Şimdi Ara

Bu Şarkının Adı Nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde mekanda çalan bu şarkıyı merak edip beğenip kayda aldım. O ara pistte olduğum için kimseye sormak gibi yada kabine çıkacak kadar ne cesaret ne de istek vardı. Sadece piste odaklanmıştım. Shazam RED, Soundhound defalarca denedim bulamadım. Müziği kaydedip youtube'a yükledim. Rica etsem şarkıyı bi dinleyip mümkünse ismini biliyorsanız paylaşır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bessonnitsa

Merhaba Arkadaşlar,

Geçenlerde mekanda çalan bu şarkıyı merak edip beğenip kayda aldım. O ara pistte olduğum için kimseye sormak gibi yada kabine çıkacak kadar ne cesaret ne de istek vardı. Sadece piste odaklanmıştım. Shazam RED, Soundhound defalarca denedim bulamadım. Müziği kaydedip youtube'a yükledim. Rica etsem şarkıyı bi dinleyip mümkünse ismini biliyorsanız paylaşır mısınız?

Ben biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nedir aceba bu parçanın adı? Biliyorsanız söyleyin lütfen, teşekkür ederim ...
  • Konu yukarı
  • Kardeş senin için aradım baya bir; Fakat bulamadım.. Ha birde gecenin köründe pc son sesteymiş müziği başlattım irkildim bi an
  • İnan çok teşekkür ederim. Bu şarkı bana göre daha çok asya dillerine benziyor. Korece olabilir mesela! Parça güzel, tamda yükses sesle dinlenecek şekilde :) Hâlâ arıyorum ...
  • Yok mu bir gelişme?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    baştaki şarkının adı ne
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu yukarı!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.