Şimdi Ara

Bu saça ekim mi protez mi daha iyi olur [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu saça ekim mi protez mi daha iyi olur [SS'li]

saçı ışık altında çektiğim için daha seyrek çıkmış normalde bu kadar arkalar seyrek değil

saç ektirsem protez kadar gür olmayacak yine seyrek olacak ve saçlarım dökülmeye devam ediyor ileride bir ekim daha gerekecek + ekim ağrılı ve uğraştırıcı bir süreç çıkması çıkmaması psikolojisi ağrıları falan filan , onun yerine direk protez yaptırayım diyorum hem gür olur daha güzel olur diye ama bu seferde her ay bakımına gidiceksin kendi saçın değil protezin altındaki kafa derisi ne olacak o belli değil , kısacası aşağıya tükürsen sakal yukarıya tükürsen bıyık sizin tavsiyeniz ne arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 14 Şubat 2020; 22:35:40 >

• Geçen gün otobüste protezli bir adam gördüm 50 metre öteden belli oluyordu hocam.Ayrıca belirli aralıklarla sürekli gidip bakım yaptıracaksın falan.Ben senin yerinde olsam ektiririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O da doğru kalite de fark ediyor demek ki.Hocam o zaman çözüm basit PARA.

• quote:

Orijinalden alıntı: vornius

O da doğru kalite de fark ediyor demek ki.Hocam o zaman çözüm basit PARA.
    öyle hocam
  • Para tuzağı dostum. Ben bile bir ara yaptırsam mı diye düşünmüşlüğüm var uzun uzun yazmayayım.
    Protez:Pahalı, bakımı zor, dayanıklı değil
    Saç ekimi:Pahalı, istenilen sonucu alamıyorsun genellikle...

İlla yaptırıcam dersen 3-5 sene sonra saç ektir hem daha ucuz hem daha başarılı olur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Para tuzağı dostum. Ben bile bir ara yaptırsam mı diye düşünmüşlüğüm var uzun uzun yazmayayım.
    Protez:Pahalı, bakımı zor, dayanıklı değil
    Saç ekimi:Pahalı, istenilen sonucu alamıyorsun genellikle...

İlla yaptırıcam dersen 3-5 sene sonra saç ektir hem daha ucuz hem daha başarılı olur...
    protez 3-5bintl civarı diyorlar hocam 1-1.5 sene gidiyor diyorlar aylıkta 100-150tl masrafı olur en az
    ekim içinde genelde 7-9bin tl arası diyorlar ama onda da o sıklık yok ve ceremesi var
  • İşte dediğim gibi yani.Ben sana direk özetini yazdım mevzunun.Boş işler bunlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doktor Mu Daha Üst Hakim mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İşte dediğim gibi yani.Ben sana direk özetini yazdım mevzunun.Boş işler bunlar...
    hocam böylede olmuyor ya kel kel
  • Mühendislik okuyanlar niye böyle hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Mühendislik okuyanlar niye böyle hep
    hocam onla alakası yok genler böyle , işletmede okusam böyle olacaktı
  • Protez seveğiz

• Kompleks haline getirirsen olmaz tabi.
    Benim böyle bir fikrim yoktu.Sırf bu iki de bir sosyal medyada karşıma Protez,Ekim şeyleri çıkınca bir düşüneyim dedim. Çok kısa bir araştırmadan sonra boş işler olduğunun birkez daha farkına vardım. Belki 5 yıl sonra ucuz ve başarılı olursa deneyebilirim...

• quote:

Kompleks haline getirirsen olmaz tabi.
    Benim böyle bir fikrim yoktu.Sırf bu iki de bir sosyal medyada karşıma Protez,Ekim şeyleri çıkınca bir düşüneyim dedim. Çok kısa bir araştırmadan sonra boş işler olduğunun birkez daha farkına vardım. Belki 5 yıl sonra ucuz ve başarılı olursa deneyebilirim...
    hocam saçta şimdi lazım 35 40 yaşından sonra kel olsamda olur
  • Ben kızların saçla alakalı tercih yaptıklarını sanmıyorum.Kendine özgüvenin ve tarzın varsa başarılı olursun.Sakal bırakarak tipi toplarsın...

• 7-9 bin arasi neresi yapıyor soyler misiniz ?
    11 bin fiyat çektiler de istanbulda

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

7-9 bin arasi neresi yapıyor soyler misiniz ?
    11 bin fiyat çektiler de istanbulda
    ankarada bu civarda hocam fiyatlar , 50bine yapan yerde var 3bine yapan yerde var değişiyor baya
  • quote:

Ben kızların saçla alakalı tercih yaptıklarını sanmıyorum.Kendine özgüvenin ve tarzın varsa başarılı olursun.Sakal bırakarak tipi toplarsın...
    hocam şuan tip 10/5 ise kıvanç tatlıtuğ gibi bir saçım olsa 10/7 ye çıkar birden öyle söyleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

hocam onla alakası yok genler böyle , işletmede okusam böyle olacaktı

Alıntıları Göster
    Protez 3- 3,5 diyorsun bakımı da ayda 100 lira falansa ekimle aynı paraya gelir. Sen en iyisi mesutun yaptırdığı yere git yada öncesinden foto falan at sana alınabilecek verim hakkında bir şey söylerler ona göre yaptırırsın. Mesutun senden azdı ama gayet iyi olmuş. Şans sanırım birazda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.