Bildirim
Bu Saç 4 ayda ne kadar uzar? SSLİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
bence uzatma kardeş saçlarının son çırpınışları uzatırsan dökülmesi hızlanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 cm uzar ortalama. Foto ile destekleyemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyturtle -- 21 Mayıs 2017; 23:14:29 >
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRznG-Yq23RgMi1Fij2np6gSH5OXzVanz6JIyx14uSq-IOSxjfocJrLXaMWdg
Bu kadar uzar tahminimce.Bir iki santim fark eder.Kullandigin sampuandan dolayi o da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
O saçı uzatıp hangi model yapmayı düşünüyosun merak ettim -
saç uzatmağın saç dökmeyle bir alakası yok.uzun saç dökülünce daha cok belli oldugu için siz daha cok dökülüyo sanıyosunuz.ama öyle deil.arastırabilirsin. -
net soyleyeyim hocam saci cekip yuzunuze yapistirdiginizda burnunuzun ucuna gelcek sekilde olur ekime kadar siz karar verin ama bence uzatmayin
quote:
Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali
saç uzatmağın saç dökmeyle bir alakası yok.uzun saç dökülünce daha cok belli oldugu için siz daha cok dökülüyo sanıyosunuz.ama öyle deil.arastırabilirsin.
Gitme kal diyemedim son bir kez öpemedim
Kudretim senin olsun ah neden güvenmedin
Kar yağdı dağlarıma papatya bağlarıma
Şöhretim şöyle dursun sonbahar hazanımda -
-
Olm cingan mısın o nasıl ten saç rengi bence uzatma
quote:
Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun
Olm cingan mısın o nasıl ten saç rengi bence uzatma
senin tipini merak ettim nedense -
4 aya kel olursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X