Şimdi Ara

BU SABAH İLK DEFA BABA DAYAĞI YİYECEĞİM [ANNEMLE FENA TARTIŞTIM] [OLAY ÇÖZÜLDÜ BEYLER GELİŞME İÇERDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamana bırak kendi kendine geçerbi süre sonra
  • 4 saat sonra barışırsınız ..
  • Bi oyun için annene bunları söylediysen al bilgisayarını da atla camdan

Şaka bi yana zor affetirirsin kendini annene + baban normal bi insansa iyi bi dayak yersin (haketmişsin)
  • ergenlikte olur böyle şeyler. takmamaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Annen dayağı haketmiş.

ne diyon olm sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adres ver bizde dövmeye gelelim
  • Ne kadar varoş anneler var oğlunu bilgisayar başında rahatsiz ediyor

• go hell gerizekalı adam annesiyle öyle konuşurmu hayvan
  • Cidden ne kadar no brain bir insansın ya. Oyuna dalarsında biyere kadar, sen hayvanlık etmişsin. Annenden nası özür dileyeceğini düşünmen gerekiyorken sen babamdan dayak yicem diyosun. Senin kafana ben
  • Dayağa son yarım saat.

• keşke baban seni küçüklükten düzenli olarak dövseymiş.ya da annen sana hamileyken baban anneni tekme tokat dövseymiş.belki düşük falan olurdu.

• Ya beyler o değilde ya hepinizmi aynı zihniyetsiniz arkadaş. Ulan okadar sıkılırmi insan ya. pc kötü tamam da yani arada takılmak gerek. sırf ders olmazki ya. adama kötü laflar etmişsiniz. Bitanede bende var öyle. Patlatmayin adamı rahat bırakın ya. Yeri gelince ders çalışır yeri gelince pc de takılır. Bide bütün ameleler toplanmış. Ne dövmesi neden bahsediyonuz siz ya. Bu kadar gerikafali olur mu bi ınSan. Zamanında çok dayak yemissiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 12 Ağustos 2012; 8:06:32 >
  • Babası uyanmış beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemzem Suyu

Beyler işte annem geldi her zamanki klasik muhabbet kalk o bilgisayardan yatcaksın yarın bilmem kaçta kalkcaksın şu kadar soru geo çözceksin sınavın var muhabbetleri. Bende uykum yok yatamam şimdi dedim.Daha sonra kalktığımda görmiycem dedi bende tam LoL'a dalmışım ne derse he diyorum evet diyorum. Geldi büyük bir sinirle dediki sen o bilgisayarı benden daha çok seviyosun evet dedim ondan sonra bayaa konuştu başımda biz sana böyle felan yaptık hayırsız evlatsın allah senin gibi evlat vermesin muhabbetlerine girdi bende inşallah ölürüm hayırsız evlattan kurtulursun dedim oda dedi sen böyle gidersen öldürceksin beni zaten dedi evet öldürmeye meraklandım dedim ama her şeyi farkında olmadan söylüyorum düşünün nasıl dalmışım. Evet beni öldürünce bakalım ne olucak gelirsin ağlarsın mezarımın başında dedi yoo düğün yaparım dedim ve sonra söylediği söz,söyledikten sonra gözlerimden 2 damla yaş süzüldü

: ARTIK BENİM OĞLUM DEĞİLSİN BANA ANNE DEME ÖZÜR DİLEMEYEDE GELME

sanırım içerde ağlıyor bende burda ağlıyorum.Ve baban geldiğinde görüşeceğim ben senle dedi babam asabi bi insan değildir ama bu sabah ilk defa dayağını tatacağım sanırım. Sonum hayır olsun.

hiç dert etme :) bende baba dayağı yemedim hiç ama biz böyle sürekli tartışma yapıyoruz :) ben yapmıyorum kendisi gelip yapıyor bende hee diyom. ne düşünürsen düşün :) gerçeği değiştirmez diom iyice uyuz oluyor. sonra gidip babamla tartışıyor geli olayı bana patlatıyor bende he gülüm he :) diyip geçiom sonra yanıma geliyor :) sanki öyle bir olay yaşamamışız gibi davranıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Annen dayağı haketmiş.

Katılıyorum.

• Sadece iğneliyici cevap vermişsin, annen anlamamış.
    Neyse gel LoL kapışalım.
  • Ne lan bu babalarin cektigi dayak atilacak baba esya tasinacak baba perde takilacak baba..

• Senin yerinde olsam dayak en son düşüneceğim şey olurdu.
  • anneni ve babanı doğra, ondan sonra kimse oyun oynamana karışamaz.

• Sonuç ne acaba biri işin sonunu öğrenince alıntı yapsın.

Edit:yapilir mi la anneye öyle bisi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.