüle bu kadar para veren zihniyete diğerleri az bile ,sanki gelinlik olmasa evlenilemeyecek ,adamlar biliyorlar evleniyoruz diye mecburen bu fiyatları verecekler diye ,birkaç yüz tl. bile etmeyecek tülü sallıyorlar)

düğün salonu 10.000 (sarayda falan mı bu düğün salonu acaba)
    takım elbise 2500 tl. (altın kaplama falan mı acaba)
    kameraman foto 1250 tl. (altın çerçeveli veriyor galiba resimleri)
    ayakkabılar 750 tl. (ömrümde 200 tl.lik dahi ayakkabı giymedim)
    erkek elbise 2000 tl.(bu elbisenin takım elbiseden farklı nesi var anlamadım)adam galiba paristen falan getirtiyor
    kız elbise 2500 tl. (mücevher kaplı herhalde)
    balayı 3000 tl. (ulan hem paran yok ,hemde 3000 tl.lik balayı düşünüyorsun ,ülkede bir sürü kampanya var birkaç yüz tl.ye,kral dairesinde falan mı balayı yapacaksın)
    perde 6000 tl. (yuh yani bu nasıl bir perdeymiş böyle ,birkaç yüz tl.ye istediğin perde dolu piyasada)

yani baştan sona kadar abartılmış bir liste ,üstelik listeyi hazırlayan kişi daha malzemelerin adlarını dahi doğru yazamamış ,bu halde balayı senin neyine :)

adam elektrik süpürgesini bile toz torbasız hesaplamış ,toz torbalı olunca evlenilmiyor galiba :)
    aldığı altınları bile gider yazmış ,yahu bu devirde artık kim altın diye tutturuyor ,millet gençler evlensin yeter diyorlar ,30 yaşına gelmiş ve evlenmem diye tutturan bir sürü insan varken :)

bence bu şahıs evlenmemeli ,çünkü bu kafayla ev de geçindiremez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 29 Mayıs 2017; 4:12:42 >

• bulunduğun şehirinde çok çok önemi var bu arada bunuda yazmalıydınız başa elazığdaki ile istanbuldaki ankaradaki bir değil sonuçta yada niğde de ki örnek verilirse
  • Tipik saftaroş Kamil+Çirkef Kezban kafası ile bu fiyatlar normal.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.