Şimdi Ara

Bu Saçma Düzen Ne Zaman Bitecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakıyorum birkaç sezon önce MAA, sonra BJK başkanı, rakiplere her türlü trollüğü yapan Demirören şimdi şampiyon gs'nin başkanı Yarsuvat. Diğer aday gsnin şampiyonluk golünde çılgına dönen Haluk Ulusoy.

Bu tff'nin başına ne zaman tuttuğu takım bilinmeyen bir adam geçecek? Öyle bir adam yok demeyin üniversiteler spor yöneticiliği okuyan öğrenci ve mezun kaynıyor. Hadi diyelim tanınmamış birini geçirmezler diyeceksiniz o zaman bu işin bir kuralı olsun en azından başkanlık yapmamış insanlar geçsin.

Duygun Yarsuvat'ın aday olması resmen fıkra gibidir, geçen sezondan sonra.

Not: gelmiş geçmiş en efendi başkandır. Ve aşırı sempatim var kendisine. Konu iyi bir insan olması değil, fanatik yaklaşmayalım. Bir dahaki sene Aziz Yıldırım'ın aday olduğunu düşünsenize?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aziz aday olursa iyi gülerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

Aziz aday olursa iyi gülerim

Duygun olabiliyorsa mantığıken o da olabilir. Üstelik emin olun Yıldırım'ın lobisi hepsinden fazladır. Ama ne kadar doğru olur? Buradaki rakipler neler yazar, en basitinden?

• Aziz Yıldırım aday olursa keyifle izlerim çıldırırlar delirirler

Konuya gelirsek bu düzen zor bozulur arkası sağlam olan seçilir böyle geldi böyle gidiyor

Aziz Başkan'ında arkası sağlam belli mi olur
  • Aziz elbet bir gün tffnin başına geçicek ben eminim işte o zaman galatasaraylılar korksun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerist_

Aziz elbet bir gün tffnin başına geçicek ben eminim işte o zaman galatasaraylılar korksun

çok korkuoz knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerist_

Aziz elbet bir gün tffnin başına geçicek ben eminim işte o zaman galatasaraylılar korksun

Soruldu bu soru ama ben koyu fenerbahceliyim tarafsiz davranamam tatafim belli oyuzden tff baskanligi istemem dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

Aziz Yıldırım aday olursa keyifle izlerim çıldırırlar delirirler

Konuya gelirsek bu düzen zor bozulur arkası sağlam olan seçilir böyle geldi böyle gidiyor

Aziz Başkan'ında arkası sağlam belli mi olur

Ne delireceğiz,Aziz'in elinden resmi olarak da kupa almak isteriz.

Ayrıca kendisinde mide varsa zaten böyle bir şeyi düşünmüyordur.
  • Açıkçası herkesin istediği bağımsız tarafsız bir tff başkanı, fakat bu kadar büyük paraların döndüğü yerde kimse böyle bir adamı başa getirmez.
  • Valla şikeden Feneri aklarım diyen Demirören geçtiğinde hiç sıkıntı çıkarmayan adamlar Haluk Ulusoy geçerse ağlamayacak. Bu kadar basit. Kaldı ki ülke altın çağını onun döneminde yaşadı. 2 Avrupa kupası Dünya 3. lüğü Haluk başkandan sonra bi euro 2008 e gidebildik gerisi yalan oldu. Nerden nerelere düştük.

Başkanlık yapmış insanların geçmesi yasaklanmalı fikri bence de doğru.
  • Futbolla alakası olan biri geçsin artık. Eski futbolcu, teknik direktör vs... Tüpçü falan bıktık artık ne anlar bu adam toptan futboldan? Aziz geçmez zaten merak etmeyin.
  • LA LA LAKERS kullanıcısına yanıt
    Haluk Ulusoy döneminde tüm başarılar yakalandı demişsin ya.

Haluk Ulusoy dünya kupasında tüm golleri attı, Galatasaray'ın UEFA maçlarında tüm maçlarda oynadı, asistler yaptı, goller attı, başarılar ondan geldi. Ondan sonraki TFF başkanları iyi performans gösteremedi sahada...Laz fıkrası gibi ya.

Onun dönemine denk gelmiş olmuş geçmiş. Alakaya bak? O gittikten sonra hiçbir şey yapamamışız...Gerçekten laz fıkrası.
  • Bak güzel kardeşim anladım anlama konusunda sıkıntı yaşıyorsun sana açıklamam gerek yazımı.

"Kaldı ki ülke altın çağını onun döneminde yaşadı."

Burada onun Türkiye Futbol Federasyonu olduğu dönemde demek istedim net olarak yazmadım insanların %95 i anlar ama sende varsın tabi haklısın.

"2 Avrupa kupası Dünya 3. lüğü. Haluk başkandan sonra bi euro 2008 e gidebildik gerisi yalan oldu."

Burada UEFA ve Süper kupaları Türk Futbolunu onun yönettiği dönemde kazanıldı demek istedim. TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) başkanıydı ya hani hatırladın mı? (Şuan o değil bak karıştırma) O bıraktıktan sonra da sadece EURO 2008 isimli 2008 yılında düzenlenen Avrupa Şampiyonasına gidebildik. Arada gidemediğimiz Dünya Kupaları ve Avrupa Şampiyonaları var.

"Nerden nerelere düştük. "

Burada da şuan 4. torbaya (senin anlayacağın dille Faroe Adalarının olduğu torba) düştük ona vurgu yaptım.

Sonun olarak o oynadı demedim onun döneminde derken onun başkanlık döneminde demek istedim.

Bak üşenmedim yazdım senin için nasıl anlayabildin mi?

• LA LA LAKERS kullanıcısına yanıt
    Bu kadar uzun uzun şey yazmışsın ama aynı şeyleri tekrardan uzatmışsın başka bir şey değil. Sen asıl beni anlayamamışsın. Kimsenin fanboyluğunu yapmıyorum yapmadım da. Haluk Ulusoy adam gibi yönetecek gelsin yönetsin eyvallah. Ancak onun döneminde denk gelmiş olan başarıları onun sayesinde kazandık der gibi söylemek nasıl bir mantıktır ben bunu anlayamıyorum. Diyelim ki Duygun Yarsuvat başkan oldu ve taraf belirtmeksizin söylüyorum bir takımımız CL şampiyonu oldu. Duygun beyin sayesinde mi olmuş oluyor bu ben bunu sorguladım senin yorumunda.

• Ya cidden anlamıyor adamın bakış açısı bozuk. Türk futbol tarihinde 100 senede olmamış şeyler olmuş diyor onun dönemine denk gelmiş. Te Allahım.
  • fb nin gollerine başarılarına çılgınca sevinen maa olunca ovvvv
    ama türk futbol tarihinin en başarılı dönemini geçirten ulusoy olunca auuww
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.